5. évad az AXN-en!

A visszaszámláló már egy ideje mutatja a fejlécünkben, hogy a “Doktor House” tv2-n még be sem fejezett évada február 18-tól duplaepizódokkal jelentkezik az AXN-en. Tehát este 9 órától 11-ig adnak le 2 epizódot. Ismétlés éjjel 1-től. Előzetesünk is van, lehet nosztalgiázni (vagy először megnézni, ha van ilyen):

[axn.hu]

Heti két Doktor House-részt vetít az AXN

Február 18-tól az AXN-en látható a Doktor House ötödik évadja. Minden csütörtök este két rész lesz a képernyőn.

Huszonnégy új epizóddal az AXN-en újra látható Doktor House: a magyar rajongók két részt kapnak minden csütörtök este 9 órától. A tv2 jelenleg korábbi epizódokat ismétel szerdánként – a széria legutóbb így is hozott 852 ezer tévézőt a csatornának. Az ötödik évad 2009 májusában ért véget az USA-ban, a hatodik pedig 2009 szeptemberében kezdődött.

A doki még jó darabig gyógyít a képernyőn, ugyanis a deadline.com számításai szerint 2009-ben nem volt nézettebb sorozat az Egyesült Államokban és Európában, mint a Doktor House. 2010 január végén még az a hír is felröppent, hogy producerei David Shore és Katie Jacobs bírják a FOX tévétársaság bizalmát, újabb munkákat várnak tőlük. A csatorna elnöke, Kevin Reilly szerint elképzelhető egy House-testvérsorozat, azaz spin-off.

[origo]

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Azért kíváncsi leszek, h az AXN miként fogja leadni az ötödik évadot, ha TV2 félbe hagyta. Pláne, ha dupla epizódokkal tűzi műsorra. Vagy az AXN is félbehagyja majd?

  2. Én úgy tudom, hogy a tv2 valamikor márciusban adja le az évadzárót az 5. évadból.
    Az AXN pedig, ha kicsit utána számoltok, akkor április végére jut el odáig legkorábban. Tehát se rá fütty 😀 😀

  3. Nektek legyen igazatok, bár én (lehet, h túlságosan is) pesszimista vok. De az a csatorna, amelyik megteszi, h az évadok közt össze-vissza ugrál, az más galádságokra is képes…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..