5×24 – Both Sides Now jelenetek

Mégiscsak vannak jelenetek az évadfináléhoz. Mind a négyet megtaláljátok a folytatásban. Bár én a helyetekben nem lőnék le többet magamnak, mint, ami a promókban volt, de ti tudjátok.

A videó letöltése[ODI]

Csatlakozás a társalgáshoz

33 hozzászólás

 1. Valaki nem fordítaná le a videókat? Marevi megtennéd?
  Sajnos így csak a felét értem meg, bár ha legalább angol felirat lenne… De így nehéz egy kicsit mindent megértenem. Pedig múlt hétfőn egész jól megértettem a dolgokat, bár ott szerencsére volt legalább angol felirat! Nekem úgy látszik muszáj hozzá, legalább az angol felirat (így még szótár sem kell)… Sokszor tényleg nem értem, hogy mit is mondanak…

 2. Engem az utolsó kettő annyira nem is érdekel… De a Cuddy-House és Wilson-House párbeszédek nagyon. Nekem az is elég lenne, ha valaki azt a kettőt lefordítaná…

 3. 1. vidi

  H: Lefeküdtem Cuddy-val. Azután, hogy segített lejönni a Vicodinról. Majdnem 24 órája tiszta vagyok…
  Ok. Csak gondoltam megemlítem.

  W: Wow. Wow. Mindkettőnek, egy-egy.
  H: Ő is ezt mondta.
  W: És mi van a fájdalommal?
  H: Valószínűleg van rajta pár horzsolás.
  W:Igen, értem. Tenyészbika vagy.
  Ez komoly dolog, House.

  H: Jobban vagyok, mint 4 órája, és 4 óra múlva még ennél is jobban leszek.

  W: A másik wow. Józan voltál. Ő is az volt?
  H: Tisztafejű, józan, és dögös.
  W: Wow, ez fantasztikus
  Hogyan fogod elcseszni?

  H: Akad pár jó kis választási lehetőség…

 4. 2. vidi

  H: Olyan ez mintha bezárnád az istálló ajtaját, miután a ló feje másfél órán át a melleid között időzött.

  C: A főnököd vagyok. Te meg egy beosztott.
  H: Általában nem gerjedek a szerepjátékra, de ha akarod…
  C: Mindenki aki közel kerül hozzád, sérül valahogy. Ez tény.
  Mindeközben értékes orvosa vagy ennek a kórháznak. Ez meg egy másik tény. Mostantól erre a második tényre fogunk koncentrálni.

  H: Biztos, hogy nem azért mondod ezt, mert beijedtél a tegnapi éjszaka után?

  C: Ez nem érzelmi döntés. Csak elmondom a szabályokat. Vagy elfogadod őket, vagy elmehetsz.

 5. 3. vidi

  Beteg: Eugene Schwarz. Dr. Cuddy mondta, hogy jöjjek fel a klinikáról. Említette, hogy fogad betegeket az irodájában. Még van szabad hely, ugye?

  H: Cuddy küldte. Ez jelent valamit.
  W: Hozom a dekódolómat.
  B: Rikoltozom. Mint egy papagáj. *rikácsol* Nem, nem így.
  Pár hónapja kezdődött. Valami famunkával foglalatoskodtam a garázsban, széket akartam csinálni. Vagy nem is széket? Mindegy.
  Aztán hirtelen, a semmiből előtört ez a hang a számból.
  *rikácsol* Elég nehéz utánozni.

  H: Szép a nadrágja.

 6. 4. vidi

  T: Hova megy?
  Beteg: Annie hívott. Nem jön vissza.
  13: Ez nem a legjobb időzítés.
  B: De azt mondták, hogy a heparin megakadályozza, hogy új rögök keletkezzenek.
  13: Talán. De valami nyilvánvalóan okozza a rögöket.
  T: Ha hasnyálmirigyrákja van…
  13: Nem akarjuk megijeszteni, de még korai stádiumban is, a halálozási ráta…
  T: Ha kisétál innen…
  B: Állj. Megkérném önöket, hogy képzeljék magukat a helyembe, de senki sincs az én helyzetemben.
  Talált valaki mást, vagy én nem voltam elég figyelmes?
  Nem.
  Csak belefáradt, hogy egy végtag inzultálja. Azt mondta, azt közvetítették az érzéseim, hogy zavarosak. De az én érzéseim nem zavarosak.

  T: Maga nem megy innen sehová. Hacsak nem akar meztelenül menni.

 7. Marevi, nagyon köszi!!! Isten vagy!!! Azt is értettem, hogy House szóbahozza az ágyjelenetet, de nem értettem pontosan, az istállós rész is zavaros volt, úgyhogy nagyon kösz!!!

 8. A tényes és koncentrálós mondatot is értettem, de hát ez nem valami sok… Marevi, nélküled nem ment volna… Nagyon hálás vagyok tényleg.
  Azért érdekes, hogy az angol dalok szövegét is többé kevésbé megértem, hogy miről szól, tisztán értem, hogy milyen mondat hangzik el, de a House-ban már nem mondhatnám (csak pár mondatot, van amit abszolút nem értek, nem értem (hallom), hogy mit mondanak)… Pedig igyekszem…

 9. Lori, a House-t nem mindig egyszerű megérteni (szerintem) hiába beszélsz jól angolul, ugye a különböző akcentusok miatt, stb. Nekem is van, hogy egy-két mondatot csak sokadik hallgatásra értek meg, olyankor jön a “megvilágosodás” 😀
  Jók a jelenetek, alig várom a keddet! Illetve, mégsem… ugyanis csak délután tudom megnézni, mert kedden vizsgázom… 🙁 :S előtte meg nem merem bevállalni, mert akkor tuti nem tudnék koncentrálni!

 10. Úgy látom, itt sem jelent meg eddig a tegnapi hozzászólásom… szansajnbarbi itt pedig Neked válaszoltam volna, de ami késik nem múlik… Szerintem hamarosan megjelenik, amit írtam tegnap.

 11. Különben House milyen érdekes képet vág a végén (a Cuddys beszélgetés végén), biztos nem erre számított…! (Mondjuk talán én sem. 😉 )

 12. Aurora, később láthatóak lesznek a hozzászólásaink, de van valami szűrű, amin fenn szoktak akadni (sajnos)… Hát vannak csúszások pl.: 9.40-kor írtam és akkor még nem láttam, amit Te 9.19-kor írtál…

  Én is kezdem sajnálni és megérteni House-t…! Cuddy most nagyon furán viselkedik vele, tényleg még a ruhája is (House-nak tetszik a beszólása erre vonatkozóan, meg a szerepjátékra!)… Valószínű, hogy emiatt teszi House, amit tesz? Ha Cuddy másként viselkedne vele, akkor talán House is “másabb” lenne.

 13. Jééé, és most hogy egy oldalt lapoztam újabb hozzászólásokat találtam, amik eddig nem voltak. S már megvan az én “elveszett hozzászólásom” is, mindig vissza kell olvasni!!!

  Aurora, hát nem tudom, hogy az akcentus miatt van-e, hogy néha nem tudom megérteni… Kedden, amikor élőben fogom nézni, akkor elvileg ismét lesz felirat és az biztos egyszerűbb lesz úgy (az angol beszédet angol felirattal nagyon szeretem)! Esküszöm felkelek 2 órakor! Már nagyon kíváncsi vagyok, csak a reklámokat utálom!
  Aurora sok sikert a vizsgádhoz! Neked is szorítok! 😉

 14. Köszönöm Lori! Remélem sikerül (5ös-re hajtok, úgyhogy… ) Nekem a kedd hajnal kimarad, hacsak nem szenvedek majd álmatlanságtól – nem vagyok izgulós típus, szóval nem valószínű; de lesz egy izgalmas délutánom két vizsga között! 😀
  Angolul, angol felirattal… Nincs is annál jobb! 😉 Mondjuk néha jobban szeretem felirat nélkül nézni, mert akkor jobban tudok koncetrálni a gezstusokra, a mimikára, meg úgya az egész színészi játékra.
  Annyira kyváncsi vagyok, mi sül ki ebből az egészből! Bár én, mint nagy Huddy-fan, még mindig reménykedem, persze tudom, hogy gyakorlatilag esélytelen, de hát mi tehet az ember…?! 😛

 15. Agig, ez jó! 😉 (Én mondjuk a 3 kedvencemen kívül annyira nem is figyelek oda másoknál…, nem izgat, hogy mit mondanak, azzal nem strapálom magam, hogy megpróbáljam megérteni őket… Majd a magyar feliratnál esetleg, meg a tv2-ös részeknél majd egy kicsit figyelek rájuk is. Tudom, ez nem szép dolog… ;( )

 16. Sziasztok!
  Nagyon érdekes dolgokat írtatok.Én a TV2-n nézem csak a sorozatot , de a 2. videó fordítása alapján van egy ötletem.
  Azért fognak sírni a végén , mert Cuddy elutasítja House-t, (aki mivel szeretné folytatni ezt a dolgot Cuddyval) FELMOND.
  Nekem is ez a kedvenc sorozatom ,főleg Cuddy és House miatt, és remélem sokat fognak szerepelni így vagy úgy a következő részekben.

 17. Szansajnbarbi (ez a hozzászólásom az 1. oldalon volt, de hiszem, hogy olvastad, ezért újra beillesztem ide).
  Cuddyn miért van olyan zárt felső?! (House megjegyzése tetszik erre vonatkozóan! 🙂 )
  Nem akarja House gondolatait elterelni, főleg a történtek után! 😉 😉 🙂 De amikor House a nagy bejelentést teszi, akkor nem ennyire zárt van rajta. Érdekes. Most már ezentúl majd erre is kell figyelnie?! ;))) Hát igen, nehogy elkalandozzanak House gondolatai! ;))

 18. De rosszak vagytok! 😉 Rossz az, aki rosszra gondol, ugye?!
  (Gondoljátok, hogy ilyen hevesek voltak – legalábbis House- és most a nyomokat, az árulkodó jeleket (bizonyítékokat) így a legegyszerűbb eltűntetni?

 19. Hát sajnos igen (4 hónap???). A héten lesz a születésnapom, hát szép ajándék ez a House megvonás… ;((((( Még ilyet!!! Hogy fogjuk kibirni? (Filozofálgatunk majd a mai rész alapján, hogy mi lehet majd a 6.-ban…)

  ;))) :))))

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..