5×24 – Both Sides Now promó #3

Íme egy újabb Fox-promó, az elején lemaradt egy kis szócska, de azért érthető.

A videó letöltése :: 20 mp. :: 2,79 MB :: A videó képekben

Csatlakozás a társalgáshoz

16 hozzászólás

 1. House-nak amúgy milyen érdeke fűződik ahhoz, hogy mindenkinek bejelentse a történteket? Ő nem inkább az a tipus, aki ezt elhallgatná (a csókukról is csak Wilson tudott). Hát nagyon bunkó lesz! (Annyi embernek…, Cuddy előtt is… Kíváncsi leszek, hogy tényleg csak annyit mond-e, hogy lefeküdt Cuddyval. Én kétlem.)
  Akkor a fénykép csak a lejárató kampány része?
  Szerintem, már máshol is leírtam, hogy House bosszúból azért csinálja, mert ugye House nem akar bemenni dolgozni és Cuddy valahogy mégis ráveszi (valamivel). (Az vajon reggel, az “események” után derül ki, hogy House nem akar bemenni vagy Cuddy majd később szerez erről tudomást, esetleg a sex másnapján nem akar benni…? Én a legelsőre tippelek.)
  A másik lehetőség szerintem, hogy House fél attól, amit Wilson is mondott a 7. részben, hogy a belehabarodástól fél? Ezért inkább jól magára haragítja Cuddyt, hogy ha később bármit is akarna tőle, akkor majd Cuddy állítsa le. Bár ez nem valószínű… (Biztos értitek ezt az egészet, amit írtam, csak hülyén fogalmaztam meg.)
  Több tippem nincs.

 2. Lori én azt hiszem egyet értek én is erre gondoltam hogy azért mondja el hogy cuddy haragudjon rá és hogy legközelebb ne engedjen neki:::végül is ő nem enged a boldogságnak szóval én nagyon erre tippelek ::szerintem igy lesz:és ezért járatja le cuddy t is hogy minnél jobban utálja.

 3. Én meg azt hiszem hogy azt akarják hogy nőjön a sorozat népszerűsége ezért bármit megcsinálnak ami nekik végső soron PÉNZ.

 4. Ha, megnéztem ezt a promót is *egy csésze tea a monitoron és a klaviatúrán… *
  Szreintem is House azért szemétkedik, hogy biztosra menjen, hogy nem lesz folytatása a dolognak Cuddyval! Na de mi lenne, ha Cuddy-t ez már nem érdekelné…?! És… Én még mindig arra vagyok kíváncsi, mi lesz a “the biggest shokk”? Cuddy végül Wilsonnal jön össze?! 😀
  Szerintetek, House most akkor végleg leszokott a vicodinról? Úgyis vissza fog szokni, vagy nem?

 5. Szerintem a VICODIN elvonás miatt történik valami rossz dolog Houseszal , a promó utolsó jelenete miatt gondolom ezt.
  Hisz tudjuk nagyon jól ,hogy nem tud könnyen leszokni róla.
  Lehet hogy lesz valami mentális mellékhatása az elvonásnak.
  Azért lesz szemét Cuddyval,hogy nehogy kiderüljön ,hogy valójában szerelmes belé.

 6. Hát én nem tudom csak azt tudom hogy már alig bírom ki várni… És persze imádom Cuddyt meg House-t és a kettejük furcsa kapcsolatát szóval nekem mindegy…. Mondjuk megnéznék egy forgatást 😀

 7. House nem szeretne kapcsolatot és ez úgy a legegyszerűbb, ha Cuddyval megutáltatja magát gondolom. Fél, hogy már így is túl sokat jelent neki Cuddy.

  A sokk gondolom, hogy House rosszul lesz, így lesz vége az 5. évadnak és már a 6. folytatódhat is a pszichiátrián! De remélem valami másról lesz szó, nem arról, hogy House-nak elmegy az esze!

 8. A páciensnek egyébként nem “űrlény-kéz szindrómája”, hanem idegen-kéz szindrómája van. Egyszer láttam egy dokumentumfilmet erről a betegségről (különben biztos én sem tudnám). Baromi érdekes betegség… A nő is aki volt a filmben, egy boltban a beteg kezével olyanokat is leemelt a polcról, amit nem is akart megvenni, volt, hogy nem is a kosárba tette, este véresre vakarta valamelyik testrészét álmában stb.

 9. Ja, köszi Lori, nem tudtam, hogy van ilyen, mármint bele se gondoltam, csak azt hittem, hogy ez ilyen vicces kitalált nevű betegség, mint a “felrobbanó fej” szindróma. Vagy az se kitalált? Meg, gondoltam, hogy olyan űrlényes a keze, ahogy a képen mutatják. De most már értem, hogy hogy gondolták.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..