5×24 – Both Sides Now promó

Íme az 5. évad fináléjának promója:

A videó letöltése :: 41 mp. :: 5,5 MB :: A videó képekben

Csatlakozás a társalgáshoz

61 hozzászólás

 1. Bastet, nagyon jó a képed!!! 😀 ^^

  Egyszer már lefeküdtek egymással, nem?! A 3. évadban derült ki, uuuh, hirtelen nem is tudom, melyik rész volt (3×16 talán), de abban, amiben a “cuddy expasija”-katona volt.
  Remélem, Cuddy visszavág valahogy, és nem hagyja magát! 😀

 2. az bizti wilson keze, HLnak sokkal hosszab zongorista újjai vannak 😀
  szerintem is Cuddy azért fog sírni mert House elmondja mindnekinek.
  olyan “te rohadt szemét” képet vág:D

 3. cullah, nem hinném, hogy ezért sírna!!! Valami durvasággal fogja House megbántani gondolom! Az, hogy szétkürtöli House, attól még csak dühös lehet, ha mást is mond… vagy ahogy beszél majd róla House, na az már lehet, hogy attól.

  Koly, azért biztos lesz olyan, aki hisz neki. Mindenesetre jó pletykatéma a kórház dolgozóinak. House most mindenki fülébe bogarat ültet ezzel. Mondjuk, hogy elhiszik-e az a tálalástól is függ + Cuddy reakciójától (ugye ő is hallja majd)…

 4. cullah, azt el is felejtettem. Mármint a végén gondolod, hogy Wilson keze van House arcánál?! Mert az igencsak érdekes lenne! (Elég buzis jelenet lenne, nem lássuk be őszintén.)
  Szerintem még Amber keze is lehet, most már ez is beleférne… Múltkor a lábnál jól tippeltem, hogy az övé a láb, hát én azt mondom, hogy a kéz is legyen az övé (hallucinációba minden belefér). Bár már nem szeretném látni azt a nőt.
  Cuddy meg nem hiszem, hogy bármi módon is közeledne azok után House-hoz…

  Különben ha House vállához nyúlna valaki, akkor lehetne Wilson is, de az arcnál kizártnak tartom!

 5. Lori igen igazad van, ez Cuddy reakciójától is függni fog. De azért az tényleg fura,hogy Ház mindezt olyan dühös fejjel jelenti be.
  Plussz még azt vettem észre,hogy Cuddyn ugyan az a felső van amikor sír és amikor Ház bejelenti a sexet.
  És szerintetek nem különös,hogy a guest starról semmi hír? Még a promoba se rakták be…holott eddig nagy híre ment neki.

 6. A rejtélyes kéz egyébként a promóban, nem lehet, hogy Cameron keze?! Cuddyt kizártam, mert azok után amit House művel majd vele, nem hinném, hogy gyengéd gesztusokkal viszonozná… Ha pofonra lendülne a kéz, akkor persze más lenne.
  Cameronra tippelek!

 7. kullah, akkor bocsi, de arra is voltak tippelők, hogy ki nyúl House arcához, ne haragudj, hogy félreértettelek!!! (Mellesleg az valószínű, hogy Cameron lesz! Írták, hogy érdekesen fog reagálni, mikor tudomást szerez “House legújabb hódításáról”… Csak nem ő is fog próbálkozni, hogy most hátha sikerül neki is… – ez amúgy csak vicc volt! De valószínűnek tartom, hogy rákérdez House-nál, hogy tényleg igaz-e a dolog… Szerintem ő érinti meg House arcát!)

  kullah, a képes kezet illetően meg tuti igazad van!!!

  Még egyszer bocsi, hogy félreértettelek! Mondjuk mindenki gondolja, hogy Wilson nem fogja House arcát simogatni… Bocsi!!!
  (Tényleg nem tudtam, hogy melyik kézről beszélsz, mert azt hittem, hogy arról már született egy egyértelmű/egybehangzó döntés, hogy az Wilson!)

 8. kullah, ez csak olyan baráti gesztus lenne… Hameron kizárt!
  Cameron biztos bemegy rákérdezni House-tól, hogy igaz-e, amiről az egész kórház beszél, amit bejelentett (talán Cam is hallotta). House meg talán Cameron előtt bánja meg bűneit, hogy bizony nem kellett volna ezt tennie Cuddyval és, hogy már bánja. Cameron meg esetleg megsimogatja az arcát.
  Különben valami szó esett arról, hogy Cameron is érdekesen fog reagálni, mikor tudomást szerez House legújabb hódításáról.
  Biztos nem fogják a készítők a másik tábort (hameron) is belelkesíteni és reményt ébreszteni bennük is. Az már lezárt dolog House részéről, talán már Cameron részéről is. Cameron annyira sem érdekli, mint Cuddy (ő sem igazán).

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..