5×24 – Both Sides Now

Hú, talán ez lesz az utolsó bejegyzés az 5. évadról leszámítva a magyar előzeteseket… Lényeg, hogy ide írjátok a véleményeteket a fináléról, és ne a Csevegőbe!

[poll id=”43″]

Csatlakozás a társalgáshoz

168 hozzászólás

 1. Hello mindenkinek!
  Érdekes komment(a belinkelt)és mindannyian tudjuk,hogy egy kicsit elfogult(negativan).Tisztelet.House senkit nem tisztel,pláne nem a nőket.Stacy-t sem tisztelte,hiszen szanaszét manipulálta.Ha tisztelek valakit nem igy viselkedek vele.Amúgy az se lehetett valami jó kapcsolat,hiszen pont Stacy mondta Cuddynak,hogy néha jó fej is volt.NÉHA!Akkor miről beszélünk.Ez a gyerekszál a sorozat legrosszabb húzása volt.Ezért az iróknak kijár kötél általi golyó.Nem is tudnak mit kezdeni vele.Azon is kiakadtam,hogy mennyien felháborottak azon,hogy Cuddy egy éjszakára rábizta a gyereket másra.Látszik,hogy nincs gyerekük.Ebben semmi rossz nincs.Nem egy hét nem egy hónap,hanem egy éjszaka volt.(jó most már tudjuk,hogy nem).Ennyi belefér,hogy segits egy barátnak.

 2. Szansajnbarbi, örülök, hogy egyetértesz velem ebben a tisztelet kérdésben, én is így gondoltam! Cuddyt nem tiszteli, sokszor megalázni szereti és az ugye már nem tiszteletet tanúsít!
  A gyerek tényleg felesleges volt, én még reménykedem benne, hogy jelentkeznek érte a nagyszülei és visszaveszik Cuddytól! Nem kellett volna! Mégha azt vesszük, hogy Lisa is szeretne gyereket és ezért kell a történetbe ilyen szál, hogyha összejön neki, akkor könnyedén ki tudják írni, majd visszahozni, ha akarja, akkor sem kellett volna még a gyerek a történetbe!
  Egy olyan anyánál, aki estére rábízza a gyereket másra, mert halaszthatatlan dolga van, az érthető! De egy olyan anyánál, aki már alig várta, hogy legyen gyereke, azután a bébiszitter neveli, egésznap ő van vele, ott már egy picit furcsa lett volna ilyen szituáció…

 3. A tisztelet nem csak úgy mutatkozhat meg, hogy valaki állandó jelleggel úgy viselkedik mint Wilson. House egy lázadó gyerek, aki némi istenkomplexussal küzd és nem tűri az irányítást. Az viszont jelent valamit, hogy Cuddynak hajlandó engedelmeskedni. Illetve azért emlékezzünk Wilson Pilote epizód beli mondatára:”Már tiszteli”-miután találkozott a beteggel és beszéltek…Tehát képes rá és ezt azok látják akik ismerik. Másrészt a drog meg csúnya dolgokra tudja késztetni az embert. Ilyenkor kicsit többet engednek meg maguknak….

 4. Oké értelek Lori,de most is azt mondom,hogy egy éjszaka nem a világ.Cuddy egyedül neveli,dolgozni még ott is kell,úgyhogy én nem találok kivetnivalót ebben.(és mint tudjuk House a másik gyereke:))).House ahogy Cuddy is alkalmatlan egy úgymond normális kapcsolatra.Tudom kemény szavak:).Talán ezért is illenek össze valamennyire.Én nem vagyok se Huddys se Hameronos(utálom ezeket a szavakat csak igy röviddebb)de inkább Cuddy mint Cameron.(semmi bajom JM-al).Remélem ezzel az eskűvővel lezárták ezt a szálat.Mondjuk a Cuddys szálat a gyerekkel sikerült is.Lehet,hogy majd néha egy röpke óra belefér,de más szeritem nem amig a gyerek képben van.Mert az tagadhatatlan,hogy a szexuális feszültség ott van és ott is marad gondolom.Remélem,hogy a 6. évad azért nem lesz ennyire “mély”.

 5. Bastet, azért ezt sem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy House “engedelmeskedik” Cuddynak (elég sokszor mást tesz, mint amit ő mond neki). A tisztelet kérdést csak House és Cuddy viszonyára értettem, de az tény, hogy House nem tisztel senkit, Cuddyt sem – erről nem tudsz meggyőzni…
  Szansajnbarbi, pontosan ez a gyerek nagyon bezavarna egy House-szal való kapcsolatba, vagyis ezért már kapcsolat nem is lehetne. Egyébként azt szerintem még nem láttuk egyik karakternél sem, hogy egy kapcsolatban hogyan képesek viselkedni! (Stacy más volt! Az már akkor nem volt kapcsolat! Úgyhogy őt most nem értem bele. De elvileg 5 évig vagy meddig volt együtt House-szal, tehát ez is jelent valamit. Cuddynál ilyenről még említés szinten sem tudunk…)

 6. Bastet az első 3 mondatoddal egyet kell,hogy értsek.Az,hogy House engedelmeskedik Cuddynak az viszont csak néha igaz.House tudja,hogy ha Cuddy kirúgja vége van(hisz tudjuk a vérbankba se kell).Ezért néha fejet hajt.Valóban volt egy-két beteg akit talán tisztelt,úgyhogy,igen talán tudja mi az,de a körülötte levő embereket nem tiszteli egy cseppet sem.Talán néha büszke egyikre-másikra(Chase,Kutner)de tisztelni egyiküket sem tiszteli.

 7. Én elkaptam annak idején az 1.részt a tv2-ön.Onnantól végem volt.Pedig de rossz rész volt,de mégis azt mondtam,hogy ezt biztos nézni fogom.

 8. Bastet, egyébként igen, pont Wilson az, akinél a tisztelet mindig (mindenkivel szemben) jelen van! Valaki akármilyen gyerekes is, akkor is tud kellőképpen tiszteletet mutatni – a maga módján. Mondjuk House alapból nem szokott kimutatni semmilyen érzelmet. Talán esetleg a 6. részben mutatott egy kis együttérzést és sajnálatot Cuddy felé.

 9. Azért kiváncsi lennék egy négyszemközti véleményre Hugh-tól,hogy ő mit gondol az 5.évadról.
  Hű de termékeny vagyok ma.

 10. Tulajdonképpen miért is jelent meg Amber Housenak mint halucináció? Azért hogy House felelősnek érezze magát az ő
  és Kutner halála miatt? Talán azért hogy bűntudatot keltsen Houseban mert ugye House azt mondta az évad elején hogy ő nem vétkes Amber halálában.Wilson pedig nem sokáig haragudott rá. És vajon hogyan ért volna az 5. évad ha Amber halucináció nem bukkan fel? Akkor talán nem ilyen izgi évadzáró részt láttunk volna.Ahogy a FOX promóban mondták : A legnagyobb sokk a House történetében. Ez tényleg az volt.

 11. Én csak ma néztem meg…. tudtam éreztem nem kéne megnéznem..Nagyon tetszett House vidáman, szerelmesen..és nagyon kegyetlenül elintézték a végére..Csak néztem..és átkozódtam..talán ha nem nézem meg az évadzárót, meg sem történik..Hülyeség mi? Nagyon várom a 6. évadot..Hpuse a király! Cuddy a királynő!

 12. Remélem, hogy House nem felejti el, hogy milyen lelkes volt a “meg nem történt dolog” után. S belátja, hogy igenis szüksége van Cuddyra (vagy valami nőre), egy kapcsolatra, mert ez a “képzelt dolog” Cuddyval igenis boldoggá tette! Reméljük majd Wilson is helyes tanácsokkal fogja ellátni és emlékezteti erre!

 13. Lori teljesen egyetértek veled . Habár csak az egész dolog Cuddyval csak House képzeletébében történt meg bebizonyosodott hogy érez valamit Cuddy iránt.Szüksége van rá és most talán jobban mint valaha . És talán ha Cuddy is ráeszmél arra hogy House mit érez iránta majd nem fél bevallani az érzéseit. És igen Wilson mint House jóbarátja segíteni fog a férfinak a megfelelő lépést megtenni.Csak ne kelljen egy teljes évadot várnunk rá.

  Hát persze hogy a FOX nem hagy veszni egy ilyen jó sorozatot.Főleg egy ütős évadzáró rész után.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..