60. Emmy díjátadó

4:06 perc, élőből jelentkezünk a 60. Emmy díjátadóról, Los Angelesből 😉 – A teljes LiveBlog itt olvasható, winnie és Human Insect publikálásában. A legszaftosabb, minket leginkább érintő kategóriák jelöltjei is hamarosan felbukkannak a képernyőn… de az imént például egy pillanatra David Morse arcát vettem ki a tömegből… 😉 Ami a képeket illeti, természetesen ma kiadós anyaggal szolgálunk, megpróbálom a délután folyamán feltölteni az összes HQ-t! Addigis ízelítőként a posztba beszúrtam egyet-kettőt… 8)

No lássuk tehát, milyen kategóriákban csenghetnek ismerős nevek:
» Legjobb férfi főszereplő dráma kategóriábanHugh Laurie James Spader (Boston Legal), Bryan Cranston (Breaking Bad), Michael C. Hall (Dexter), Gabriel Byrne (In Treatment) és Jon Hamm (Mad Men) ellen.

» Legjobb drámaHouse kontra Dexter, Boston Legal, Damages, Lost, Mad Men

Emellett persze még jelöltek vagyunk, mint legjobban komponált zene (4×04, Guardian Angels – Őrangyalok) és legjobban megrendezett epi Greg Yaitanes úr kiemelkedő munkájáért (4×15, House’s Head). Meglássuk, mindez a folytatásban…


[4:11] – Legjobb rendezői díj: És igen, az első díj megvan a 4 közül – Gratuláljunk Greg Yaitanes-nek!

[4:40] – Idén sem nyert Hugh. Bryan Cranston nyalábolja föl a szobrot, és nagyon meg van hatva. Bíztam ebben a kategóriában, már nagyon hiányzik a díj Hugh polcáról. A pasas le is lépett közben.

[4:58] – Közel 20 perccel később megjelenik Magnum, hogy átnyújtsa az áhított aranyszobrot: dráma kategória legjobb sorozata, a….Mad Men!? És ismét forog velem a világ…Vajon Anne Dudek is feltűnt a színpadon? 😉 …Sajnálom azért, még ha a legtöbben nekik is jósolták a díjat…

Záróképként ezzel búcsúzik a rendezvény és mi is, ne adjuk fel – reménykedjünk az 5. évad sikerében! 😉

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Nagyon szomorú vagyok, azért ez már járt volna neki! Nem bizonyított még az öt év alatt szerintük?Egyébként vajon hol lehetett, pedig díjat is adott volna át nem??

  2. Lisa szerint beteg szegény 🙁

    …hát tényleg nem érte meg fenn maradni hajnalban… pedig még este és nap közben is elmormoltam egy imát értünk, de hiába… nem értem…na mind1…hátha majd jövőre :S 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..