7×01 – forgatási kép és videók (friss.)

Egy darab forgatási képpel szolgálhatok, és két videóval a folytatásban.

Frissítés: Háttérinfók a fotóról.

A fotó stúdióban, pontosabban az MR-szobában készült. Két operatőr, egy asszisztens és egyéb (de attól még bizonyára nem kevésbé fontos) munkatársak testrészei látható a képen. Hugh-ék sehol…

Tony és Rob, az operatőreink épp nagy munkában vannak

Mint kiderült, ezt a fotót Omar Epps készítette és tette közzé a twitter oldalán másfél napja, szóval már nem az első epizód forgatási képe ez, hanem a 2. vagy 3.-é.

[Omar Epps twittere]

Ellenben az alábbi két videóban ott van (valahol) Hugh Laurie, meg Lisa Edelstein is. Mindkét felvétel Redondo Beachen készült.

A felvétel iPhone 4-gyel készült, elég kicsi a felbontása… Szóljatok, ha megláttátok Hugh-ékat!

A feltöltő kommentárja a videóhoz: “Hugh Laurie az ott a zöldes-szürke dzsekiben, Lisa Edelstein pedig a rózsaszín pulóverben. Hugh Laurie-t a botról is fel lehet ismerni. 🙂 Nem tudtam ennél közelebb menni és zoomolni sem. És azért nem hallunk semmit, amit mondanak, mert elég messze vannak.

A videó elején nézzetek a kép középső-bal oldalára. Hugh lerak egy kávéspoharat a földre, aztán fölegyenesedik és elsétál balra, miközben azt kiáltják a háttérben, hogy “Kezdjük!”, aztán visszamegy középre. Miután azt kiáltják, “Felvétel!” elsétál balra Lisával a karján és a botjával a másik kezében. Ha még így sem látod őket, szólj és segítek megmutatom, hol vannak.”

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. áááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    MEGŐŐŐRÜLLÖÖÖÖÖK 😀

    <3 <3 <3 vicodin vicodin vicodin vicodin

  2. az utsó videóban én egyből kiszúrtam. 😀 😀 A Helymeghatározás – középen-majd baloldalt elöl. nekünk.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..