8×01 “Húsz Vicodin” – előzetes

8. évad a tv2-n!

Előzetes a Doktor House 8. évadához, pontosabban a 8×01-hez:

Te nézni fogod?2 hozzászólás a(z) “8×01 “Húsz Vicodin” – előzetes” bejegyzéshez

 1. Sherlock20

  Valahogy szinkronosan unalmas volt… Vagy lehet, hogy már nem hatott az újdonság erejével? Nem tudom. De amilyen jó volt a szinkron 1-6. évadban, ebben a részben még a 7. évadosnál is gyatrább volt. Alig lehetett érteni a beszédet az alapzaj miatt. Kulkát meg tanítsák már meg kiabálni… Ettől függetlenül jó volt, bár meg kell szokni az új hangokat. :)

  Válasz
 2. Ági

  Én tudtam nevetni és megijedni a szinkronos epizódnál is (most néztem meg, utólag). Nem tudom, hogy az adásban is ilyen volt-e (felteszem, igen), de pl. valahogy túlságosan kijöttek a rossz “sz”-ek, meg alapból zúgott a háttérzaj (lehet, hogy mégis az én készülékemben van a hiba vagy a videókonvertálásnál jöttek be ezek).
  Viszont az vitathatatlan hiba, hogy Hugh eredeti szuszogására/nyögésére Kulka hatszor annyit rátett. Ráadásul mind a kettőt lehetett hallani egyszerre (mikor az ágyban fekszik). De ha nem lehetett volna hallani, akkor se nyög a színész hatszor annyit. Nem alakítani, hanem lemásolni kell a szerepet a szinkronnál, úgy tudom.
  Illetve egy “ne” kimaradt (kivágták, mert túl hosszú volt a mondat?) a “Bízik bennem?” “Van rá okom, hogy (ne) tegyem?” House-Adams párbeszédnél (24:26-tól).

  Én nem vettem észre, hogy az 1-6. évadban különösebben jobb lett volna a szinkron. Arra emlékszem, hogy az ismétlődő mellékszereplő hangoktól falramásztam annó. Az 1-3. évadig talán más volt a hangmérnök meg a rendező is, tehát azutántól lenne logikus valami változás (most mindegy, milyen irányba). De persze ez szubjektív, ha te úgy érzed, hogy a 6. évadig jó volt, akkor úgy érzed, kész. :) Mármint, szerintem jó a House szinkronja, bármely évadról is legyen szó, csak az ilyen “bakik” kiábrándítanak és sokkal nagyobb nyomot hagynak bennem, mint a jó dolgok (pl. Olivia, Kal meg Peter hangját tök jól megtalálták). Bár Peter hangja fél évaddal előtte egy klinikai páciensé volt, tehát megint csak előjönnek a rossz benyomások…

  Válasz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>