Amber Tamblyn karakteréről

Amber Tamblyn karakterének sorsáról olvashattok a folytatásban. SPOILER

A doktornő elmegy… legalább is az évad végén el fog menni. David Shore, a “House” készítője megerősítette, hogy Amber Tamblyn sorozatbeli szereplése tavasszal véget ér.

Bár Tamblyn szerződése csak egy évre szólt (azért hozták őt be, hogy betöltse az Olivia Wilde által ideiglenesen hagyott űrt), Shore reménykedett abban, hogy meghosszabbíthatják majd az “Isteni sugallat”-ból ismert színésznő szereplését. “Bárcsak tovább maradhatna, mert csodálatos színésznő” – mondja. “De sajnos nem marad már sokáig velünk.”

Tamblyn okostojás medikája, Martha Masters körülbelül akkor fog távozni, mikor Wilde Tizenhármasa visszatér. (Lehet, hogy még találkozni is fognak.) Shore elmondta, hogy épp most dolgozik Masters utolsó epizódjának forgatókönyvén. “Jó végjátékot írunk neki. Nem mondhatok el részleteket, de jó vége lesz.”

Tamblyn karaktere elég hűvös fogadtatást kapott House-tól és a többiektől az évad elején. És azt, hogy a neve elől hiányzik a “Dr.”, a lexikális tudásával ellensúlyozta. “Érdekes a karaktere” – jegyezte meg Omar Epps Mastersről. “A teamünk kicsit megcsömörlött, szóval sok türelemre volt szükségünk Marthához.”

Ti mit gondoltok? Szeretnétek, hogy Tamblyn tovább maradjon? Írjátok meg kommentben!

[TVLine]

(Köszi a linket Bridge-nek!)

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Én bírtam a karakterét, főleg az “Amerika legszexisebb férfija” /repriz/ – megszólalását. 😀 😀 😀
    Na de szerintem is már mennie kell. Ő túl “jó” ebbe a közegbe. Mármint itt mindenkinek van valami baja, hibája, negatívuma. Ez egy ilyen világ. És jó, biztos neki is van, de ő még így is túl jó ide.
    És hiányzik már 13-as. Persze azért az vicces lenne, ha találkoznának. 😛 Én lájkolnám. 😀

  2. Jó volt, cuki volt, mesteri ( :D) volt, ügyes volt, új színt hozott, de nekem rányomta a bélyegét a “behozunk még egy szereplőt aki hasonlóan reagál House-ra, mint Cameron és megszeppen a house-izmusoktól”-elv.
    Pont jó volt/lesz ez így. 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..