Az élet nem áll meg

Hugh Laurie

Bár nem lesznek többé új részek a Doktor House-ból, de ahogy az USA-ban, úgy itthon is ismételni fogják a régieket. Meg, természetesen a színészek is élnek és virulnak, tehát úgy gondolom, hogy lesz miről írnom és remélem, hogy lesz, aki olvassa. Főleg Hugh Laurie-ról keresem majd én magam a híreket, de a többieket sem felejtettem ám el. Illetve kérésre lefordítok bármit (maximum 10 perces videókat ill. két oldalas cikkeket, ahogy eddig is).
Ha pedig akad pár szabad órátok, akkor ne restelljétek magatok elővenni a régi epizódokat, akár szinkronosan is (ehhez találtok segítséget a Letöltési linkek-nél). Úgy gondolom, hogy mind a 177 rész tartogathat meglepetéseket akár második-harmadik(-negyedik-ötödik) újranézésre is. Különösen, ha azóta eltelt pár év az ember életében. 😉

Egy hasonló írást olvashattok a Hugh Laurie Archive-on.

4 hozzászólás a(z) “Az élet nem áll meg” bejegyzéshez

  1. ercsika7

    Nagyon örülök neki Ági! Én biztos mindig felnézek ide ezután is, és örömmel olvasom majd az új híreket elsősorban Hugh-ról, de persze a többiekről is.:)

    Válasz
  2. VAjZY

    Osztom Ercsi komentjét, és teljes mértékben egyetértek abban, hogy okozhatnak meglepetést a részek többszöri újranézés után is. Szerencsére nekem már mind a 177 rész lemezeken őrződik. 🙂 és köszönök mindent, amit az oldal nyújtott és nyújtani fog!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük