Cikk a forgatási képekről

SPOILERES, a sorozat készítője mesél arról, hogy mi a szándékuk a 7. évad elejével. Illetve Hugh Laurie és Lisa Edelstein is hozzáfűz pár mondatot.
A cikk szkennelt változata és fordítása:

A “House”-főnök románcot ír fel Huddy-éknak

Ha az elmúlt hónap “House”-fináléja után kételkednének abban, hogy a Fox sikersorozatában románc kezdődik a címszereplője és főnöke, Cuddy között, akkor a 7. évad első epizódjából való kép (fent) – amin Hugh Laurie és Lisa Edelstein bújnak össze Malibun – egyértelművé teszi a dolgot. “Komolyan gondoljuk” – mondja David Shore, a sorozat készítője a régóta várt kapcsolatról. “Ez olyasvalami, amitől minden országos csatornán futó sorozat ódzkodik, de nekünk muszáj volt belemennünk.”

Mindazonáltal, Shore gyorsan hozzáteszi, hogy a “House” nem változik át szappanoperává – legalábbis addig nem, amíg ő a főnök. “Ez nem szappanopera” – mondja. “De azért vannak párkapcsolatok a sorozatban. És, ha House és Cuddy veszekednek, akkor azt House egyéni nézőpontjából láthatjuk majd. Illetve kitérünk arra, hogy ez hogyan hat a diagnosztikai képességeire.”

Shore arról is biztosított, hogy a kapcsolatuk messze nem lesz akadálymentes. “Nyilvánvalóan nem mennek majd olyan könnyen a dolgok” – mondja. “Még az évadnyitóban is lesznek bukkanók.” Itt van rögtön például ez: David Shore elárulta, hogy semmi sem az, ami a fenti fotón látszik. Amit azon a képen látunk, az eléggé eltér attól, amit majd az epizód nézése közben fogunk tapasztalni” – mondja. “Ez nem a ‘Tengerparti tombola'”.

De attól még ez nem von le abból a tényből, hogy ez a fejlemény hatalmas fordulópont a televízió leginkább elkötelezettség-fóbiás dokijának életében. Ahogy Laurie mondta: “még a boldogság látszatához is hozzá kell szokni. Egy hétnyi boldogság-tréningen vettem részt a forgatás előtt, és most többet fütyürészem, mint általában.” Edelstein pedig elmondta, hogy Cuddy “készen áll arra, hogy esélyt adjon ennek a kapcsolatnak… szerintem a 6. évad utolsó jelenetéből ez tisztán látszik.”
(Ha teljes képernyős módban van a böngésződ /F11/, akkor kicsit nagyobban tekintheted meg a képet, mikor rákattintasz.)

[I Watch for Cuddy]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Gondoltam én,hogy nem lesz akadály mentes! De mi az,hogy már ez évadnyitóban is lesznek bukkanók?! Legalább egy Huddy epizód legyen boldog! De az is lehet,hogy én értelmeztem félre! De remélem nem az lesz,hogy járnak egy hétig aztán szétmennek!

  2. Reméltem, hogy nem mennek át szappanoperába. De Hugh-nak igaza van: House-nak még a boldogság látszatához is hozzá kell szoknia. Mindegy, reméljük, hogy még ha nem is lesz zökkenőmentes a kapcsolatuk, együtt maradnak. :mosoly:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..