Csevegj Jesse-vel!

Holnap – azaz magyar idő szerint kedden éjjel 3-kor – az új amerikai “House”-epizód után Twitteren keresztül élőben beszélgethettek Jesse Spencerrel (Dr. Chase). További információt ezen az oldalon találtok, de aki nem szeretne kattintani, annak leírom, hogy mi ez a további infó: “Mentsd el a kedvenceid közé ezt az oldalt, gyere vissza [magyar idő szerint kedd éjjel 3-kor] és írd oda Twitteren minden kérdésedhez, hogy #JesseCHAT még a csevegés előtt.” Tehát akár ebben a pillanatban is felteheted a kérdésedet ezzel a címkével…
Érdemes még jóval előtte megcsinálni a Brizzly- illetve, akinek még nincs, annak Twitter-fiókot, hogy ne akkor kelljen, mikor már kezdődne a chat.
Én személy szerint nem biztos, hogy itt leszek éjjel 3-kor, de a kérdések-válaszok fordítását majd megtalálhatjátok itt az oldalon.

Egy hozzászólás a(z) “Csevegj Jesse-vel!” bejegyzéshez

  1. Ági (agig112)

    Csak kérdem: lesz, aki fennmarad a chatre? Ha már úgyis élőben nézi valaki az epizódot, akkor gondolom már fennmarad. Majd utólag meséljetek, ha valami olyasmi történt közben, amit utólag nem lehet majd látni a chat szövegében vagy ilyesmi.
    De még az is lehet, hogy fennmaradok. Majd elválik.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük