David Shore a TVGuide-ban

Az amerikai tévéműsor-újság interjút készített a Doktor House egyik executive producerével, David Shore-ral. Az 5. évadfináléról szól, szóval SPOILERES annak, aki nem látta még az 5×24-et, és a 6. évadról is szó esik.

Vajon a Cuddy-szex valóban csak fantáziálás volt? Vajon Cameron és Chase esküvője tényleg megtörtént? A Doktor House executive producerének, David Shore-nak tettük fel ezeket a fináléval kapcsolatos égető kérdéseket.

» Miután kiderült, hogy House detoxikálása és a Huddy-szex csak fantáziálás volt, mi volt az, ami valóban megtörtént az epizódban? A Chase/Cameron-esküvő? A Wilsonnal való beszélgetések?
Minden jelenet, amiben House nem volt benne, tényleg megtörtént. De még azok is megtörténtek, amiben House benne volt, csak a rúzs/pirula érzékelése volt elferdítve. A detox meg a szex nem történt meg valójában.

» House ezúttal ki fog józanodni?
Bizonyára azon lesz. Teljesen végig akarunk menni ezen az úton.

» Miért vonult be egy pszichiátriai intézetbe elvonó helyett?
Az ő problémái mélyebbről gyökereznek, mint a gyógyszerek, amik egyébként nyilvánvalóan fontos okozók. A helyzet az, hogy már előtte is csomó Vicodint használt, de Kutner halála még megfejelte Amber halálát, és valahogy ezzel nem tudott megbirkózni. Tudja, hogy valahol bezárva kell őt tartani, különben nem fog megoldódni a dolog. Ráeszmél, hogy problémákkal küzd, és valamit tennie kell ezek ellen. És erről a küzdésről fog majd szólni a következő évad.

» Mi a jövője a Cuddy/House-kapcsolatnak?
Kezdetben más, nagyobb ügyekkel fogunk foglalkozni, de nem tisztességtelen lenne részünkről, ha csakúgy hagynánk ezt eltűnni. House nyilvánvalóan érez valamit Cuddy iránt. Bár a szerelmi affér nem történt meg valójában, de House elméjében igen.

» House visszatér dolgozni a 6. évad elején?
Nem. Annyira életszerűen akarjuk intézni ezt a történetet, amennyire csak lehet. House-szal fogunk kezdeni, de nem a Princeton-Plainsboróban. Követni akarjuk a folyamatot, amin House keresztülmegy.

» House csapata hogyan fog boldogulni nélküle?
Mindig nagyon jó kiemelni a középső láncszemet valamiből, és várni, hogy mi lesz. Hogyan reagál majd Foreman és Tizenhármas; vagy Cameron és Chase. Ezek azok a dolgok, amitől az egész olyan mókás lesz.

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

  1. :myvicodin:

    Jól hangzik, ahhoz képest, hogy arra számítanánk, hogy úgy kezdődik a 6. évad, hogy House kijön az elvonóról, erre nem számítottam. Lehet, hogy mégis tartogat új dolgokat a 6. évad 🙂

  2. Nekem olyan értelmezhetetlen arra a kérdésre adott válasz, h lesz e jövője a Huddy kapcsolatnak. Most akkor ez a válasz azt jelenti, h lesz jövője, vagy, h nem lesz jövője??? Ti h értelmeztétek???

  3. szerintem sem akar D.S. semmi extrát elárulni. de én már egy ideje sejtettem, hogy a 6. évad house nélkül fog indulni. mármint a princeton plainsboroban. de szurkolok neki, h tisztán jöjjön majd ki!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..