David Shore-interjú

A “Doktor House” készítője (fő írója, producere) az Amerikában jelenleg futó, 7. évad további (nem) történéseiről beszél (House, Cuddy, Cameron, Tizenhármas):


» Mi lesz 2011-ben? Mit árulhat el?
House-ról és Cuddy-ról fog szólni. A kapcsolatukról. De mindemellett House még mindig House és Cuddy még mindig Cuddy. És House még mindig bunkó és Cuddy még mindig olyan kemény, mint eddig volt. Csak most lefekszenek egymással.

» Ja. House begyógyszerezi Cuddy anyját…
Igen, igen. Az vicces.
» Fenntartható így a kapcsolatuk, miközben House ilyeneket csinál?
Hogy House örökké boldog lesz-e? Nem. De a küzdésről szól az egész. A próbálkozásról, felfedezésről.

» Ők egy ilyen se vele, se nélküle pár lesznek? Még százszor kibékülnek meg összevesznek, míg tart a sorozat?
Ezt nem zárom ki… De, nem… hiszem. Tudja, nem akarom ezzel húzni a nézők idegeit. Ezért is akarom jól csinálni ezt az egészet.

» Látni fogjuk Tizenhármast nemsokára?
Igen.
» Mikor lesz az?
Még az idén. Az idén. És kitaláltunk valami tök jót. Elmondanék… bárcsak azt mondhatnám, hogy “bárcsak többet elmondhatnék”, de nem akarok erről többet elmondani. Mert tudom…, hogy az emberek mit várnak… nem akarok semmit kizárni. Szerintem tök jó lesz.

» Meg kell kérdeznem, mi lesz Cameronnal – a sok Jennifer Morrison-rajongó miatt.
Én is Jennifer Morrison-rajongó vagyok. Nem ígérek semmit. Jelenleg nem tervezünk semmit [az ő karakterének]. De én is Jennifer Morrison-rajongó vagyok.

» Lesz valami érdekes hetibeteg?
Nem emlékszem az egyes esetekre. Biztos vagyok benne, hogy lesznek érdekesek, igen, elég király orvosi esetek lesznek idén. De nem emlékszem rájuk. Sajnálom.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..