Egyemberes sorozatok

A cikk igazából a “Két pasi meg egy kicsi”-ről szól, de a “House” is a témába vág (nem spoileres):

Egy “House” című sorozatnál, amely a House nevű karakter körül forog, az ember azt gondolná, hogy van egy vis major terv arra az esetre, ha az őt játszó színész nem lenne elérhető.

Ezt talán át kéne gondolni.

“Ilyenről soha nem beszélgettünk” – mondta David Shore, a népszerű Fox-drámasorozat készítője és vezető producere.

Az, hogy zöld utat adjanak egy tévésorozatnak Hollywoodban, már elég kihívás – mi a kockázata és az előnye annak, mikor egy sorozat sikeres lesz és legfőképpen egy színész vállán nyugszik az egész?

[…]

A “Doktor House” készítője, Shore elmondta, hogy bár a sorozat Dr. Gregory House karaktere körül forog – akit Hugh Laurie alakít -, valójában csapatmunkának tekinti az egészet, hiszen a történet főleg a karakter többi karakterrel való kapcsolatáról szól.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lenne nagy teher Laurie vállán.

“Hugh Laurie hihetetlenül sokat dolgozik” – mondja Shore. “Pokolian sok jelenetben van benne minden héten. Készítői szempontból az a nehéz, hogy frissen tartsuk a sorozatot, de szerintem ez valószínűleg minden műsornál így van: nehéz új módot találni arra, hogy felfedezzük a karaktert.”

Szóval Shore nem aggódik azért, hogy a sztárja összeroskad a felelősség alatt?

“Fantasztikus színész, szóval tuti, hogy ez a helyzet” – mondta Shore. “Tudom, hogy így van. Nagyszerű, de munkás állás is ez.”

[CNN]

(Köszi a linket Bridge-nek!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..