Fanfic-lánc

Szóval, akkor elkezdem, amiről beszéltem a Nyári csevegőben. Megadom az első mondatot, és utána bárki hozzászólás formájában hozzáfűzheti a következő egyet. Annyi a szabály, hogy maradjunk spoilermentesek, az alapján csináljuk, amit eddig itthon leadtak (5×11-ig). A másik szabály az, hogy egy ember egyszerre csak egy hosszabb (vagy két-három rövid) mondatot fűzhet hozzá (max. 2 sort), és egymás után kétszer nem szólhat hozzá ugyanaz a személy. Ide csak a mondatokat írjátok. A vélemények a Nyári csevegőbe menjenek. Frissítsétek az oldalt (F5-billentyű), mielőtt hozzászóltok, hátha valaki már folytatta az előző mondatot.

Szóval az első mondat… Hú… Megvan:

Élesen sütött be a nap a Princeton-Plainsboro Oktatókórház folyosójára.

2 848 hozzászólás a(z) “Fanfic-lánc” bejegyzéshez

 1. Bogiii

  – Ó, ne mááár! Ha visszamegyek Stacy tutira a nyakamon fog lógni és ehhez semmi kedvem. Aztán meg majd jön Wilson, hogy miért ráztam le Stacyt és miért vagyok ilyen bunkó bla-bla-bla. Lépjünk le.

  Válasz
 2. Lily Allen

  Végül mégis beadta a derekát, de jó szokásához híven magával vitte gameboy-át, minitévéjét, és a biztonság kedvéért néhány magazint is, és ezekkel ütötte el az időt. Fél négy körül aztán úgy döntött, hogy aznapra elég lesz a mókából.

  Válasz
 3. Bogiii

  Elmotorozott Cuddyhoz, de eléggé meglepődött, mivel rajta kívül még Stacyt is ott találta.
  – Remek, akkor felhívom Cameront is, hogy teljes legyen a háremem. – bökte oda mérgesen, köszönés helyett. De rögtön meg is bánta, mert …..

  Válasz
 4. Eszti

  -Csak nem mondtam valami rosszat?
  -Greg! Ez most nem vicc!- House értetlenkedve nézett a két nőre.
  -Veszem észre!
  -House kérlek!-mondta Cuddy, Stacey jobbnak látta ha kicsit félre húzódik. Eszébe jutottak hogy náluk is csak néhány hangos szóval és szúrós pillantással kezdődtek a problematikák.

  Válasz
 5. Bogiii

  House pl. ezen morfondírozott: “Hmm..az előbb még Cuddyval smároltam, de akkor mi a francnak jöttem ki a motoromhoz? Kezdek bekattanni!”

  Válasz
 6. Dary

  Rólunk ?? Ugyan már Stacy… Mit akarsz rólunk” mondani ? Mert nekem semmi nem jut eszembe… – mondta House kissé érdeklődve, de ugyanakkor komolyan.

  Válasz
 7. doraa

  Stacy elővett egy darab papírt amire egy cím volt írva.
  – Nemrég kezembe került egy akta, nem ismerős ez a cím? A neved ott volt az aktában. Gondolom Lisa nem tud erről az ügyről… – villantott egy kárörvendő mosolyt a nő.

  Válasz
 8. Rekuci5

  – Greg, zárd már be az ajtót mert…Stacy! Hogy kerülsz te ide, vagy is, minek köszönhetjük látogatásodat?? – lépett ki meglepetten Cuddy.

  Válasz
 9. Zoé

  Csak hogy Stacy nem vette észre, hogy az aktát ott felejtette az ebédlőasztalán, pontosan Cuddy és House között. Vagy talán szándékosan tette, nem tudni.

  Válasz
 10. fanna

  Megtorpant, majd megdörzsölte a szemét és rájött, hogy csak a képzelete játszott vele. Majd levetkőzött és beállt a zuhany alá, hogy felfrissüljön.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük