Forgatási képek – a látszat csal

Lisa Edelsteint és David Shore-t a pár hete napvilágot látott forgatási képekről kérdezték:

Mostanra mindenki ismeri már azt a fotót House-ról és Cuddyról, amint összebújnak a tengerparton. De a “House” készítője és vezető producere, David Shore elmondta, nem kéne túl sokat belelátnunk ebbe. “Az a fotó nagyon megtévesztő. Nem fognak szerelmesen turbékolni, amíg a halál el nem választ” – mondja Shore. “Szerintem azt a fotót két felvétel között készítették, csak épp pihentek.”

És bár House és Cuddy esélyt ad a kapcsolatuknak, annyi bizonyos, hogy House most is House marad. “A kapcsolatuk nem lesz fenékig tejfel. House nem lesz hirtelen boldog és domesztikált” – mondja Shore. “House-osan fogjuk csinálni. Ő még mindig az a karakter, akit az emberek megszerettek, és Cuddy is még mindig az a Cuddy. És így próbálnak szerencsét, ahogy vannak.”

Shore és a többi író úgy érezte, nincs más választásuk, minthogy esélyt adjanak ennek a kapcsolatnak a két karakter között. “Már elég régóta kerülgették egymást” – mondja Shore. “Amivel jól elvoltunk, jó volt a szexuális feszültséggel játszani, de már ideje volt, hogy tovább lépjünk, és helyt adjunk magának a kapcsolatnak. Szóval ez jó móka.”

“Ez [a kapcsolat] elég merész lépés” – teszi hozzá Edelstein. “De igazán megbízom Davidben – ahogy eddig a kormányozta a hajót. Nem kell, hogy működjön a kapcsolat, de meg kellett ezt lépni. És szerintem tényleg szeretik egymást. Csak még nem tudom, hogy képesek-e fenntartani a kapcsolatukat.”

[Forrás]

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. “Szerintem azt a fotót két felvétel között készítették, csak épp pihentek.”

    ????

    Ha ez így van elég elmélyült pihenés volt! XD Na jó nem vagyok vészmadár.

  2. Szerintem az lesz a gond, hogy House nem tud majd megnyílni Cuddynak vagy House mond valamit, amit nem kellett volna, de szerintem happy end lesz a vége. 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..