Fotózás – cikk (friss.)

Végre kapunk pár fotót, ha nem is HQ minőségben, de azért jobb, mint a semmi.

Frissítés: Kész a fordítás! (Köszönjük geri005-nek!)

Videó a fotózásról

Fordítás:
Hugh Laurie receptje a vicces marketing kampányban? A “Kígyók a boton” egy ősi orvosi szimbólum. – Annyira bele éli magát a sorozatba, a karakterébe – mondta el Katie Jacobs (exec. producer) – Ha beválik az elképzelés, senki sem tudja jobban életre kelteni, mint Hugh Laurie. És ki hagyná ki, hogy megnézze ahogy egy színész “szerencsétlenkedik” a kamera előtt élő kígyókkal?

House furcsa utazása.

Júliusban a Fox csapata elvitte a Princeton Plainsboro él dolgozóit kempingezni, ami rosszul sült el – ez egy fotózás, amit részben Hugh Laurie tervelt ki. – A Fox ötlete az volt, hogy megmutassa a csapatot egy lerobbant lakókocsi körül. A lakókocsi szimbolizálja a beteget, akit meg kell gyógyítani – mondta el a fotós Florian Schneider, aki már fotózta a “Született feleségek”, és a “Lost” szereplőgárdáját is. – Hugh úgy gondolta, hogy több humort kellene belecsempészni. Képzeljük el, hogy Vegasba tartanak, és lerobban a lakókocsijuk, és így reagálnak rá.

Mi volt Hugh terve Oliviával? Hogy úgy mutassa meg, mint Lara Croft túlélő. Pont mint Tizenhárom, a karaktere. Schneider viccesen megjegyezte, hogy ha Hugh megunja a színészkedést, akkor jöhet dolgozni.

“Hugh Lauire találta ki ezt a kezelésmódot(a fotózásra), igazán jól ki lett tervelve – mondta el Schneider. Hangosan nevettem rajta.

– Jennifer (piros ruhában) vette kezébe a dolgokat, ő javítja meg a motort – magyarázza Schneider – Lisa Edelstein elegáns, napozik, Jesse Spencer nem nagyon foglalkozik az eseményekkel, húst süt. Bal oldali kép: Robert Sean Leonard nem tud golfozni, így Hugh mutatott neki pár fogást.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..