GQ Év Férfija 2011 – Hugh Laurie

Hugh Laurie lett a francia GQ magazin Év Férfija a Nemzetközi sztár kategóriában. Leonardo Di Capriót és Robert Downey Jr.-t győzte le. Az alábbi videóban a díj kihirdetését és Hugh köszönőbeszédét láthatjátok (1:05-től, fordítással):


Alternatív link
Hölgyeim és Uraim, nagyon szépen köszönöm! Elnézést kérek, nem beszélek túl jól franciául, szóval most felolvasom a beszédet, amelyet az asszisztensem, Mathilda fordított le nekem. Ő nagyon elbűvölő és tehetséges. Gyönyörű és túlképzett ahhoz, hogy egy “szamársegg”-nek dolgozzon, mint én vagyok. Igen, jól hallották. Egy szamár segge vagyok, aki úgy gondolja, a mértéktelen szerencséje hatalommal ruházza fel, melyből kifolyólag mocsokként és szemétként kezelhet másokat és úgy is fizethet nekik. Egy szamársegg, aki nem érdemel meg semmilyen díjat, kivéve az “Arany Szamársegg”-et, ha létezik olyan.
Elmondanám, hogy Mathilda adja a jó ötleteimet. Épp állást keres az újságírás területén, akár Párizsban is, és előre is köszöni, hogy lehetőséget kaphat arra, hogy kifejezze magát. Szóval, ha van bármi számára, ne habozzanak szólni.
[Mathildának, a papírra mutatva, angolul:] Ez mit jelent? Ez franciául van? Oké.
[a kamerába:] I-á, i-á… i-á.
[Mathildának:] Biztos vagy benne?
[a kamerába, mosolyogva:] Oké.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük