Bonyodalom

Írta Betty

Egy hosszú és fárasztó nap után ért haza a férfi és a nő. Csókkal jutalmazták egymást, mely egyre szenvedélyesebb lett. Szorosan ölelték egymást, mintha valaki szét akarná őket szakítani. A férfi a nő nyakát csókolgatta, majd hirtelen felkapta és a hálószobába vitte. Lefektette az ágyra, majd vetkőztetni kezdte, miközben ujjaival időnként meg-megérintette a nő bársonyos bőrét, aki minden érintésre megremegett. Nagyon kívánta a férfit. Amint lekerült a blúz is, csókokkal kényeztette a nőt. Gyönyörű nyakától haladt egyre lejjebb, gondosan ügyelve arra, hogy a formás melleket későbbre hagyja. Belenyalt a nő köldökébe, aki egy mosollyal jelezte, hogy számára kellemes az érzés. Lassan lehúzta a nőről a szűk szoknyát, és végigcsókolta a lábakat egészen a lábujjakig. Lassan visszafelé haladt, miközben a bársonyos bőrt nedves ajkaival időnként megérintette, egészen a mellekig. A melltartó kapcsát biztos és gyakorlott mozdulattal kapcsolta ki. Lassan lefejtette a mellekről felfedve ezzel a csodás idomokat. Ajkaival szinte habzsolta a nő melleit, nem hagyva ki az izgalomtól megduzzadt bimbókat sem. Végül a tűzpiros tangára is sor került. Mindeközben a férfi is megszabadult ruháitól, majd a két meztelen test egybeforrt. Több mint egy órán át szeretkeztek, gyakran váltogatva a testhelyzeteket. Felgyorsult zihálás és kéjes sóhajok jelezték valahányszor a csúcsra jutottak. Végül egymás karjaiban aludtak el.
Több mint három hónapja voltak együtt, House azóta beköltözött Cuddy házába. Így minden estét együtt töltöttek és minden nap együtt indultak dolgozni. Reggel, miután felébredtek, megitták kávéjukat, majd Cuddy unszolására House is elkezdett készülődni. Így történt ez ma is.
A kórházba érve kettéváltak útjaik, ki-ki ment a saját irodájába. House-t csapata egy új esettel várta. Már fél órán át vitatkoztak az új esetről, amikor House felpattant és elsietett Cuddyhoz.
– Gerinc tumora van! Fel kell nyitni, de előbb bele kell egyezned!
– Nem! Greg! Le is bénulhat!
– Tudom, de gerinc tumora van!
– Elsőre is felfogtam és nem kockáztatok.
– Akkor hagyod meghalni?
– És ha mégsem az?
– Akkor tévedtem!
– Hát ez az! És mire alapozod?
– Minden mást kizártunk!
– Jó. Csináld.
House elviharzott és szólt Chase-nek, hogy csinálja a műtétet. A műtét, azonban nem volt komplikációmentes. Sőt! Cuddy aggodalma beteljesült. A beteg lebénult, és gerinc tumora sem volt.
House épp az irodájában ült és labdájával játszott, miközben azon gondolkodott, mit nem vett észre, és ha nem gerinc tumora van a betegnek, akkor mi egyéb lehet. Gondolataiból Cuddy billentette ki, amint beviharzott az irodába villámokat szóró szemekkel.
– Lebénítottad a beteget!
– Bocsi, de Chase műtötte!
– Nem, House! Te rontottad el! Ne kend másra és ne próbáld komolyabban venni!
– House? Már három hónapja nem hallottam így a nevem tőled!
– Szokj hozzá! Ugyanis nem bírom tovább!
– Mit?
– Azt, hogy a kapcsolatunk kihat a munkánkra is!
– Jaj, ne már! Ez baromság!
– Nem, nem az. Ha nincsenek érzelmeim irántad, racionálisabban gondolkodtam volna és nem engedtem volna a műtétet!
– Dehogynem…
– Nem, Greg! Befejeztem! Ezt így tovább nem csinálhatjuk!
– De Lisa…
– Semmi Lisa! Cuddy. Térj vissza rá. És holnapra költözz el, kérlek.
Cuddy kisétált House irodájából, otthagyva a férfit teljesen ledöbbenten. Nem tudta, hogy most mitévő legyen. A beteg gyógymódján már nem tudott gondolkodni, feladta hát, és hazament három hónap után először saját lakásába. Minden furcsa volt a számára, aludni sem tudott, az ágyától is elszokott, plusz folyamatosan járt az agya. Másnap szombat volt, itthon maradhatott. Reggel felkelt, bár semmit sem aludt, és elindult Lisához, hogy megbeszéljék dolgaikat. Felhajtott motorjával a feljáróra, majd saját kulcsával kinyitotta az ajtót, de ott nem az várt,a amire számított. Lisa nem volt otthon. Az előszobában állt az utazótáskája, rajta egy cetlivel: „A cuccaidat összepakoltam, benne van minden a táskában. A kulcsot légy szíves hagyd itt! Sajnálom! Lisa”
House felvette táskáját majd kisétált az ajtón, de a kulcsot a zsebébe csúsztatta. Felült motorjára és elhajtott. Nagyon fájt neki, hogy el fogja veszíteni a második nőt az életében, aki nagyon fontos volt számára. Nem tudta, mit tehetne annak érdekében, hogy rendezzék a dolgokat Lisával. Azt tervezte, hogy ma idejön és sikerül megbeszélniük mindent, nem kell elköltöznie, boldogan folytathatják életüket tovább. De ez nem így történt. Nem is tudta, hogy hova mehetett Lisa. Talán bement volna a kórházba? De szombat van, ilyenkor ő sem dolgozik. Ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal fejében száguldott, maga sem tudta, hogy merre. Egyszer hírtelen minden vakítóan fehér lett, majd rettentően sötét.
Ahogy House, úgy Cuddy sem aludt aznap éjjel. Hazament, bedőlt az ágyába és telesírta a párnát. Maga sem tudta mikor sírt már utoljára, de most nem bírta visszatartani. Dőltek belőle a könnyek, és a szíve összeszorult, valahányszor Gregre gondolt. Tudta, hogy a férfi szereti őt, és ő is szerelmes a férfibe. De nem mehet így tovább. Sokkal engedékenyebb lett a férfi irányába és már nem gondolkodott racionálisan, ahogy tette azt azelőtt. Miatta bénult le a beteg. Az ő hibája volt, hogy engedett Gregnek, hogy elvégeztesse a műtétet. Folyamatosan bűntudata volt. Végül álomba sírta magát. Reggel korán ébredt és tudta, hogy most nem képes találkozni House-szal. Összepakolta hát a férfi ruháit, minden cuccát belepakolta egy nagy utazótáskába, majd hagyott egy cetlit és elment otthonról. Mivel nem tudta hova mehetne, bement a legelső helyre, ami eszébe jutott: a kórházba. Persze mindenki csodálkozva nézett rá, hogy mit keres bent szombaton, de most egy szót nem tudott kibökni, hanem leszegett fejjel bement irodájába, leült egy székre és csak nézett maga elé, majd elkezdett dolgozni a gépén. Pár óra múlva mentőautó szirénájára lett figyelmes. Néhány pillanat múlva hatalmas hangzavar támadt a folyosón, majd egy nővér rohant be az irodájába és csak ennyit mondott: – Dr. Cuddy! Jöjjön gyorsan!
Cuddy el sem tudta képzelni, hogy mi történhetett. Amint kilépett az irodából, látta amint Wilson rohan a hordágyhoz,majd a nagy zajból elkapott egy-egy mondatfoszlányt: „motorbaleset” „férfi” „súlyos sérülések”.
Cuddynak összeszorult a gyomra, odarohant a hordágyhoz és remélte, hogy rajta nem House-t fogja megpillantani. De sajnos megérzése beigazolódott. Az ágyon House feküdt saját vérében. Súlyos fejsérülést szenvedett, a bal lábán nyílt törés, a lábszárcsont felszakította az izmokat és a bőrt. Mintha eszméletéhez tért volna egy pillanatra, ajkai beszédre nyíltak és csak ennyit mondott: – Lisa… Ismét eszméletlenségbe csúszott.
A műtét több órán át tartott. Wilson és Cuddy a műtő előtt várakoztak. Nagyon idegesek voltak. Végül a nagy csöndet Cuddy törte meg:
– Én vagyok a hibás!
– Mi? Hogy mondhatsz ilyet? Hogy lehetnél te?
– De igen! Tegnap szakítottunk.
– Ó! Ezt nem tudtam! De ez még nem jelenti azt, hogy te okoztad a balesetet.
– És ha miattam nem figyelt az úton? Biztos a tegnapiakon rágta magát, és ezért nem figyelt.
– Az lehet, hogy azon gondolkodott, de ő volt figyelmetlen és nem te!
– De miattam volt az.
Beszélgetésüket a műtőből kijövő Chase szakította meg.
– A műtét sikeres volt, de House….
– Mi van, mondja már! – követelte Cuddy.
– House kómában van.
– Jézusom! – mondta Cuddy, majd lerogyott egy székre.
House-t kitolták a műtőből, majd az intenzívre szállították. Cuddy és Wilson mellette virrasztottak egész éjjel.
Egy pár nap elteltével House még mindig kómában volt. Wilson és Cuddy felváltva virrasztottak éjszakánként House ágya mellett. Egy hétfői napon épp Cuddy maradt benn. Wilson már régen hazament, az egész kórház csendes volt, csak az éjszakás nővérek voltak benn az épületben és persze a betegek, de ők már mind aludtak. Cuddy House mellett ült a székben, a férfi kezét fogta és épp egy orvosi újságot olvasgatott. Vagyis inkább csak lapozgatta, mert gondolatai teljesen máshol jártak. Azon gondolkodott, hogy talán, ha nem szakítanak, mindez meg sem történik. Lehet, hogy csak túlreagálta az esetet, azt a műtétet, akkor is megengedte volna, ha nincsenek együtt Greggel és a beteg akkor is lebénult volna. Vagy lehet, hogy aznap, mikor elment Greg a cuccaiért, akkor inkább otthon kellett volna maradnia megbeszélni a dolgokat, és akkor most boldogan aludnának otthon egymás mellett. Ilyen gondolatokkal a fejében szunyókált el. Mikor felébredt, már hajnalodott. Tudta, hogy a kómás betegek hallják amit mondanak, de nem tudta, hogy mit is mondhatna House-nak. Majd végül mégiscsak megszólalt:
– Greg. Tudom, hogy hallasz. Itt vagyok. Melletted. Kérlek, ne hagyj itt. Ébredj fel. Nagyon sajnálok mindent, amit tettem és mondtam. Kérlek ébredj fel. Ne tedd ezt velem. Illetve velünk. Greg! Gyereket várok. A te gyerekedet. A mi kisbabánkat! – mondta majd egy könnycsepp gördült végig az arcán.
Észre sem vette, hogy az ajtóban áll valaki. Wilson volt.
– Ó! Nem vettem észre, hogy bejöttél! Mióta állsz ott? – kérdezte Cuddy miután feleszmélt és gyorsan letörölte arcáról a könnycseppet.
– Nem régóta. Mindent hallottam. Mióta tudod?
– Csak pár napja.
– Szakítás előtt vagy után?
– Után. Ugye nem gondoltad, hogy azért szakítottunk, mert rájöttem, hogy terhes vagyok?
– Bocs. Csak egy hülye kérdés volt. Menj haza, pihenned kell.
– Majd pihenek este. Most vissza kell térnem a munkámhoz – mondta, majd kisétált a szobából.
Heteken keresztül nem történt változás House állapotában. Cuddy és Wilson ott voltak mellette mindketten, mindig beszéltek hozzá, hitték, hogy ez majd segít. Mindketten elég kimerültek voltak, mert csak más naponta aludtak, akkor sem jól az állandó aggodalomtól.
Pár hét múlva, már új pletyka keringett a nővérek között a kórházba. A pletyka Cuddy gömbölyödő pocakjáról folyt, illetve arról, vajon ki lehet az apa: House doktor vagy esetleg más? Cuddy már meg sem hallotta az ilyen jellegű pletykákat. Ő pontosan tudta a választ, de hagyta, hogy a nővérek csámcsogjanak valamin. Persze nem esett neki túl jól, hogy ilyeneket gondolnak róla, de ez most a legkevésbé érdekelte.
Ezen a napon Wilson épp lent volt House-nál.
– Emlékszel a mostani betegedre? Akiről már pár napja meséltem. A csapatod épp most teszteli le Kawasakira. A tegnap felállított diagnózisuk nem volt jó. Nehezen boldogulnak nélküled, bár nem mondanák ki. De azért keményen dolgoznak és megoldják az eseteket. A múltkorit is megoldották, és rájöttek a betegségre.
– Hülyék. Amiloidózisa van.
– House! Te magadhoz tértél?
– Nagyon úgy tűnik. Mióta vagyok itt?
– Több mint két hónapja. Motorbaleseted volt és kómába estél.
– Rémlik valami. Te itt ülsz azóta?
– Igen, felváltva Cuddyval.
– Cuddy? Nem hiszek neked. Szakítottunk.
– Nem hiszed, hogy itt volt veled? Várj bebizonyítom! – mondta, majd kiszólt egy nővérnek, hogy szóljon Dr. Cuddynak, mert Dr. House magához tért.
– Ne fáraszd ezzel!
– Különben nem emlékszel arra, hogy beszéltünk hozzád?
– Nem.
– Akkor honnan veszed, hogy Amiolidózisa van a betegnek? Ma nem említettem a tüneteket, csak pár nappal ezelőtt.
– Nem tudom. Ez ugrott be.
Ekkor kinyílt az ajtó és Cuddy lépett be rajta egy széles mosoly keretében.
– Jó reggelt Greg! Üdv újra köztünk.
– Greg? Hol marad a House? Te híztál!
– Hát igen, a jelenlegi állapotommal ez együtt jár.
– Jelenlegi állapotoddal? Azt hittem az aggódás fogyaszt!
– Nem Greg. Nem erre gondoltam. Terhes vagyok.
– Mi? Te jó ég!
– Azt hittem örülni fogsz. – szállt el a mosoly Cuddy arcáról.
– Még most ébredtem a kómából! Adj egy kis időt, hogy felfogjam, mi is történik körülöttem. Egyébként meg örülnöm kellene? – mondta House, majd látva Cuddy arcát, nem akarta tovább bántani a nőt- Csak vicceltem, örülök. – House kezével az ágyra mutatott jelezve Cuddynak, hogy üljön mellé. A nő leült és perceken keresztül csak egymás kezét szorongatták.
– Hát House, engem is beugrattál. Azt gondoltam, hogy tényleg komolyan mondod. Kinéztem volna belőled, hogy ennyire bunkó légy. – mondta Wilson egy mosoly keretében.
– Ez a igazi barátság! – válaszolta House.
Ezután Cuddyra nézett, majd annak domborodó pocijára, végül tenyerét a nő hasára tette.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..