Csak szex…

Írta Bastet

Cuddy elégedetten és kielégülten rogyott a férfi mellkasára, aki átölelte és így próbáltak együtt lecsillapodni. Kedvesen mosolygott és felemelte a fejét, hogy a szemébe nézzen. Mindkettőjük testén izzadságcseppek csillogtak, megerősítve, hogy a pár egy hosszas szeretkezésen van túl. Egy olyan szeretkezésen, melyből mindkét fél alaposan kivette a részét.

Lisa tudta, hogy ezzel az emberrel jó lehet a szex, de azt maga sem gondolta volna, hogy ennyire jó.

A férfi mosolya tükröződött az övében, majd egy apró csókot nyomott a nő orrára. Legördült az izmos testről, fejét most a párnáján nyugtatta, de egész közel bújt a másikhoz. Az erős karok átölelték. Mély lélegzetet vett és beszívta a férfi illatát. Érezte, hogy keveredik benne az izzadtság és a szex pézsma illata.

„Voá” – szakadt ki belőle, ahogy átvetette karját a férfi széles mellkasán. Épp az apró szőrszálakkal játszadozott. „Ez …”

„Fantasztikus volt,” – fejezte be helyette a mondatot.

„Igen” – válaszolta Lisa kacagva. „El sem hiszem, hogy megtettük.” – Még mindig nem fogta föl, hogy kinek az ágyában is van.

El kellet fogadnia, hogy puszta szeszélyből megtette. Valahol legbelül valami az súgta, hogy vágyik erre. Akarta őt. Szüksége volt rá, mégpedig így. Majd’ beleőrült a várakozásba, a fizikai vágy szinte már eszét vette. Egy része tudta, hogy ez nem helyes, de ebben a pillanatban nem akart erre gondolni. Vagy rá. Azt viszont tudta, hogy amilyen jó volt, mindenképp megérte. Szerencse, hogy létezik csak fizikai kontaktus.

Amíg ezen rágódott, észre sem vette, hogy milyen hatalmas érzelmek is kavarognak benne. Azt meg végképp nem tudta, hogy ezek milyen erősek. Ahogy ott feküdt egy idegen ágyban, azokban a karokban, amelyek percekkel ezelőtt elég mély benyomást tettek rá, rájött mennyi mindent kell még átgondolnia.

Ez pusztán csak szex. Annak kell lennie. Sokkal könnyebb, ha csak erről van szó.

Eközben a férfi finoman cirógatta a hátát, apró köröket rajzolva hosszú ujjaival. Lisa tudta, hogy ez az ember azóta rabja szexuális vonzerejének, amióta megismerte.

„Ugye tudod, hogy ez csak a szexről szól, igaz?” – kérdezte, annak ellenére, hogy ezt már kitárgyalták, mielőtt ágynak estek. A férfi már bevallotta korábban, hogy táplál bizonyos érzelmeket iránta, ezért biztosra akart menni.

„Igen, ahogy megegyeztünk” – jött a kissé csalódott válasz.

„Tudod, hogy nem lehet belőle több. Nem, amíg…”

„Tudom” – bólintott. „Rendben van. Ne foglalkozz vele.” – Beérte azzal, amit kapott, noha tudta, hogy ez csak egy töredéke az egésznek.
Lisa örült, hogy a férfi megértette. Nem akarta annál bonyolultabbá tenni a dolgokat, mint amilyenek. Csak Isten tudja, hogy semmi szüksége egy újabb komplikációra. Ez elég egyértelmű volt. Ez csak szex. Könnyű, egyszerű, spontán.

Eközben azok a kezek, melyek továbbra sem szűntek meg cirógatni a hátát, felfedező útra indultak a takaró alatt. Azok a kezek valami isteni csodát műveltek az érzékeivel, ahogy elindultak a térdétől szép lassan végig a combján, egészen a csípőjéig. Beleborzongott a gyönyörbe.

Akármit is érez ez iránt az ember iránt, az nem szerelem. Nem lehet szerelem.

Tudta, hogy sosem lenne képes szeretni őt. Nem, amíg ilyen erős érzelmeket táplál a House iránt. A szíve mindig is House-é volt és az is marad. De most, hogy a teste teljesen kiszolgáltatott lett; hogy ez az ember kénye kedve szerint játszik vele…

Most a hasa volt soron. A férfi ujjai csiklandozták. „Wilson!” – nevetett fel Lisa, majd szorosan hozzá bújt. A férfi együtt nevetett vele ezen az intim pillanaton, mielőtt szenvedélyesen elkapta az ajkát és megcsókolta.

Ez csak szex, bizonygatta magát. Csak szex.

A fejükre rántotta a takarót és engedte, hogy teste megint a gyönyör rabjává váljon.

Ez csak szex.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..