Negyedik rész

Greg arcára furcsa, vegyes érzelem ült ki.

Lily izgatottságot és némi félelmet fedezett fel benne, de nem tudta volna pontosan meghatározni.

– House.

A férfi lassan balra fordult.

– Cuddy.

Lily kíváncsian figyelte a szeme előtt kibontakozó jelenetet. Cuddy és House úgy állt egymással szemben, mint két kutya, akik a harc előtt méregetik egymást. Egyikük sem mozdult, csak néztek mereven egymás szemében. Mindkettőjük arcán felismerhetetlenek voltak az érzelmek. Aztán Lisa volt az, aki először megszólalt.

– Örülök, hogy újra körünkben üdvözölhetem, Doktor House.

A nő eleresztett egy félmosolyt.

– Ó, csak nem hiányoztam a Cuddy-lányoknak? Itt most a főnökasszony blúzában nem nagyon elbújó ikrekre gondoltam, és nem a gonosz princetoni boszorkányra, meg az ördögfiókájára. – magyarázta Lilynek.

– Jól van. Látom, nem sokat változott, de azért remélem jobban van.

– Sokkal. Viszont le vagyok égve, a prostik meg ingyen nem szolgáltatnak, úgyhogy kéne a munkám.

– Az engedélyét felfüggesztették, de találtam ki valami mást. Ne itt beszéljük meg, menjünk be az irodámba. – azzal Lisa elindult.

House utánafordult.

– Na de Doktor Cuddy! Csak nem azzal a botommal kellene valamit csinálnom, amit nem a kezemben tartok? – jegyezte meg fennhangon, majd követte a nőt, és becsukta maga mögött az ajtót.

Lily leült a székébe és elmosolyodott. Összeállt a kép. Cuddy zavara és idegessége reggel: tudta, hogy Doktor House most fog visszatérni. A kettejük között lezajlott párbeszéd és a feszültség a levegőben: itt nem szimpla főnök-beosztott viszonyról van szó. Lily azt valószínűsítette, hogy nincsenek együtt, de olyasféle kapcsolatot érzett közöttük, amely minimum egy korábbi szexuális együttlét következménye volt, vagy egy későbbit vetített előre.

Érdeklődve várta a fejleményeket.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..