7. évad

Ezen az oldalon epizódtartalmakat, illetve az egyes epizódokról adásba kerülés előtt kapott infókat olvashatsz. Az összes 7. évados hírt itt találod, az évaddal kapcsolatos véleményeiteket pedig itt.

TV Line-hír

2011. április 26.
Catherine kérdezi: Mit tudsz még az “After Hours”-ról (7×22), amelyben House-nak egy lesújtó információt kell feldolgoznia?
Ausiello: “Öm… nos, erről nem tudnék úgy beszélni, hogy azzal ne lőném le az egészet” – felelte Greg Yaitanes, társproducer, mikor megkerestem őt a kérdéseddel. “Az infó az utolsó előtti epizódban lát napvilágot és nagy hatással lesz a finálé történéseire.

Renata kérdezi: Lesznek szaftos jelenetek House és Cuddy között az évadfináléban?
Ausiello: “Igen, de nem olyanok” – felelte Yaitanes. “De a szaftos az enyhe kifejezés.”

[TV Line]

7×20 tartalma

2011. április 19.
7×20 – Changes / Változások
CUDDY ANYJA BONYOLÍTJA AZ ÉLETET

Candice Bergen és Donal Logue vendégszereplésével

Miután egy régi szerelem keresése közben részben lebénul, a lottónyertes Cyrus Harry-t (Logue) behozzák a Princeton-Plainsboróba House-hoz és a teamjéhez.
Cuddy anyja (Bergen) műhiba-perrel fenyegeti a kórházat, veszélyeztetve mind Cuddy, mind House orvosi engedélyét.
Chase és Foreman fogadást kötnek, amely mindkettőjükre más hatással lesz.

Adás: 2011. május 2. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Olivia Wilde (Tizenhármas/Dr. Remy Hadley)

Vendégszereplők: Candice Bergen (Arlene), Donal Logue (Cyrus), David Constabile (Phil), Megan Follows (Jennifer), David A. Kimball (jogász), Dawn Frances (Colleen nővér), Sheena Zadeh (Laura nővér), Adele Robbins (Janet), Roger Burtona (férfi páciens), Jacob McCafferty (Ricky), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

TV Guide-hír

2011. április 12.
Bethany kérdezi: Fel kell adnom a reményt, hogy House és cuddy ismét összejön ebben az évadban?
Életreszóló tagságom van a “Soha ne mondd, hogy soha!” Klubba, de ez nem mindig jelent jót. “Az ember némely téren jó, némely téren nem annyira” – mondta David Shore, a sorozat készítője és vezető producere. “House és Cuddy – bármennyire is szeretem őket együtt látni és tudom, hogy a nézők is… House nem boldogságra teremtetett. Nem ilyen a természete, szóval nehéz dolga lesz az életben.” Ne lőjjétek le a hírnököt!

[TV Guide]

TV Line-hír

2011. április 6.
Tanya kérdezi: Van hír arról, hogy Jennifer Morrison visszatér-e a “House”-ba?
Ausiello: Ebben az évadban már biztos, hogy nem tér vissza. “Nem kerestek meg a sorozattól” – mondta Morrison. “Teljesítettem volna, bármire kérnek is… Cameron egy csodálatos karakter, és megváltoztatta az életemet… De nem tőlem függ. Az emberek azt hiszik, hogy igen. Rosszul érzem magam amiatt, hogy a rajongók válaszokat akarnak és én nem tudom megadni nekik. Bárcsak meg tudnám. Én úgy vélem, hogy soha nem fognak visszahívni a sorozatba.” Morrisonnak nincs oka panaszkodni manapság: az “Így jártam anyátokkal…”-beli visszatérő karaktere mellett főszerepet kapott az ABC csatorna tündérmesés pilotjában, az “Egyszer volt, hol nem volt…”-ban. “De most tényleg, egyáltalán nem fájó pont ez nekem” – mondta a “House”-ból való távozásáról. “Az életem megy tovább. És örülök, hogy benne lehettem az ‘Így jártam…’-ban. És annak is, hogy megcsinálhatom ezt az új pilotot. Ezek tök izgalmas, új dolgok.”

Max kérdezi: Nagyon várom már a jövő heti epizódot. Van még infód a House-Tizenhárom kocsikázásról?
Ausiello: Az epizód úgy kezdődik, hogy Dr. Morcos arra vár, hogy Tizenhármat kiengedjék a New Jersey-i javítóintézetből. De ezt már eddig is tudtad. Ezt viszont még nem: Az epizód végén Tizenhármas vár arra, hogy House-t kiengedjék a börtönből. És miközben House az elején egy frissen facsart martinival köszöntötte őt, Tizenhárom… kevésbé elegánsan teszi ugyanezt.

[TV Line]

TV Guide-hír

2011. április 5.
Trisha kérdezi: Mit tudsz elmondani a “Doktor House” 150. epizódjáról?
Ez talán az évad legjobb epizódja, amelyben kiderül, hogy Tizenhárom börtönben volt. Meglepő a története, szóval nem fogom lelőni, de annyi biztos, hogy megvádolták valamivel, de igazából sokkal súlyosabb dolgot követett el. Enyhítő körülmény: ő csak a legjobbat akarta egy hozzá nagyon közel állónak. Ettől House annyira meghatódik, hogy hihetetlen ígéretet tesz, amellyel bebizonyosodik, hogy Dr. Morcosnak mégis csak van szíve.

[TV Guide]

7×19 tartalma

2011. április 5.
7×19 – Last Temptation / Utolsó kísértés
MASTERS ÁTMEGY HOUSE ZÁRÓVIZSGÁJÁN
ÉS TIZENHÁROM VISSZATÉR A PRINCETON-PLAINSBORO CSAPATÁBA

Masters karrierjének útelágazásához érkezett az orvostanhallgatóként töltött utolsó napján és azon vacillál, hogy sebész legyen, vagy elfogadja a ritkán adódó lehetőséget, hogy hivatalosan is House teamjének tagja legyen.
Eközben a team egy 16 éves lányt kezel, aki megmagyarázhatatlan okok miatt összeesett egy világkörüli vitorlástúra előtt pár nappal. A páciens életet megváltoztató diagnózist kap, de a szülei tobábbra is azt akarják, hogy üljön fel a vitorlásra, hogy megdönthesse a rekordot. De a csapat – benne House – legnagyobb meglepetésére Masters merész döntést hoz a páciens kezelésével kapcsolatban.

Adás: 2011. április 18. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Olivia Wilde (Tizenhármas/Dr. Remy Hadley)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Ron Perkins (Dr. Simpson), Jennifer Landon (Donovan), Michelle DeFraites (Kendall), Gerald McCullouch (Bobby), Bridgett Newton (Paige), Tonny Savas (Cruz), Will Deutsch (Dr. Pressman), Helena Apothaker (Ellen Hoffner nővér), Tony Edwards (Roscoe), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Kristin-hír – 7×18

2011. április 4.
Pat kérdezi: Mi lesz a “House”-ban?
Szeretjük a kocsikázásokat, és így van ezzel House is. Rövid megálló a börtönnél, friss levegő kap a hajadba, mély érzelmi kötődések kialakulása, majd egy verseny és némi csili. Mi lehet ennél jobb? Például egy késő délutáni mérkőzés House és a legnagyobb vetélytársa, egy fiatal címvédő bajnok között, aki a nyarait a NASA Sugárhajtású repülőgép laboratóriumában tölti.

Kimberly kérdezi: Miért volt Tizenhárom börtönben?
Ezt az egyet nem árulhatom el. Az április 11-i epizód legjobb része ez a rejtély és az, hogy House hogyan próbálja azt kideríteni. Egy valamit megtudunk majd Tizenháromról: Nagyszerű fegyvert tud csinálni. És nem fogkeféből vagy fogselyemből. Hanem egy trágyázóból készít burgonya ágyút, amely majd garantálja House-nak a győzelmet.

Tammy kérdezi: Mit tett Tizenhárom, amiért börtönbe került?
Milyen kitartóak vagytok! Annyit mondhatok, hogy Tizenhárom nagy titka megérdemli ezt a nagy felhajtást. És az eddigi netes találgatások közül egyik se talált célba. Az biztos, hogy meglepő a történet. Ráadásul Olivia Wilde és Hugh Laurie nagyszerűek ebben az epizódban, és meglepődve fogjátok tapasztalni, hogy nem Tizenhárom az egyetlen, aki kiontja az érzelmeit az utazás alatt. És nem is biztos, hogy ő az egyetlen, aki börtönben volt. De a legédesebb része az útjuknak az, amit House a végén mutat ki Tizenháromnak.

[EOnline!]

TV Line-hír – 7×18

2011. április 4.
Megnéztem a “House” következő epizódját (adás: április 11.), amely Olivia Wilde Tizenhármasának visszatérése körül forog. Nem fogom elárulni, hogy miért volt börtönben. De azt igen, hogy House egykori beosztottjával való kocsikázása épp a Cuddy-val való összejövésének egy éves évfordulójára esik (és House sajnálattal veszi tudomásul, hogy ezt már nem ünnepelhetik együtt). Emellett a hihetetlenül szórakoztató epizód úgy ér véget, hogy House a legkedvesebb dolgot közli Tizenhárommal, ami csak létezhet (elárulom: egy szó, de nem az az egy).
A kórházban pedig Foreman tudomására jut, hogy Taub nem egy, hanem két imádnivaló hölggyel játszott orvososat.
De komolyan, visszatérve Tizenháromra: a tévéképernyő nagyon hiányolta már.

[TV Line]

EW-hírek – 7×18

2011. április 1.
Margo kérdezi: Infót kérek Tizenhárom börtönbevonulásával kapcsolatban… most!
Nem fogom elmondani az okot. De azt elmondhatom, hogy nem a semmi miatt sír az előzetesben. A titok/ok hihetetlenül szívszaggató. És Olivia Wilde elmondta, hogy amint kiderül, Tizenhárom és House közelebb kerülnek egymáshoz (…de nem romantikusan). “Tizenhárom méltányolja, hogy House elfogadja őt és néha szerintem úgy érzi, hogy ő az egyetlen a világon, aki megérti őt. Ezután az epizód után meg főleg” – mondta.

Jordan kérdezi: Mit mond House Tizenháromnak, ami után az elmondja a titkot? Köze van Cuddy-hoz?
Jah. “Elég meglepő Tizenháromnak, hogy House mennyire megmutatja neki a sebezhetőségét” – mondja Wilde. “House eléggé boldog volt ahhoz, hogy elmondjon olyan dolgokat magáról, amely látszólag nem érinti meg őt érzelmileg. De valójában most kicsit ki fog lépni a komfortzónájából. Keresi a kapcsolatot Tizenhárommal, és ezért megmutatja önmagát.”

[EW.com]

7×18 tartalma

2011. március 29.
7×18 – The Dig / Az ásás
TIZENHÁROM ÚJRA FELTŰNIK
ÉS A TEAM EGY SZEMÉTGYŰJTŐT KEZEL, AKINEK VAN EGY TITKA

Olivia Wilde visszatér ebben a mérföldkőnek számító, 150. epizódban

Tizenhárom börtönben volt az elmúlt évben, de House számára az az igazi rejtély, hogy mit tett azért, hogy odakerült. Mikor kijön a börtönből, meglepve látja, hogy House várja őt, nem tudván, hogy House-nak tervei vannak kettejük számára az elkövetkező pár napra. Miközben House Tizenhármat a bűntettéről faggatja, elutaznak egy évente megrendezésre kerülő krumpli ágyú bajnokságra és összeadják erejüket, hogy legyőzzék House jóval fiatalabb, túlságosan is magabiztos riválisát, és hogy az úton titkokat tudjanak meg a másikról.
A kórházban a team egy tanárt kezel, akinek komoly légúti gondjai vannak. Mikor átvizsgálják a páciens házát, hogy nyomokra bukkanjanak a betegségével kapcsolatban, rá kell jönniük, hogy szemetet gyűjt. De a második ilyen látogatásnál mást is találnak a halmok alatt, amely lesokkolja őket.
Taub próbál visszakerülni a randizós életbe, és végül azon kapja magát, hogy előjönnek a régi szokásai.

Adás: 2011. április 11. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Szexuális elemek. (S))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Olivia Wilde (Tizenhármas/Dr. Remy Hadley)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Jennifer Crystal Foley (Rachel Taub), Justin Chon (Harold), Terry Maratos (Brian), Kimberlee Peterson (Nina), Zena Grey (Ruby), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2011. március 22.
Cris kérdezi: House és az új “neje” nem sokára szakítanak, ugye?!
Ausiello: Tévedsz. Biztos vagyok benne, hogy az évad hátralevő részében együtt maradnak. Ami azt illeti, úgy hallottam, a színésznő, aki House-nét alakítja – Karolina Wydra – lehet, hogy visszatér a következő évadban.

Cherie kérdezi: Azt pletykálják, hogy Wilson meghal az évadfináléban. Mondd, hogy nem így van, Ausiello!
Ausiello: Nem így van. Nem várható ilyen nagy haláleset a “House”-ban. Ebben az évadban.

[TV Line]

7×17 tartalma

2011. március 10.
7×17 – Fall From Grace / Kegyvesztettek
KIDERÜL A PÁCIENS BALJÓS TITKA

Egy fiatal hajléktalan férfit – aki korábban drogfüggő volt – a parkban. A tünetei: szaglás elvesztése, súlyos sebek és égési nyomok a mellkasán. Mivel a személyazonossága ismeretlen és egyre romlik az állapota, a team a páciens személyes aktájában és kórtörténetében kutat, hogy megértsék az állapotát.
Eközben Cuddy elárulja Wilsonnak, hogy bűntudata van a szakítás miatt.
És ahogy a team közelebb kerül a pácienshez, egy szörnyű titokra derül fény a férfival kapcsolatban, akinek épp most mentették meg az életét.

Adás: 2011. március 21. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, V (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Erőszakos elemek. (V))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Karolina Wydra (Dominika), Christopher Marquette (Danny), Thomas Crawford (Bernard), Angelo Diona (Chris), Harrison Bliss (Ryan), Tacey Adams (Mrs. Weston), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

7×16 tartalma

2011. március 8.
7×16 – Out of the Chute / Ugorjunk az elejére
A TEAM EGY SEBZETT SZÍVET KEZEL

Egy fiatal profi bikaviador-bajnokok bevisznek a kórházba egy bikatámadás után. Több eredménytelen teszt után a team House tanácsát kéri, aki nincs benn a kórházban, mással foglalkozik.
A kórházban a viador állapota rosszabbodik, de egyre kevesebb tünettel és gyakoribb minirohamokkal, és a team utolsó lehetősége egy nyitott szívműtét lesz.
Eközben Mastersnek megtetszik a bikaviador, amin Taub igencsak meglepődik.

Adás: 2011. március 14. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Szexuális elemek. (S))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Liz Benoit (Anne nővér), Cleo Berry (Carnell), Chad Faust (Lane), Fred Ross (csapos), Eric Almquist (bikaviador), Jeri Lyn Brown (sikoltozó nő), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2011. március 8.
Ellen kérdezi: Egy depressziós Huddy-rajongó szeretne némi “House”-infót hallani.
Ausiello: Ez majd segít rajta: A sorozat készítője, David Shore megerősítette, hogy az évad egy későbbi epizódjában “lesz egy esküvő”. Nevetve hozzátette: “Garantálhatom, hogy nem az lesz, amit várnának.” Hmm… valamiért kezdem azt hinni, hogy Tizenhármas is benne van a dologban.

Sasha kérdezi: Van hír a “House” évadberendeléséről?
Ausiello: Még folynak a tárgyalások, de Shore biztosított arról, hogy “Ne aggódjanak, lesz új évad.”

[TV Line]

Ausiello-hír

2011. március 1.
Lane kérdezi: House and Cuddy fans are just dying to see next Monday’s “Bombshells” episode. Could you share whether or not the episode ends on a positive note for Huddy and their relationship?A House-Cuddy rajongók már alig várják a jövő heti “Bombshells” c. epizódot. Elárulod, hogy ez a rész pozitív vagy negatív minőségben fog végetérni a Huddy-kapcsolat szempontjából?
Ausiello: Ennyit mondok: az epizód végén nem lesz kétség afelől, hogy egyértelműen pozitív vagy negatív-e.

[TV Line]

7×15 tartalma

2011. február 20.
7×15 – Bombshells / Bombázók
CUDDY EGY ÚJ VILÁGGAL TALÁLJA SZEMBE MAGÁT

Vendégszerepel: Paula Marshall (“Elvált Gary”)

Az epizódban több álomjenet is lesz, klasszikus filmes és tévés stílusokban

A feszültség új magasságokba emelkedik, mikor Cuddy kijózanító híreket kap, melyek arra késztetik, hogy újraértékelje a prioritásait. Miközben House azzal van elfoglalva, hogy Cuddy-ra figyel, a team egy tizenéves pácienst kezel, akinek egyre súlyosbodó tünetei és gyanús testi sebei többre utalnak, mint szimplán fizikai betegség. Taub – érzékelve a tini zűrös érzelmi és mentális állapotát – a páciens magánéletében kutat jelek után és zavaros házi videókat talál, amely veszélybe sodorhatja a társai életét.
Eközben Cuddy továbbra is reménykedik, hogy House megjelenik, mikor a legnagyobb szüksége van rá és egy pár álomjelenetben – köztük egy musical-résszel, melyet Mia Michaels koreografált – betekintést nyerhetünk az életébe és a House-szal való kapcsolatába.

Adás: 2011. március 7. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, V (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Erőszakos elemek. (V))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Kayla/Rylie Colbert (Rachel Cuddy), Paula Marshall (Lucinda), Emily Hahn (Rachel Cuddy (Dream), Brett DelBuono (Ryan), Ken Garito (Todd), Lesley Fera (Kay), Lee Simpson (Hayes), Liz Benoit (Anne nővér), Chuck McCollum (urológus), Kai Schmoll (jogász), Beau Dremann (rendőrtiszt), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

7×14 tartalma

2011. február 19.
7×14 – Recession Proof / Recesszió-igazolás
A KARRIER ÉS A BOLDOGSÁG MEGKÉRDŐJELEZŐDIK

Egy pácienst bevisznek a kórházba, miután súlyos kiütések jelennek meg rajta, amelyeket egy maró kémiai anyag okozott a szakmunkás állásának elvégzése közben. Miközben a team kezeli, megtudják, hogy a feleségét abban a hitben tartotta, hogy még mindig a régen virágzó ingatlanügynöki állásában van.
Eközben Cuddy-t kap egy díjat és szüksége van House-ra, hogy támogassa őt a jótékonysági esten, de a megjelenése lehet, hogy nem fog összejönni, mert a páciens túlélésért való harca arra készteti House-t, hogy megkérdőjelezze a praxisát és a saját boldogságát.
Chase és Masters egymástól tanulnak a személyes és munkahelyi kapcsolatokat illetően.

Adás: 2011. február 28. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, V (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Erőszakos elemek. (V))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Adrian LaTourelle (Bert), Ashley Jones (Diane), Tom Connolly (Smith parancsnok), Mike Moh (pincér), Frank Drank (csapos), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2011. február 15.
Elizabeth kérdezi: Huddy-infót akarok, légyszi! Greg Yaitanes rosszat sejtető tweetje azt sugallja, hogy közel a vég.
Ausiello: Szerinted ez a rosszat sejtető? Akkor figyelj arra, amit Katie Jacobs, vezető producer mondott nekem a pár jövőjéről: “Talán a Huddy nem olyan jó, mint sokan gondolják. Szerintem érdekes a kapcsolatuk felfedezése. Nem hiszem, hogy a rajongók arra számítanak, hogy örökké tartson, nemde?” Ez jó kérdés. Ti azt várjátok, hogy House és Cuddy hosszú távra tervezzenek? Ha nem, akkor mégis mennyit adtok nekik? Kommenteljetek és tippeljetek alább!

[TV Line]

7×13 tartalma

2011. február 15.
7×13 – Two Stories / Két sztori

KORRA TEKINTET NÉLKÜL MINDEN KAPCSOLAT MEGISMERI A NÖVEKEDÉSI FÁJDALMAT

House részt vesz egy iskola Karriernapján és megszeg néhány szabályt pár konkrét orvosi sztori megosztásával. Miközben az igazgató irodája előtt várakozik, House találkozik két ötödikes diákkal (Austin Michael Coleman és Haley Pullos, vendégszereplők), akik kiértékelik House kapcsolati aggodalmait és segítenek neki megérteni, hogy az önző bohóckodásai hogyan állnak annak az útjába, hogy megmutassa Cuddynak a valódi érzéseit.

Adás: 2011. február 21. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, V (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Erőszakos elemek. (V))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Kayla/Rylie Colbert (Rachel Cuddy), Austin Michael Coleman (Zack), Hayley Pullos (Colleen), Joyce Greenleaf (Washburn kisasszony), Jarred Hillman (Brett), Doug Locke (Roger), Nigel Gibbs (Nigel Gibbs), Matthew Haddad (Timothy), Logan Arens (Gabe), Gwen Mihok (Carmen), Michael Chey (Alex), Willis Chung (Phillip Wright), Suzy Cote (jogász), Jarret Wright (Dave Dryden), Carmen Surles (aggódó páciens), Sheena Zadeh (kedves nővér), Aubrey Manning (recepciós), Tiffany Espensen (Sophie), Maurice Godin (Dr. Hourani), Brittany Ishibashi (Corwin kisasszony), Erika Alexander (Fields kisasszony), Tracey Vilar (Regina nővér), Victoria Hoffman (anya), Jack Frank (tini srác), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

TV Guide-hír

2011. február 14.
Kim kérdezi: Tudsz arról valamit, hogy mi a helyzet Wilsonnal? Az elmúlt pár epizódban alig van jelen, az elmúlt és a következő epizódban egyáltalán nem szerepel. Mintha már nem is szerepelne a sorozatban. Ez azt jelenti, hogy Robert Sean Leonard végleg elhagyja a “House”-t?
Ilyen messze nem mennék el. Legalábbis most még nem. Én úgy tudom, hogy Robert Sean Leonard késő tavaszi Broadway-szerepe a “Tegnap született”-ben (Jim Belushival) nem fogja befolyásolni a “House”-béli szereplését ebben az évadban. A következő évadot illetően még senki nem nyilatkozott hivatalosan. A darab (melyet április 24-étől játszanak) épp kitölti a forgatási szünetet és teljesen logikus lépés, hiszen Leonard már jó ideje távol maradt a színháztól. (Egy-két évvel a “House” előtt folyamatosan színpadon volt New Yorkban: Lanford Wilson és Eugene O’Neill klasszikusoktól kezdve a kortársig mindent játszott. Mindig is éreztem, hogy – bármennyire is élvezi a munkát a “House”-ban, szeretett volna visszatérni a színházba.) Attól függően, hogy a darab meddig lesz műsoron, elképzelhető, hogy időben vissza tud térni a “House” 8. évadára. Persze ez attól is függ, hogy a – még be sem rendelt – 8. évadra mit terveznek. Abban igazad van, hogy Wilsont az utóbbi időben jobban mellőzik – különösen a Sammel való szakítása után. De ez nem nagy meglepetés, hiszen az évad a House-Cuddy kapcsolatra koncentrál. De a sorozat eddig is híres volt arról, hogy hagyja a színészeinek (pl. Olivia Wilde-nak) megragadni a különböző lehetőségeket és ez az alkalom különösen jó lenne arra, hogy menesszék Wilsont egy időre. Én nem szívesen látnám, hogy véglegesen elhagyja a sorozatot. House-nak szüksége van Wilsonra, akire támaszkodhat és nélküle az egész sorozat sokkal üresebb lenne.

[TV Guide]

Teaser-forgatókönyvek – 6×17-7×16

2011. február 12.
[link]

EW-hír

2011. február 11.
Heather kérdezi: Tudsz mondani további részleteket a nagy március 7-i epizódról, különösen a nagy Huddy-ságról, amelyről múltkor beszéltél?
Utánakérdeztem további infóknak, de talán együtt le tudjuk fordítani Greg Yaitanes válaszát – amely valójában nem is volt válasz, csak nem erősítette meg, hogy a House-Cuddy fejlemény annyira egyszerű, mint gondolnánk. Ezt kérdeztem tőle: “Szóval az epizód a kapcsolatukról fog szólni?” Yaitanes ezt felelte: “Öm… [szünet] azt majd meglátják.” Áh! Ha az epizód fontos lesz a páros rajongói számára, akkor az mi mást jelenthetne, minthogy a kapcsolatukról fog szólni a rész? Ti mit gondoltok?

[EW]

Ausiello-hír

2011. február 8.
Jessica kérdezi: Terveznek valami különlegeset a 150. epizódra (7×18)?
Ausiello: Attól függ. Az, hogy Tizenhárom visszatér, elég “különleges” neked?

[TV Line]

Ausiello-hír

2011. február 1.
Crystal kérdezi: Van House-infód?
Ausiello: A hétfői epizód hetibetege nem más, mint Cuddy anyja (azaz Candice Bergen). De nem ez az érdekes. Ez az érdekes: Taub és Martha felfedeznek egy (vagy két) csontvázat az anyuci szekrényében, amikor átkutatják az otthonát orvosilag lényeges infók után kutatva – és az egyik ilyen csontváz elég szaftos. Ahogy az eset egyre jobban kibontakozik, House a legrosszabb helyzetbe hozza Cuddyt: arra kényszeríti, hogy segítsen neki végrehajtani az eddigi legextrémebb (azaz: őrült erkölcstelen) terveit.
Közben pedig Taub a válással és pénzhiánnyal szembenézve, megfontol egy állásajánlatot, melyet [spoiler] ad neki.

[TV Line]

7×14 rövid tartalma

2011. január 31.
7×14 – Recession Proof / Recesszió-igazolás
Egy pácienst (Adrian LaTourelle, vendégszereplő) bevisznek a kórházba, miután súlyos kiütések jelennek meg rajta, amelyeket egy maró kémiai anyag okozott a szakmunkás állásának elvégzése közben. Miközben a team kezeli, megtudják, hogy a feleségét abban a hitben tartotta, hogy még mindig a régen virágzó ingatlanügynöki állásában van.
Eközben Cuddy kap egy díjat és House-t szeretné magával vinni a jótékonysági eseményre. De ez meg is hiúsulhat, mert a páciens túlélésért való küzdelme arra készteti House-t, hogy megkérdőjelezze a praxisát és a boldogságát.
Chase és Masters egymástól tanulják meg azt, hogyan kell értelmes személyes és munkahelyi kapcsolatokat folytatni.

Adás: 2011. február 28., 20:00-21:00

[TV by the Numbers]

7×13 rövid tartalma

2011. január 31.
7×13 – Two Stories / Két sztori
House részt vesz egy iskola Karriernapján és megszeg pár szabályt pár konkrét orvosi sztori megosztásával. Miközben az igazgató irodája előtt várakozik, House találkozik két ötödikes diákkal (Austin Michael Coleman és Haley Pullos, vendégszereplők), akik kiértékelik House kapcsolati aggodalmait és segítenek neki megérteni, hogy az önző bohóckodásai hogyan állnak annak az útjába, hogy megmutassa Cuddynak a valódi érzéseit.

Adás: 2011. február 21., 20:00-21:00

[TV by the Numbers]

7×12 rövid tartalma

2011. január 31.
7×12 – You Must Remember This / Emlékezz erre!
Miután egy pincérnő (Tina Holmes, vendégszereplő) – akinek tökéletes a memóriája – ideiglenesen lebénul, a nővére (Claire Rankin) meglátogatja őt a kórházban, amely stresszt okoz neki és még több egészségügyi komplikációt. A páciens éles memóriája hátrányos tulajdonságnak bizonyul, miután a nővére iránti ellenszenve a megfelelő orvosi kezelés útjába áll. Masters felfedezi, hogy egy testvérkapcsolat megjavítása bonyolultabb, mint egy páciens diagnosztizálása.
Eközben Foreman önként vállalja, hogy segít Taubnak felkészülnie az orvosi vizsgájára, és House, miközben segíteni akar Wilsonnak, hogy visszakerüljön a randizók körforgásába, rájön, hogy Wilsonnak már új, titkos társa van.

Adás: 2011. február 14., 20:00-21:00

[TV by the Numbers]

7×11 rövid tartalma

2011. január 31.
7×11 – Family Practice / Családi praxis
Miután Cuddy makacs anyját, Arlene-t beszállítják a Princeton-Plainsboróba, mert szokatlan tünetekre panaszkodik, Arlene azt akarja, hogy vegyék el House-tól az esetét. Ezzel arra kényszeríti őt, hogy szabálytalan – és illegális – módszereket találjon a kezelésére. House arra utasítja a teamjét – beleértve Masterst, aki kénytelen lesz újragondolni a praktizálással járó felelősségeket az etika keretein belül -, hogy kövessék a parancsait. És titkos részleteket fedeznek fel Arlene magánéletéről.

Adás: 2011. február 7., 20:00-21:00

[TV by the Numbers]

Ausiello-hír

2011. január 25.
Erin kérdezi: A rajongók aggódnak a sok Huddy-szakításról szóló pletyka miatt. Van olyan híred, amivel felvidíthatsz minket?
Ausiello: Potenciálisan jó hírem van, amely lehet, hogy kapcsolódik, de lehet, hogy nem kapcsolódik a Huddy-hoz: Esküvői harangok fognak megszólalni az évad vége felé.

[TV Line]

7×11 tartalma

2011. január 25.
7×11 – Family Practice / Családi praxis
A CSALÁDI KÖTELÉKEK KONFLIKTUSOKAT OKOZNAK

Vendégszerepel: Candice Bergen (“Boston Legal”) és Paula Marshall (“Elvált Gary”)

Cuddy anyja, Arlene (Bergen) bekerül a Princeton-Plainsboróba, miután szokatlan tünetekre panaszkodik, de a makacs anya azt kéri, hogy House-t tartsák távol az esetétől. Ezzel House-t arra kényszeríti, hogy szabálytalanul – és illegálisan – kezelje a páciensét. House utasításokat ad a teamnek és olyan részleteket fedeznek fel Arlene magánéletében, amelyeket eltitkolt Cuddy-tól és a nővérétől, Lucindától (Marshall).
Eközben Taub exneje, Rachel összehozza a [Rachel] bátyával a volt férjét, aki nagy fizetésért cserébe felveszi őt dolgozni. Ez végül fizikai is érzelmi terhet ró Taubra.
Később Cuddy House-ba fekteti a bizalmát azért, hogy biztosítsa az anyja megfelelő orvosi ellátását, a minden szabályt betartó medikával, Masterszel az élen azért, hogy az átértékelje a praktizálás felelősségét és, hogy követhesse a főnöke [House] utasításait.

Adás: 2011. február 7. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára.)

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Jennifer Crystal Foley (Rachel Taub), Candice Bergen (Arlene), Paula Marshall (Lucinda), Ben Bode (Kaufman), Michael Gladis (Jamie), Julia Rose (Kara), Kelly Frye (eladó), David Olejnik (Timothy), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

7×12 nagyon rövid tartalma

2011. január 22.
7×12 – You Must Remember This / Emlékezz erre!
Egy különleges memóriával rendelkező nő átmenetileg lebénul és a nővére látogatása további egészségügyi komplikációkat okoz. Foreman segít Taubnak felkészülni egy vizsgára. House felfedezi Wilson új titkos társát.

[Aol TV]

Ausiello-hír

2011. január 18.
Reana kérdezi: Mit tudsz elmondani a 15. epizódról? Csomó megjegyzést olvastam twitteren Greg Yaitanes és Sara Hess, producerekről meg Mia Michaelstől (rendező, koreográfus): táncjelenetek, zombik… Mi fog történni?!
Ausiello: Nem hinnéd el nekem, ha elárulnám. Viszont Hugh Laurie-nak bizonyára igen: “Olyan dolgok lesznek benne, amit még soha nem láthattak a “Doktor House”-ban – vagy más sorozatban – már jóideje” – mesélte. “Egy jó kis utazás. Látványbeli utazás, és tényleges utazás is. Még nem láttam a végeredményt, de a legnagyobb bizalommal vagyok a producereink iránt. Én csak odaállok, ahova mondják. Csak egy utazó vagyok ebben az utazásban.”

Joel kérdezi: Izgulnunk kéne, amiért a Fox még nem rendelte be a “House”-t a következő évadát?
Ausiello: Tök véletlenül megkérdeztem David Shore-t és Katie Jacobst erről a Fox TCA sajtótájékoztató partin. “Én nem aggódom emiatt” – mondta Shore, akinek az NBC Universallal való szerződése az idei évad végével jár le. Jacobs is így érez: “El sem tudom képzelni, hogy ne jönnénk vissza [következő évadra]” – mondta, hozzátéve, hogy gondolkodik a franchise kiterjesztésén, arra az esetre, ha majd valamikor véget ér a sorozat: “Gondolkodtam már egy csak Wilson-Cuddy-House-os sorozaton” – vallotta be – “Nem hiszem, hogy lesz valaha ilyen, de azért gondolkodtam rajta.”

Isabela kérdezi: Van rá lehetőség, hogy Jennifer Morrison visszatér a “House”-ba ebben az évadban?
Ausiello: A lehetőség mindenképpen megvan, de Shore elmondta, hogy “számára nem tervezünk semmit mostanában.”

[TV Line]

7×10 tartalma

2011. január 15.
7×10 – Carrot or Stick / Répa vagy pálca
EGY KIKÉPZŐTISZT SZERETETET TÁPLÁL A KIKÉPZETTJE IRÁNT

Vendégszerepel: Amber Tamblyn

Egy tizenéves katonai újonc egy fiatalkorúaknak szánt kiképzőtáborban különös tünetektől szenved egy intenzív edzés után és rejtélyes módon hamarosan a kiképzőtisztjét is hasonló tünetekkel viszik be. A teamnek nem sikerül rájönnie a betegségük okára, és az újonc családi kórtörténetében kutat. Masters és House egyedi kapcsolatot fedez fel a tiszt és az újonc között.
Eközben, miután egy kompromittáló fotót tesz közzé valaki Chase-ről egy közösségi oldalon három különböző nővel való romantikus találka után, Chase elhatározza, hogy kideríti, melyik lány próbálja nyilvánosan megalázni őt.
Emellett, miután House látja, hogy Cuddy mennyire stresszel amiatt, hogy a lánya, Rachel bejusson egy nívós óvodába, titokban felkészíti Rachelt az intézménytől jött látogató érkezésére és felfedezi a kislány egy gyengepontját.

Adás: 2011. január 24. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Kayla Colbert (Rachel Cuddy), Rylie Colbert (Rachel Cuddy), Nigel Gibbs (Sanford Wells), Sasha Roiz (Driscoll), Tyler James Williams (Landon), Kyle Fain (Macdonald), Rachel Melvin (Winn), Stella Maeve (Kenzie), Kayla Ewell (Nika), Maite Schwartz (Ali), Grace Rowe (óvoda-igazgató), Elizabeth Ann Roberts (tanárnő), Patrick Rafferty (teherautós), Melanie Cruz (orvos), Turner Dixon (küldönc)

[Fox Flash]

7×09 tartalma

2011. január 8.
7×09 – Larger Than Life / Nagyobb az életnél
**TÉLI PREMIER**
Nyugalom megzavarására alkalmas képi- és hanghatások.
MINDEN HŐSNEK MEGVAN A MAGA KRIPTONITJA

Vendégszerepel: Candice Bergen (“Boston Legal”), Matthew Lillard (“Scooby-Doo”) és Amber Tamblyn (“Négyen egy gatyában”)

Miután egy férfi (Lillard) az életét kockáztatja, hogy megmentsen egy ismeretlent, aki beesett a metrósínek közé, a drámai jelenetből csodával határos módon egy karcolás nélkül lép ki, ám utána hirtelen összeesik. A kórház és a városlakók is lenyűgözve állnak a férfi önzetlen tette előtt, de ahogy a team azon dolgozik, hogy diagnosztizálja a tüneteit, felfedezik, hogy a hős látszólag életmegváltó tette nem tudott végetvetni a régi rosszalkodó életmódjának.
Eközben House próbálja elkerülni Cuddy szülinapi vacsoráját a makacs anyával, Arlene-nel (Bergen) és Taub felhívja magára a figyelmet, mikor a kórházat reklámozó plakátokon az ő arca tűnik fel.
Miközben Taub és a neje felfrissítik a fizikai kapcsolatukat, Masters más szemszögű látásmódja segít Taubnak abban, hogy rájöjjön, ideje rendbehozni a széteső házasságát.

Adás: 2011. január 17. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Candice Bergen (Arlene), Matthew Lillard (Jack), Jennifer Crystal Foley (Rachel Taub), Kayla Colbert (Rachel Cuddy), Rylie Colbert (Rachel Cuddy), Shyloh Oostwald (Daisy), Sprague Grayden (Eva), Julie Mitchell (Chloe), Nate Witty (biciklis futár), Rosalyn Sidewater (öltönyös nő), Thai Douglas (vezető), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2011. január 4.
Jacob kérdezi: Nemrég azt mondtad, hogy két szakítás lesz a sorozatban. A Wilson-Sam páros az egyik volt a kettő közül? És akkor melyik a második páros?
Ausiello: Igen, a Wilson-Sam páros volt az egyik. Azt viszont nem lövöm le, hogy melyik a másik. Annyit viszont kiemelnék: valójában azt mondtam nemrég, hogy minimum egy páros szakítani fog az évadban. A kulcsszó a minimum.

Joel kérdezi: Olivia Wilde mikor tér vissza a sorozatba?
Ausiello: Azt hiszem, a 7×18-ban.

[TV Line]

Kristin-hír

2011. január 4.
Erica kérdezi: Igaz, hogy Tizenhárom (Olivia Wilde) agyrák miatt megvakulva tér vissza a sorozatba?
Csak annyit tudok biztosan, hogy rákérdeztem erre a pletykára egy a sorozat [belső infósánál], és ő úgy vélte, hogy ez őrültség. Tizenhárom lehet, hogy rossz bőrben fog visszatérni, de ha így is lesz, azt még nem döntötték el az írók.
Mellékes megjegyzés: Milyen dögös volt már Olivia a Tronban?! A korábbi “Donelly-klán”-os kis kedvencem felnőtt és állati jó csaj lett.

[EOnline!]

Kiszivárgott infók

2010. november 18.

  • Sam és Wilson szakítani fognak a 7×08-ban
  • A februári epizódokban House és Cuddy még együtt vannak.
  • A 7×06 következményével kapcsolatban: House és Cuddy ki fognak békülni és jól végződik a dolog

[TVWoP Forum]

Kristin-hír

2010. november 15.
Karen kérdezi: Nagy rajongója vagyok Amber Tamblyn karakterének. Meddig lesz még a sorozatban?
Tobias Funke barátnője még “sok” epizódban lesz benne. Amber eddig 13 részt forgatott le, szóval elég nagy történetszála van a karakterének, Martha Mastersnek. Ha szereted őt, akkor ezt is szeretni fogod: “A producerek nekem akarták írni a karaktert, szóval megkértem őket, hogy a legjobb barátnőmről mintázzák” – mondta Amber. “A karakter utána kapta a nevét és ő is medika és nagyon hasonlít a karakterhez. Szóval ez jó kis tiszteletadás volt a legjobb barátomnak.”

[EOnline!]

7×08 tartalma

2010. november 14.
7×08 – Small Sanrifices / Kis áldozatok
HITET ÉS KAPCSOLATOKAT TESZNEK PRÓBÁRA

Vendégszerepel: Amber Tamblyn és Cynthia Watros

Tudományt és hitet kérdőjeleznek meg, mikor egy pácienst felvesznek a kórházba, miután az eljátszotta a keresztre feszítést. A páciens, Ramon Silva megtagadja a kezelést és a team megtudja, hogy miután a lánya kigyógyult a rákból, megfogadta, hogy az Istennek áldozza magát. Mivel nincs túl sok idejük, hogy megmentsék Ramon életét, a csapat megpróbálja megérteni az indítékait erre az extrém vallási meggyőződésre, de végül megtudják, hogy a hit nem vita tárgya.
Eközben Taub kérdőre vonja a feleségét, Rachelt egy hűtlenségi csoportbéli társával való kapcsolatáról és a team elmegy egy kollégájuk esküvőjére, ahol Wilson és Sam kapcsolata nem várt fordulatot vesz.

Adás: 2010. november 22. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Cynthia Watros (Sam Carr), Jennifer Crystal Foley (Rachel Taub), Madalyn Horcher (Marisa), Kuno Becker (Ramon), Jaime Zevallos (Marcus), Alan Marco (Victor), Kayla Ewell (Nika), Stella Maeve (Kenzie), Nigel Gibbs (Sanford Wells), Kirby Griffin (Casey), Ed Williams (Anthony), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

7×07 tartalma

2010. november 10.
7×07 – A Pox On Our House / Himlő a mi House-unkra
NEM MINDIG AZ ŐSZINTESÉG A LEGJOBB TAKTIKA

Vendégszerepel: Amber Tamblyn, Cynthia Watros és Dylan Baker

Miután megtalálnak egy 200 éves gyógyszeres dobozt egy partmenti hajóroncsban egy tinilány kezében, az fekete himlőhöz hasonlító tünetekkel kerül be a Princeton-Plainsboróba. Miután Dr. Dave Broda (Dylan Baker) az ÁNTSZ-től karantént rendel el a kórházban és felfüggeszti House teamjét a diagnózis alól, Masters (Amber Tamblyn) gyanakodni kezd Broda valós céljaira és az a meggyőződése lesz, hogy a páciens valami másik betegségtől szenved. Nem sokkal később a lány apja is hasonló tüneteket produkál és House kénytelen olyan döntést hozni, amellyel veszélybe sodorja a saját életét.
Eközben Wilson és Sam (Cynthia Watros) egy hat éves kemoterápiás páciensre vigyáznak, és ez arra készteti őket, hogy újragondolják a kapcsolatukat.

Adás: 2010. november 14. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Cynthia Watros (Sam Carr), Dylan Baker (Dr. Dave Broda), Hayley Chase (Julie), Samantha Smith (Lulu), Andrew Fiscella (Niles), Aaron Refvem (Roger), Devon Woods (Eve), Leslie Murphy (Natalie), Tess Kartel (Geerte), Neil Sandilands (Captain Vanderhoof), Daniel Colembie (Dr. Trimingham), Demetrius Grosse (Hacinte), Elijah Montgomery (Ebo), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Kristin-hír

2010. november 8.
Tina kérdezi: Van valami “House”-infód?
A jövő heti epizód azzal kezdődik, hogy Hugh Laurie (House-ként) felhívja az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálatot és megkérdezi a legjobb nyávogós hangján, hogy “Helló, forgatókönyvíró vagyok. A himlő elméletben túlélhet 200 évet a tenger alatt egy bezárt tartályban?” Erre az a válasz jön, hogy “Nos, elméletben igen, de…” és ezzel House leteszi a kagylót és felkészül arra, hogy szembenézzen azzal, hogy a himlő újra ölni fog. (Zombik mindenhol vannak – még ők is tudnak fertőzni!) Ez a rész tökre ijesztő és nagyszerű és csodás klausztrofób, horrorfilm feelingje van.

[EOnline!]

TV Guide-hír

2010. november 8.
Lilou kérdezi: Szerinted a “House” producerei ezúttal nem hazudtolják meg a Cameron (és Jennifer Morrison) rajongókat és láthatjuk majd őt a beígért három epizódban ebben az évadban?
Te elvárod a sorozatkészítőktől, hogy betartsák az ígéreteiket? Van valahol egy focilabda, amit Charlie Brown meg szeretne mutatni neked. Személy szerint szívesen látnám Jennifer Morrisont egy másik sorozatban (“Így jártam anyátokkal…”) és, hogy hagyja Cameront maga mögött. Hogy a rajongók miért szeretnének egy a sorozat írói által kegyetlenül hanyagolt és rosszul kezelt karakter újabb rövidke visszatérését, azt nem értem. De azt igen, hogy miközben a producerek meghagyták a visszatérés lehetőségét, még nem született döntés arról, hogy ez meg is történne. Szóval nem zárnám ki, de azért nem állnék addig féllábon a helyedben.

[TV Guide]

7×06 tartalma

2010. november 3.
7×06 – Office Politics / Irodai Politika
CSAK AZ EREDMÉNYEK SZÁMÍTANAK

Vendégszerepel: Amber Tamblyn

Választási időszak van és a szoros kampány közepette egy New Jersey-i szenátor kampánymenedzsere megbetegszik, májelégtelensége lesz és ideiglenesen lebénul. Cuddy úgy gyakorol nyomást House-ra azért, hogy felvegyen egy női orvot, hogy alkalmaz egy briliáns harmadéves orvostanhallgatót, Martha Masterst (Amber Tamblyn), amíg Tizenhárom távol van. House és a team kicsit ódzkodik a fiatal orvos tapasztalatlansága és orvosi nézetei miatt, de kénytelenek megadni a bizonyítás lehetőségét az új, szabálykövető csapattagnak. Miután a szenátor meglepő kijelentést tesz, House és a team őt vizsgálják meg, hogy kiderítsenek valamit a páciens állapotáról.
Eközben Foreman megtudja, hogy Taub és Masters múltja összefonódik, és miközben House megpróbálja megmenteni a páciens életét, House-nak nehéz döntést kell hoznia, amellyel veszélybe sodorhatja Cuddyval való kapcsolatát.

Adás: 2010. november 8. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Amber Tamblyn (Martha Masters), Tracy Vilar (Regina nővér), Pat Finn (Anderson szenátor), Jack Coleman (Joe Dugan), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Fancast-hír

2010. november 2.
Irene kérdezi: A 7. részben megint csak a Huddy-ról lesz szó, vagy történik valami érdekes a teammel vagy Wilsonnal?
A november 15-én adásba kerülő epizódban lesznek feszült Huddy-pillanatok – nem túl meglepőek a most következő epizód után – de a fő történetszál egy család kezeléséről szól, amely lehet, hogy (valami csoda folytán) kapcsolatba került a himlővel.
Plusz lesznek jó jelenetek az újonc orvostanhallgatóval (Amber Tamblyn) és egy hihetetlenül segítőkész holland cyberszex operátorral (!).
És Wilsonnal is történnek dolgok, amelyek a Sammel való románcát érdekes irányba fordíthatják.

Sue kérdezi: Hogyan mondhatod, hogy azt feltételezed, hogy House és Cuddy szakítanak? Milyen egy seg…
Itt vágom le az üzenetedet, és meginvitállak, hogy gyere vissza a következő két epizód után. Akkor jobban tudok majd segíteni felmérni a kapcsolatuk helyzetét.

[Fancast]

Kristin-hír

2010. november 1.

@JulianaKhanjian kérdezi: “House”-infót kérek!!!
Az egyik főszereplőnek az forog a fejében, hogy gyermeket akar!
Más: Amber Tamblyn nagyszerű mint Martha M. Masters, orvostanhallgató. Nem olyan elcsigázott, mint House többi diagnosztája és intelligensen képes vitatkozni arról, hogy az erkölcsösség mennyivel inkább hozzájárul a jó orvosláshoz, mint inkább hátráltatja azt. A sorozat producerei hosszútávon szándékozzák megtartani őt a teamben, Olivia Wilde akár ott lesz Hadleynek, akár nem.

[EOnline!]

Ausiello-hír

2010. október 21.
Kim kérdezi: Zsinórban két “House”-epizódot is kihagytam, mert dolgoznom kellett. Tudnál adni valami infót, hogy felvidíts?
Ausiello: Kipróbálhatnád ezt az új terméket, amit most dobtak piacra: DVR-nak hívják. Minden menő srác ezt használja. De azért elárulom, hogy Katie Jacobs, vezető producer elmondta, hogy Taub házasságát egy “teljesen váratlan módon” fogjuk próbára tenni. Talán ez összefügg a múlt heti spoilerrel?

[ld. eggyel lejjebb]

Lehet. De lehet, hogy nem.

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. október 13.
Milena kérdezi: Mi történt a “House”-spoilerekkel? Mintha egy sivatagban lennénk!
Ausiello: Minimum egy jelentős szakítás várható. (Ez a hang, amit hallasz a Twitter felrobbanása.)

[Ausiello Files]

7×05 tartalma

2010. október 2.
7×05 – Unplanned Parenthood / Nem tervezett baba
MINDEN AZ IDŐZÍTÉSEN MÚLIK

Vendégszereplők: Jennifer Grey (“Dirty Dancing”), Keiko Agena (“Szívek szállodája”)

Miután egy újszülöttnek megmagyarázhatatlan okokból légzési problémái és májelégtelensége lesz, House és a team a baba anyja, Abbey (Jennifer Grey) kórtörténetét vizsgálják, hogy előrébb jussanak. Miután a csapat felfedez valamit az újszülöttje egészségi állapotával kapcsolatban, Abbeyt nehéz döntés elé állítják, ami hatással lehet az ő és a babája egészségére is.
Eközben Cuddy utasításai szerint House megbízza Foremant és Taubot, hogy vegyenek fel egy doktornőt a teambe. Miután Cuddy arra kéri House-t, hogy vigyázzon a lányára, mind House, mind Wilson részesülnek pár szülői leckében.

Adás: 2010. október 18. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Jennifer Grey (Abbey), Gabrielle Christian (Justine), Keiko Agena (Dr. Cheng), Charlene Amoia (Dr. Fraser), Kathleen Antonia (Marina), Vanessa Waters (Dr. Taylor), Vernee Watson (Smits nővér), Feliz Miguel Avitia (síró fiú), Bobbin Bergstrom (nővér), Kayla és Rylie Colbert (Rachel Cuddy)

[Fox Flash]

7×04 tartalma

2010. szeptember 30.
7×04 – Massage Therapy / Masszázsterápia
LEBUKTATNAK EGY HAMIS SZEMÉLYAZONOSSÁGÚ EMBERT

Mikor egy Margaret McPherson nevű pácienst felvesznek a Princeton-Plainsboróba irányíthatatlan és súlyos hányások után, House és a team váratlan felfedezéseket tesz a személyiségével kapcsolatban, ahogy számba veszik a tüneteit. Miután a tünetek nem fokozódnak, a csapat a páciens kórtörténetében keresgél, hogy többet tudjanak meg a múltjáról.
Eközben House hűvös fogadtatásban részesíti a Chase által felvett illetőt és House masszázsterapeutájának látogatása után House és Cuddy kénytelen szembesülni azzal, hányadán is áll a kapcsolatuk.

Adás: 2010. október 11. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2010. szeptember 29.
Joel kérdezi: Alig várom már Candice Bergen szereplését a “House”-ban. Milyen lesz a House-szal való első találkozása?
Ausiello: House nem tudja, hogy ő Cuddy anyja, mikor először találkoznak, szóval azt hiszem, hamar kínossá fog válni a találkozásuk. Két plusz megjegyzés Candice-szel kapcsolatban: Cuddy szülinapjára érkezik, és a két epizódja nem egymás után lesz.

Elizabeth kérdezi: Bele kéne látnunk valamit Chase múlt heti, Tizenháromhoz való szexuális közeledésébe? Valóban érdeklődött a csaj iránt vagy simán csak kanos, egyedülálló doki volt?
Ausiello: Kérdezzük meg erről David Shore, vezető producert, jó? David, bele kéne látnunk valamit Chase múlt heti, Tizenháromhoz való szexuális közeledésébe? Valóban érdeklődött a csaj iránt vagy simán csak kanos, egyedülálló doki volt? “Ha lenne is valami szándéka, annak a kiteljesedését még nem fogjuk látni egy ideig, mert Olivia filmet forgat és kihagy némi időt a sorozatban.”

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. szeptember 22.
Kirsty kérdezi: Látni fogjuk még Lucast?
Ausiello: Véleményem szerint nem. Mindazonáltal a Fox-on még láthatjuk az alakítóját, Michael Westont: a színész a “The Good Guys”-hoz írt alá vendégszereplést. A sorozat premierje pénteken lesz. Weston egy Carson nevű panzió-tulajdonost alakít majd, ahol Jack hétvégére megszáll. Carson csupa mosoly és kedvesség, ha beszélgetnek, de Jack megneszeli, hogy valami nem stimmel vele és beleás a fickó múltjába. A kutatása egy megoldatlan bűntényhez vezet, aminek Carson lehet, hogy részese volt.

Janine kérdezi: Imádtam Cuddy új asszisztensét az évadpremierben! Van arról infód, hogy látjuk-e még őt? Örökké imádni foglak, ha azt mondod, igen.
Ausiello: Készülj fel arra, hogy örökké utálni fogsz: Nincs tervbe véve, hogy Chris Conner visszatérne.

Erin kérdezi: Csak kíváncsiságból: szerinted megvan arra az esély, hogy House és Cuddy igazi pár legyenek?
Ausiello: Ha túlélik Cuddy anyjának (akit Candice Bergen alakít) látogatását, akkor biztos vagyok abban, hogy bármit túlélnek. “House találkozni fog Cuddy anyjával, aki eléggé kezelhetetlennek bizonyul” – mondja David Shore. “Mindig jó látni, ha House olyasvalakivel találkozik, akivel – akár bevallja, akár nem – vannak közös pontjai. Ők ketten nem ugyanaz a személy, de vonhatók köztük párhuzamok – nem túl vonzó párhuzamok.”
Plusz infó: a jövő hétfői epizódban Cuddy a végletekig is elmegy, hogy bebizonyítsa Wilsonnak, hogy House-szal valóban járnak.

[Ausiello Files]

Fancast-hír

2010. szeptember 21.
Carol kérdezi: Melyik epizódban jelenik meg először Amber Tamblyn?
Tamblyn szuper briliáns orvostan-hallgató karaktere november 8-án tűnik fel először – és nem korábban, már amennyire azt Cuddy tudja. Mivel Tizenhárom határozatlan időre távol lesz és Cameron már rég elment, “Cuddy úgy érzi, hogy kell egy nő a csapatba” – mondja Lisa Edelstein. Szóval az, hogy House felvesz egy orvostan-hallgatót, az az “egyik erőfeszítése ennek végrehajtására.”

Lisa S. kérdezi: Wilson mikor tudja meg, hogy House valóban jár Cuddyval?
Jövő héten – és az, ahogy bebizonyítják ezt neki, az… öm… jó kis pillanat.

[Fancast]

7×03 tartalma

2010. szeptember 18.
7×03 – Unwritten / Íratlan
MINDENKI HAZUDIK

Vendégszereplő: Amy Irving (“Alias”) és Cynthia Watros (“Lost”)

Mikor Alice-nál (Irving) – egy népszerű gyerekkönyvsorozat szerzője – megmagyarázhatatlan rohamok jelentkeznek az öngyilkossági kísérlete előtt, a Princeton-Plansboro teamjének mind az orvosi állapotával, mind az instabil pszichológiai állapotával meg kell küzdenie. Mikor nem sikerül diagnosztizálnia Alice-t, House – a nő könyveinek rajongójaként – kitalálja, hogy a rejtély kulcsa a legutóbbi regényében van.
Eközben House és Cuddy elmennek egy duplarandira Wilsonnal és a barátnőjével, Sammel (Cynthia Watros), és rájönnek, hogy az élet olyan, mint a művészet, amikor a pár további kompromisszumokat köt, hogy működésképes legyen a kapcsolatuk.

Adás: 2010. október 4. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 L, V (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Durva, nyers nyelvezet. (L) Erőszakos elemek. (V))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Cynthia Watros (Sam Carr), Amy Irving (Alice), John Bain (Jack), Seidy Lopez (Christina), Rosalie Vegas (Yvette nővér), Todd Bosley (Go-kartos), Caitlin Chapman (nagyon dögös nő), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2010. szeptember 16.
Claudia: Úgy hallottam, múlt héten House-ék Los Angeles belvárosában forgattak. Van erről infód?
Ausiello: Most épp ülsz? Jó, mert egy kismadár csiripelte nekem, hogy egy esküvőt forgattak! Most pedig állj föl nyugodtan, mert a menyasszony és a vőlegény senkik, mármint számunkra ismeretlenek. De nem azok House és Cuddy számára, akik Sammel és Wilsonnal elmennek a lakodalomra “Egyik főszereplőnk sem házasodik jelenleg” – mondja Katie Jacobs, producer – az előbb említett kismadár. “De az esküvők fontos események egy pár életében. És minden pár, amely részt vesz ezen az esküvőn, a végén számbaveszi a saját kapcsolatát is.”
Más: a sorozat csodás új főcímét megnézhetitek az inHouse alkalmazásban a “Média szoba” menüben. [vagy az oldalunkon]

[Ausiello Files]

TV Guide-hír

2010. szeptember 14.
Katy kérdezi: Annyira izgatott vagyok House és Cuddy miatt! Árulj el valami House-infót.
Mickey: Nos, mielőtt a Huddy visszatér a normális kerékvágásba, kapunk némi romantikus komédiás elmosódott szexjelenetet, amire mindannyian vártunk – és amiben benne van egy seb-csók, ami nagyon megindító. De hogyha ez a téma nem érdekel, akkor itt van ez: Tizenhármas elmegy! Nem spoileres, ha elmondom, hogy egy időre hiányozni fog és elrepül Rómába. De miért Rómába, bella Tredici? Ez jó kérdés.

[TV Guide]

Vendégszereplő-hír

2010. szeptember 12.
Jack Coleman (Noah Bennett, “Hősök”) szerepelni fog az egyik epizódban.

[@WendiLynnmakeup]

7×02 tartalma

2010. szeptember 12.
7×02 – Selfish / Önző
LEHETETLEN DÖNTÉST KELL MEGHOZNI

Vendégszereplő: Alyson Stoner (“Rocktábor”)

Miután Della (Stoner) – egy látszólag egészséges és mozgékony 14 éves lány – hirtelen elájul egy gördeszkás bemutatón, House és a teamje küzdenek azért, hogy diagnosztizálják őt és biztosítsák a szüleit, akiknek már szembe kellett nézniük a fiúk halálos betegségével. Miután a teste kilöki a beültetett tüdőt, és már kezdenek kifutni az időből, Della szülei egy lehetetlen döntéssel találják szembe magukat, amely mindkét gyermekük sorsára kihathat.
Eközben House próbál lecsillapítani egy idős apát és fiát a klinikán és House és Cuddy szembesülnek azzal a kihívással, hogy hogyan legyenek romantikus kapcsolatban a munkahelyen.

Adás: 2010. szeptember 27. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Intenzív szexuális helyzetek. (S))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub)

Vendégszereplők: Alyson Stoner (Della), Sean Smith (Ernest), Stephanie Courtney (Claire), Dwier Brown (George), Cody Saintgnue (Hugo), Chase Austin (Billy), Murray Gershenz (Maurice), Allan Rich (Sidney), Reggie De Leon (Vincent), Bobbin Bergstrom (nővér)

[Fox Flash]

Ausiello-hír

2010. szeptember 9.
Robin kérdezi: Láttad a “House” évadpremierjét? Ha igen, akkor mi a véleményed?
Ausiello: Igen, láttam – emiatt késtem kicsit ezzel a rovattal. Ha Huddy-rajongó vagy, el fogsz alélni a látványtól. A szeptember 20-i évadnyitóban a két szerető ölelkezik, fürdik, masszírozza egymást, pezsgőzik és persze csókolózik. Szerintem csak az első 15 percben egy tucatszor smároltak. Az első epizód arra az égető kérdésre is választ ad, hogy “Hugh Laurie hogyan néz ki, ha nincs rajta semmi más, csak egy laptop?”

Nina kérdezi: Jogos az, hogy elkezdünk kombinálni azért, mert a 7. évados promóképen Chase keze Tizenhármas vállán van?
Ausiello: A premier megnézése után azt kell mondanom, hogy A POKOLBA IS, MÉG MENNYIRE, HOGY JOGOS.

Brandon kérdezi: House csapata – különösen Chase, Taub és Foreman – hogyan reagál arra, hogy House és Cuddy együtt vannak?
Ausiello: Hogy Dr. Morcost idézzem a 2. epizódból. Az egyik “a saját javát nézi a dologban”, a másik “méltatlankodik”, a harmadik pedig “közömbös”. A “Hozzászólások”-nál döntsétek el ti, hogy melyik karakterre melyik igaz!

[Ausiello Files]

7×01 tartalma

2010. szeptember 2.
7×01 – Now What? / Hogyan tovább?
**ÉVADPREMIER**
HOUSE ÉS CUDDY BETEGET JELENT A “HOUSE” ÉVADPREMIERJÉBEN

Miután az előző évad érzelmekkel teli fináléjában House és Cuddy bevallották az érzéseiket egymásnak, elkezdődik a 7. évad. Esélyt adnak ezeknek az érzelmeknek és megpróbálnak rendes kapcsolatban élni.
Eközben egy kolléga betegsége miatt kiesik egy idegsebész a Princeton-Plainsboróból, ami veszélyezteti a kórház helyzetét mint első szintű trauma központ. Ahogy a team megpróbálja meggyógyítani a beteg kollégát, rájönnek, hogy nagyobb baja van, mint először gondolták és House-hoz fordulnak utasításért. De ehelyett House nem akar közreműködni és magára hagyja a csapatot.

Adás: 2010. szeptember 20. (20:00-21:00)

Besorolás: TV-14 D, L, S (A szülőket figyelmeztetjük! A program olyan elemeket tartalmaz, amelyeket sok szülő helytelennek talál a 14 éven aluliak számára. Erősen kétértelmű párbeszédeket tartalmaz. (D) Durva, nyers nyelvezet. (L) Intenzív szexuális helyzetek. (S))

Minőség: CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1

Szereplők: Hugh Laurie (Dr. Gregory House), Lisa Edelstein (Dr. Lisa Cuddy), Omar Epps (Dr. Eric Foreman), Robert Sean Leonard (Dr. James Wilson), Jesse Spencer (Dr. Robert Chase), Peter Jacobson (Dr. Chris Taub), Olivia Wilde (Tizenhármas/Dr. Remy Hadley)

Vendégszereplők: Chris Connor (Alex), George Wyner (Richardson), Matthew Salinger (Malkin)

[Forrás]

7×01 rövid tartalma (kamu)

2010. augusztus 24.
7×01 – Thunder Roadtrip / Szélvész túra
Miután House és Cuddy bevallották, hogy vonzódnak egymáshoz, mindketten próbálnak eltávolodni a kórház nyomásától és elmennek vakációzni a tengerpartra. Mindketten észrevehetően kezdik magukat kevésbé nyomorultnak érezni. Bár az veszélybe sodorja a sarjadzó kapcsolatukat, mikor múltbéli dolgok kerülnek felszínre.

[TVRage.com]

Ausiello-hír

2010. augusztus 18.
Jen kérdezi: Most csütörtökön van a szülinapom, szóval szerintem megérdemlek némi House-infót. Hiányzik Jennifer Morrison és azon gondolkodtam, hogy vajon visszatér-e pár epizódra ebben az évadban.
Ausiello: A producereknek megvan az a lehetőségük, hogy visszahozzák őt három epizódra, de még meglátják, hogy élnek-e ezzel a lehetőséggel. Azt gyanítom, hogy igen, de csak az évad későbbi részeiben.

Janine kérdezi: Van hír arról, hogy látni fogjuk-e House-t Cuddy babájára vigyázni?
Ausiello: Látni fogjuk. Egy korai 7. évados epizódban Dr. Morcos el fog tölteni némi időt kettesben Rachellel. A játszódélutánjuk az egyik legnagyobb kihívást fogja jelenteni a Huddy-kapcsolatban. “Cuddy egyedülálló szülő, és szerintem alap, hogy erre is kitérünk” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. “House az ő másik fele, emellett gyereke is van. Meg fogjuk nézni, hogy ez mit is jelent és, hogy Cuddy mennyire szeretné megosztani és belevonni a gyereket kapcsolatba. És, mivel ez egy igazi kapcsolat, szerintem úgy érzi, hogy ez kötelessége.
[Ez valószínű, a 4. epizódban lesz – fotó]

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. augusztus 4.
Josh kérdezi: Tudom, hogy most a “CSI: NY”-ba megy, de van arra esély, hogy Sela Ward visszatér a “House”-ba ebben az évadban?
Ausiello: Nincs. Az a kapcsolat már elúszott. Ez az évad csak Cuddyról szól. “House és Cuddy között forr a levegő, ha egyedül vannak egy szobában – ezt soha nem vonta senki kétségbe” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. “Vajon működhet-e valójában? Működhet-e úgy, hogy ők munkatársak? Cuddy a főnöke, van egy gyereke, House pedig mindig megszegi a szabályokat… Működhet ez? Nem tudom, de ez lesz a fő kérdés [ebben az évadban]. És Cuddy nem próbálja meg feltétlenül megváltoztatni őt. Nem gondolja azt, hogy ‘Jó, próbáljuk meg, reméljük House egyszer felnő.’ Soha nem fog felnőni. És Cuddy azt gondolja, hogy ‘Szeretem őt annyira, hogy talán működhet. Ez bonyolult.'”

Jennifer kérdezi: Nagyon kíváncsivá lettem, miután megtudtam, hogy a “House” új főcímet kap. Mennyiben lesz más?
Ausiello: Kérdezzük meg Katie Jacobs-t, aki ebben a pillanatban az átalakításon dolgozik. “Nem lesz teljesen új” – mondja – “de megváltoztatok pár dolgot, mert Jennifer [Morrison] már nem nem főszereplő. És ennél kicsit többet változtatok az egészen, de nem túl sokat, hogy azért ne veszítsék el a nézők azt, amit imádnak a főcímben.” Jacobs azt is megerősítette, hogy “pár új nevet” – előreláthatólag Olivia Wilde és Peter Jacobson nevét – is beleteszik az eleje főcímbe.

[Ausiello Files]

TV Guide-hír

2010. augusztus 3.
Caren kérdezi: House és Cuddy – mi a piszkos helyzet velük?
Mickey: A “House” írói és producerei “az összes olyan problémára rávilágítanak, ami a nézőknél adódhat, mikor egy sorozat két főszereplője összejön” – mondja Lisa Edelstein. “Ez egy igazi kapcsolat.” House talán készen áll, hogy szerelmi kapcsolatba kerüljön Cuddyval, de arra nincs igazán felkészülve, hogy apa legyen. “Pont most kezdünk ebbe a történetbe” – mondja Edelstein. És ez nem hangzik valami jól.

[TV Guide]

Ausiello-hír

2010. július 22.
Krista kérdezi: Tudsz mondani valami “House”-szal kapcsolatos spoilert?
Ausiello: A sorozat készítői szép csendben épp egy exmodell és pszichiáter rezidens orvos szerepére keres színészt, aki végül csatlakozni fog House teamjéhez. De becsapós a dolog. Eléggé – annyira, hogy túl spoileres lenne, ha elárulnám. (És nem, ez nem az a szerep, amit Amber Tamblyn fog alakítani.)
[Azóta kiderült, hogy Vinessa Shaw kapta meg a szerepet.]

[Ausiello Files]

TV Guide-hír

2010. július 6.
Dave T. kérdezi: Mennyi ideig lehet House és Cuddy egy pár? Ez az egész majdnem, hogy ellentmond a karakterének és a sorozatnak.
Katie Jacobs, vezető producer egyértelművé tette, hogy a Huddyt nem a nézettség miatt teremtették meg. Végig akar menni ezen a történeten is. Ha a forgatási képek bármit is jelentenek, legalább az elején igazi szerelem lesz köztük. De attól még a “House” egy kórházas sorozat lesz és Gregory Mester akkor is nagyon, nagyon morcos lesz.

[TV Guide]

Fancast-hír

2010. július 6.
Aurore59 kérdezi: Van valami híred Jennifer Morrisonról?
Jennifer felől azt hallottam, hogy a “Warrior” c. független film – melyet Nick Nolte-val és Frank Grillóval forgatott – Hálaadáskor kerül a mozikba. Ami Cameronként való visszatérését illeti: úgy hallottam – bár az új évad már javában forog – Morrisonnak nincs beírva “House”-forgatás a naptárába a közeljövőben.

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. július 1.
Monica kérdezi: Kérlek, tudsz mondani valami hírt a “House”-ról, ami nem a Huddyról szól?
Ausiello: Tudok: David Shore, a sorozat készítője megerősítette, hogy egy új orvosnőt castingolnak, hogy betöltsék az Olivia Wilde által ideiglenesen hagyott űrt. “Rajta vagyunk a dolgon” – mondja. “Erre nincs még végleges válasz, de már gondolkozunk rajta [hogy ki legyen az].”

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. június 23.
Julia kérdezi: Köszönöm, hogy közzétetted azt a király Huddy-fotót! Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tudsz még az évadnyitóról?
Ausiello: Azt az infót kaptam, hogy Hugh Laurie és Lisa Edelstein kedd este a Dél-Kaliforniai Egyetemen voltak, “Huddyt forgatni”. Egy névtelen járókelő hozzátette: “Csókolóztak, ölelkeztek és fogták egymás kezét. Mintha egy rajongólány álma vált volna valóra. Lisán ugyanaz a ruha volt, mint a parti képeken.”
Ha már azokról a jó kis tengerparti képekről van szó, David Shore, a sorozat készítője elmondta, a látszat néha csalhat. “Ami kívülről látszik, az eléggé eltér attól, amit majd az epizód nézése közben fogunk tapasztalni” – mondja. “Ott vannak a parton, de ez nem a “Tengerparti tombola“.

[Ausiello Files]

Infó a 7. évados forgatási képekről

2010. június 23.
[link]

Infó a 7. évad elejéről

2010. június 17.
[link]

Infó a 7×01-ről

2010. június 17., 8:28 (Los Angeles)
“Épp Huddy-t forgatunk. A brizzly-s trikóm van rajtam. Minden klappol” – Greg Yaitanes

[link]

7×01 – forgatási képek

2010. június 17.
[link]

Ausiello-hír

2010. június 16.
Janine kérdezi: Az a hír járja, hogy június 14-én elkezdődött a “House” 7. évadának forgatása. Meg azt is hallottam, hogy azt akarod, hogy rád szavazzunk a 2010 Legszexibb Vegetáriánus Sztárja szavazáson. Ha az első hírről van valami plusz infód, talán segítek neked a másodikban.
Ausiello: Megdumáltál. Nem megerősített információk szerint a Huddy-rajongók folyamatos orgazmust fognak átélni a House őszi évadnyitójában.

[Ausiello Files]

Infó

2010. június 6.
A 7. évad forgatása június 14-én kezdődik

[Twitter]

Ausiello-hírek

2010. június 2.
Dez kérdezi: Van valami “House”-infód?
Ausiello: Még jó, hogy. Méghozzá személyesen Morcos dokitól. Mikor feléledünk az idei évad ütős fináléja után, egy szerényebb House-szal fogunk találkozni. Hugh Laurie elmondta, hogy, mikor a doktor páciense meghalt az amputáció után, “hirtelen elvesztette az erejét. Hirtelen azzá vált, amik mi is vagyunk: a világegyetem piciny porszeme, és rájött, mennyire kicsi és jelentéktelen is ő, és, hogy nem tudott megmenteni egy életet. Ő egy olyan ember, aki nagyon ragaszkodik a képességeihez, és, mikor rájön, hogy ezek a képességek nem elegendőek, semmivé lesz – vagy legalábbis figyelembe kell vennie azt a lehetőséget, hogy ő egy kis semmiség a nagy univerzumban.

Kameron kérdezi: Ha Hugh Laurie nem nyer idén Emmy-t, felkelést szítok!
Ausiello: El sem tudom képzelni, hogy ez előfordulhat. Abban a jelenetben, amelyben House – Cuddyval szemben – elmondta a páciensének, hogy azt kívánja, bárcsak amputálták volna a lábát… ez az egy önmagában már elég lenne a díjhoz, nem de? És, bár Laurie lenne az utolsó, aki az Emmy-esélyein gondolkozna, még ő is felismerte a jelenet erejét a forgatáson. “Ez nagyzásnak tűnhet,” – mondja – “de nagyon megrázott az a hirtelen sebezhetőség; az igazság, amit felfed, mert nincs más választása. Nyitottnak kell lennie ezzel a nővel, hogy megmenthesse őt. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés. Egyszerűen el kell mondania neki az igazat. Úgyszólván meztelennek láthatjuk House-t, ami elég ijesztő.” Nem csak őt rázta meg ennyire a jelenet. “Mindannyiunk számára szívszaggató volt az a pár nap, mikor azokat a jeleneteket forgattuk. Beleértve a mentőkocsisat” – emlékszik vissza. “Nagyon durva dolgok ezek.”

[Ausiello Files]

Ausiello-hír

2010. május 19.
Deb kérdezi: Köszönöm a finálé utáni interjúdat Katie Jacobsszal. Nem tudod, vajon behoznak-e egy új női karaktert, hogy betöltsék Olivia Wilde ideiglenes hiányát?
Ausiello: Ilyen tervekről nem értesültem. Bár Jacobs megerősítette, hogy Cynthia Watros még visszatér mint Wilson korábbi (és jelenlegi) szerelme, Sam. “Teljesen belepasszol a (7.) évad elejébe” – mondja. “De, hogy végül merre tart majd az a kapcsolat, azt nem tudom.” Jacobs megjegyezte, hogy most először fordul majd elő, hogy House és Wilson egyszerre komoly kapcsolatban lesz. “Wilson Sammel, és House Cuddyval lesz” – mondja. “Ez vajon hogyan fog kinézni a Princeton-Plainsboróban? Működni fog? Ezt majd a következő évadban megtudhatjuk.” Apropó, “House”: ne felejtsétek el megnézni az első “Nurse Jeffrey” appisode-ot jövő hétfőn!

[Ausiello Files]

Infó a 7. évad elejéről – Olivia Wilde

2010. május 18.
[link]

Infók Huddyról, Luddyról és a 7. évadról – Katie Jacobs

2010. április 27.
[link]

Egy lehetséges szerelem? – Chase-Tizenhárom

2010. április 19.
[link]

Sokáig marad – Cynthia Watros

2010. február 19.
[link]

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Nem tudjátok, melyik részben vacsorázik House, Cuddy, az anyja, Wilson, és Rachel? Amikor House elaltatja az anyját és Wilsont.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..