Hugh a Today Show-ban

Hugh Laurie az ausztrál Today Show-nak adott interjút. Persze nem ő ment oda, hanem a riporter ment Londonba és a felvételt május 6-án játszották be a műsorban. Videó, szöveges magyar összefoglalóval:


Videó letöltése

0:50-től: A riporter szerint Hugh a meglepetések embere. Az angolokat meglepte azzal, hogy karriert csinált az amerikaiaknál, az amerikaiakat azzal, hogy valójában angol, és most mindenkit azzal, hogy zenél.
Hugh ezt úgy javítja ki, hogy “meglepetést okozok, de idegesítem is az embereket” (pl. az angolokat az amerikai karrierrel).

Hugh ezután a lenyűgöző Tom Jones-ról mesél. Illetve arról, hogy minden nyolc másodpercben rájön a frász (és káromkodik), hogy ilyen nagy blues zenészekkel dolgozhat.

“Minden nap várom, hogy a fejemre essen egy zongora” – mondja a nagy sikerére. “Csomó ideig ki se pakoltam a bőröndömből. Idő kellett, míg elfogadtam, hogy ez most tényleg sikeres sorozat.”
Erre a riporter: “A sok díj meg az állítólagos fizetés eloszlatja ezt az aggodalmat, nem?”
Hugh erre hebeg-habog, majd: “Pff, díjak? Mit tudnak azok?” És a végén hozzáteszi: “Igen, kaptam pár nagyszerű elismerést, és hihetetlenül, őrülten jól megfizetnek azért, amit csinálok.”

Persze, aggódik azért, hogy az emberek majd azt hiszik, hogy “á, egy újabb színész, aki énekelni akar”. Ő csak szereti ezt csinálni, és nem akarta volna később megbánni, hogy nem fogadta el a lehetőséget.

A riporter úgy zárja az interjút, hogy “imádnivaló egy ember. Vegyék meg az albumát!”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..