Egy kedves kép van az Entertainment Weekly magazinban Hugh Laurie-ról és Omar Eppsről. Ezt láthatjátok a folytatásban, alatta a cikk fordításával (SPOILERES, 8×18).
Hugh Laurie, Omar Epps
Még több fotó

A kulisszák mögött

A rajongók lehet, hogy azt várják, hogy a sorozat egy rejtéllyel ér majd véget, mely Tizenhárom Huntingtonjával vagy magával House-szal kapcsolatban. (Olivia Wilde az utolsó két epizódra visszatér). De ahogy nemrég megtudtuk, Wilson – House Watsonjának – a rákos. És egy betegeskedő vagy halott Wilson még több érzelmi csapás lehet House-nak.
“Mindig is úgy gondoltam, hogy ez Wilson története” – mondja Laurie. “Holmes csak úgy lehet az, aki, ha ott van mellette Dr. Watson.” Az utolsó epizód címe House gyakori mondására reflektálva, “Everybody Dies” lesz. Jennifer Morrison is szerepel benne.
“Másmilyen lesz ez a rész, de még mindig egy House-epizódról van szó. Egy befejezés” – mondja Shore, a sorozat készítője. De miért fejeznek be egy sikeres sorozatot? “Biztosra akartam venni, hogy a legvégére is érdekesek maradjunk” – magyarázza Shore. Hugh úgy fogalmazott, House az a fickó, aki azelőtt hagyja el a bulit, mielőtt a többiek [elzavarnák].

A cikk szkennelését a galériánkban találjátok.

2 hozzászólás a(z) “Hugh és Omar az EW magazinban” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük