Hugh Laurie beszólt a spekuláló újságíróknak. A folytatásban a TV Guide cikkét találjátok az AXN tolmácsolásában, Hugh üzenetével.
Ahogy korábbi cikkünkben már írtunk róla, a nyolcadik évaddal befejeződik a Doktor House. Egy new yorki lap indította el azt a pletykát az elmúlt héten, hogy azért fejeződik be a sorozat, mert a pokróc dokit alakító Hugh Laurie szimplán beleunt karakterébe. Igaz, hogy korábban mondott olyat, hogy belefáradt House szerepébe, de ezt jó pár évvel a Fox döntéshozatala előtt nyilatkozta. Hugh Laurie egy közleményben tett pontot a találgatások végére:

“Néhány újság láthatóan elégedetlen volt a nyilatkozattal, amit a múlt héten adtunk közre, ezért utánajárt az „igazságnak”, hogy mi áll valójában a döntésünk mögött. Ami tulajdonképpen az, hogy nincs kedvem dolgozni. Az erre szolgáló bizonyíték pedig egy öt évvel korábbi kijelentésem volt, ami egyébként teljesen más témához kapcsolódva hangzott el.”

„Akkor hadd szögezzem le egyszer s mindenkorra: imádom a munkám, és sokkal szorgalmasabban végzem, mint a legtöbb újságíró a sajátját. Ahogy azt a sajtónyilatkozatunkban is világosan leírtuk, szerettük volna megőrizni a karakter misztikumát, mert tudjuk, mikor elég. Nagy valószínűséggel tudtuk volna folytatni egy újragondolt képlet alapján, -House mondjuk cipőárusként folytatja-, de egyikünk sem akarta ezt. Egyben akartuk tartani a csapatot és méltósággal kiszállni.

Ez a tervünk így utólag elég röhejesnek tűnik – hála ennek a piti magyarázkodásnak, de a fenébe is, tiszta vizet kellett öntenem a pohárba. Ahogy House maga is azt mondogatta mindig: „mindenki hazudik.”

[AXN]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Nyilvánvaló, hogy teljesen igaza van és helyes, hogy ki is áll mellette.
    “sokkal szorgalmasabban végzem, mint a legtöbb újságíró a sajátját” 🙂

    1. Igen az a mondat … látszik hogy nem szívleli az újságírókat. Lehet hogy mérges is volt? Minden esetre meg lett volna rá az oka. Gáz hogy mindig kiforgatják az ember szavát és hogy “egy öt évvel korábbi kijelentésre” alapoznak.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..