Hugh rendezni fog – de kit?

SPOILER

A FOX csütörtökön megerősítette, hogy Jennifer Morrison (Cameron) valóban vissza fog térni a “Doktor House”-ba még ebben az évadban, és bár nem adtak ki részletes információkat, pontosan mikor, de pár pletyka azért felütötte a fejét.

Források szerint Morrison lehet, hogy ott lesz a forgatáson pénteken (jan. 15.) és átdolgozza a hétvégét is.

Úgy hírlik, Cameron és férje Chase (Jesse Spencer) nagy szerepet kap abban az epizódban, amit Hugh Laurie rendez.

FOX ezt az információt nem erősítette meg, de, ha Morrison tényleg most forgat, akkor minden bizonnyal Mr. Laurie utasításait fogja követni. Katie Jacobs, executive producer egy hét eleji interjúban említette, hogy épp egy szereplőválogatásról jött, amin Hugh rendezőként vett részt.

De ami ennél is érdekesebb az az a történetszál, amit a “House”-írók agyaltak ki Morrison “hattyú halálára”. Nem azt mondom, hogy ezután soha többé nem látjuk viszont Cameront. Csak azt mondom, hogy úgy tűnik, ez az epizód (6×17) lesz az igazi lezárás a korábbi, sietős elutazás helyett.

És egyelőre maradjunk ennyiben, mert – az alapján, amit hallottam – az epizód egy órányi fenomenális, emocionális, szívszaggató és gyönyörű élmény lesz a televíziózásban. Magyarul, a “Doktor House” legjobb epizódjainak egyike lesz, szóval nem akarom senkinek sem elrontani.

[Zap2it]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..