Időutazás House-szal

Az amerikai TV Guide magazin (az ottani tévéújság) rövid cikket közölt a 6. évad 4. ill. a 7. epizódjával kapcsolatban. SPOILERES természetesen:

Hogyan emlékszik vissza Hugh Laurie a ’80-as évekre? “Egy halvány és távoli emlékem van valami totál pocsék zenéről” – mondja a “Doktor House” sztárja. Jól van, Mr. Morcos Doki, de a ’80-as évek egyik fő témája lesz a sorozatnak ebben az évadban. És a többi szereplő elég izgatott volt emiatt.

Jesse Spencer (Chase), aki “Star Wars” rajongó, találkozhatott egyik kedvencével, James Earl Jonesszal (Darth Vader), aki az október 5-i epizódban vendégszerepel, mint a gyilkos afrikai diktátor (Jó, az első “Star Wars”-film a ’70-es években jött ki, de akkor is…) Jones elmondta Jesse-nek, hogy “Úgy nézek ki, mint a ‘fia’, amivel Luke Skywalkerre utalt.” Tényleg hasonlít kicsit Mark Hamillra.

És egy későbbi epizódban House elmegy Dr. Cuddyval (Lisa Edelstein) és Dr. Wilsonnal (Robert Sean Leonard) egy orvosi konferenciára Adirondacksba, ahol meghívják őket egy jelmezbálra, aminek a ’80-as évek a témája. “Forrónadrágot és boka-melegítőt és Jennifer Beals-stílusú csónakkivágású pulóvert kell felvennem!” – meséli Lisa a “Flashdance” inspirálta jelmezéről. A színésznő egyfolytában a film betétdalát, a “Maniac”-et énekelte a forgatáson két felvétel között. “Imádom azt a jelenetet, mikor a vizet ráspriccelik a filmben.”

House jelmezéről David Shore annyit mondott, hogy “Ő olyan House-osan veszi ki a részét ebből is. Katie Jacobs, exec. producer hozzátette, hogy “Azt fogja mondani, hogy félreértette a bál témáját.” (Nem lenne vicces Hught látni egy nagy mikrofonfejjel a partyn?!) Az adirondacksi jeleneteket a Nyílhegy-tónál Los Angeles külső részén, ami Lisa elmondása szerint egy “probálkozós pillanat” helyszíne lesz House és Cuddy között. A novemberi részekben House megint Cuddy után fog futni.

Bár Olivia Wilde (Tizenhármas) nem volt ott a kinti felvételeknél, ő a saját ’80-as évekbeli kalandjára indul. 2010 decemberében láthatjuk majd Oliviát a “Tron – Az örökség” c. mozifilmben. Emiatt a szerep miatt az egész testét beszkennelték 3D-ben. Úgy éreztem, mintha egy fura gömbben lennék, és elraboltak volna az idegenek” – mondta Olivia, akit nyugtalanít az a tény, hogy sci-fi rajongók az ő kicsinyített másával fognak játszani. “Carrie Fisher írt arról a könyvében, hogy talált egy Leia hercegnő babát a volt barátja fiókjában, aminek a szemeibe gombostűk voltak beleszúrva. Szóval az az elképzelés, hogy esetleg voodoo-babaként használnák ezeket, elég nyugtalanító.”

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..