Interjú Sarah Wayne Calliesszal

A legutóbbi részben (6×19 – Open and Shut) a “Szökés”-ből ismert Sarah Wayne Callies játszotta a hetibeteget. Interjút adott a Fancast.com-nak az epizóddal kapcsolatban.

House (Hugh Laurie) és a hetibeteg (Sarah Wayne Callies)

Ezen a héten a “Doktor House”-ban a “Szökés” sztárja, Sarah Wayne Callies jássza a hetibeteget – egy gyönyörű nőt, aki nyitott házasságban él. House és a teamjének tagjai különös érdeklődéssel lesznek iránta és elvállalják az orvosilag egyébként nem túl érdekes esetet. Callies elárult pár dolgot a “House”-béli vizitjéről, és beszélt a “Szökés” keserédes befejezéséről… és egy valószínűtlen mozifilm esélyeiről.

» Mit tud elmondani a karakteréről a “House”-ban?
Az az érdekes vele kapcsolatban, hogy sok szabályokat nem tisztelő döntést hozott meg életében, de egyébként nagyon is tiszteli a szabályokat.

» Milyen tünetekkel kerül be?
Gyomorfájdalommal – nem az a tipikus House-os panasz! A páciens valójában sokkal érdekesebb, mint a betegsége, ami ritka a sorozatban.

» Ki érdeklődik leginkább a karaktere iránt az epizódban?
Különböző karakterek különböző okok miatt érdeklődnek iránta. Az, hogy nyitott házasságban él, olyan dolog, amire mindenki a saját előítéletei, bizonytalansága, hite, vágyai, stb. alapján reagál. Úgyszólván tükröt tart eléjük. De leginkább Taubot és House-t érinti meg a dolog. És Tizenhármast.

» House ítélkezik fölötte?
Eredetileg erre készül, de nem, érdekes módon elég nyíltan gondolkozik erről és arról beszél, hogy “meg akarja találni az egyszarvút”. Hogy a végén meggyőződik-e arról, hogy tényleg létezik ilyen egyszarvú, az a történet lényege.

» Meggyőzően elhasználtan néz ki némely jelenetben. Melyiket nehezebb: az, hogy betegen nézzen ki vagy az, hogy szépen?
Nem könnyű ott ülni úgy, hogy úgy nézek ki, mint aki a halál ajtaján kopogtat, és mellettem ott áll Olivia Wilde, aki mindig fenomenálisan és tökéletesen néz ki. Hál’istennek nagyon kedves ember, különben ezt nem bírtam volna elviselni.

[Fancast]

Az interjú “Szökés”-es ill. egyéb részeit nem fordítottam le.

Egy hozzászólás a(z) “Interjú Sarah Wayne Calliesszal” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Trackback

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.