Jesse Spencer (Chase) az elkövetkező lehetséges történetszálakról és a talán utolsó 8. évadról beszél – SPOILERES.
A House szereplője, Jesse Spencer váratlan helyen találta meg a jó oldalát az új szereplők behozásának: a karaktere történetszálaiban.
“Úgy tűnik, ez lesz a legjobb évadom” – mondta a színész, akinek alteregója, Chase hivatalosan visszatér House teamjébe a következő részben. “Az új színészek és karakterek új ablakokat nyitottak és több lehetőséget adnak az íróknak, hogy Chase történetét formálják. Nagyon izgalmas ez nekem és a Chase-rajongóknak is az lesz.”
Lehet, hogy ezen izgalmak között az is benne van, hogy összejön Adamsszel, az új lánnyal? Az alábbi interjúban Spencer megerősíti, hogy lesznek szikrák Chase és Odette Annable újonc karaktere között. Az új főnöke, Foreman (Omar Epps) és közte lévő feszültségről is beszél, meg a nemsokára adásba kerülő két Chase-centrikus epizódról és megosztja velünk azt az (elég sötét) történetszálat, amelyet szeretne eljátszani a sorozat vége előtt.

» Fura volt új arcokat látni, mikor visszatértél forgatni?
Kicsit. Nem ismertem [Odette-et és Charlyne Yi-t], szóval úgy ismerhetem meg őket, ahogy Chase. Ez jó. Próbálják megismerni House szokásait és működését. És Chase és Taub úgy jönnek vissza mint régi motorosok, szóval ők vezetik az újakat az első pár részben. Rávezetjük őket arra, hogy House mit akar és mit gondolunk, meg ő mit gondol. Mentoráljuk őket kicsit.

» A következő rész egyik jelenetében House összepárosítja Chase-t és Adamst. Lesz köztük valami?
Igen és nem. Lesznek olyan jelenetek, amelyekben flörtölnek. De sok mindenben nem értenek egyet, amely a szexuális feszültséget is jelentheti, talán. Valami van a levegőben, de hogy össze is jönnek, azt nem tudom. Az a jó a sorozatunkban, hogy soha nem fog arról szólni, hogy “ki kivel, hányszor”. Továbbra is az orvosi szálak lesznek előtérben, meg az, hogy hogyan viselkedünk a betegekkel. Ez az elsődleges. De az Odette-tel való flörtölés nem rossz azért mellette.

» Foreman kollégából Chase főnökévé vált. Van köztük feszültség?
Van egy kicsi. [Chase és Taub] beszólogatnak neki most, hogy ő a főnök. Foreman megpróbálja fitogtatni az erejét, és Chase és Taub lényegében kinevetik, mert ismerik őt. *nevet* Nem tudják, miért próbál ujjat húzni House-szal. Kíváncsi vagyok, merre megy a történet: Foreman vagy House oldalára állunk-e. Mert mindkét oldalhoz van miért hűségesnek lenni.

» Várható olyan rész, amelyben Chase kerül előtérbe?
Boldogan mondhatom, hogy lesznek olyanok. Történni fog vele pár dolog a következő néhány epizódban [amit forgatni fogunk], amelyekben Chase-nek nagyobb szerepe van, ami nagyszerű. Már alig várom. Csak körvonalakban tudom, mi fog történni.

» Bármi, amit megoszthatsz? A karrierjével kapcsolatos? Magánéletével? Családja jön meglátogatni?
Öm… egyik sem, ami azt illeti. *nevet* Két [külön története] lesz. A második egyáltalán nem tudom, mi lesz. Az elsőben egy páciens is benne lesz. Chase-re hatással lesz egy páciens. Belemászik a fejébe és aztán Chase túlságosan belebonyolódik. (8×12)

» Nemsokára eldöntik, hogy ez lesz-e az utolsó évad. Te mit hallottál?
Én is úgy tudom, hogy nemsokára megszületik a döntés. De ki tudja? Ha tényleg ez lesz az utolsó, akkor jó lenne, ha [a sorozat készítője] David Shore minél hamarabb tudomást szerezne róla, hogy rendesen lezárhassa a sorozatot. De tényleg nem tudom… Én úgy tervezek, hogy vége lesz. Szerintem ez a legjobb módja, hogy tekintsük a dolgot. És aztán, ha tényleg véget ér, akkor én már fel leszek készülve. És, ha mégis kapunk egy plusz évet, akkor majd kitalálom, hogy legyen. Nagyon jónak érzem idén a sorozat hangulatát. Az írók még mindig nagyon jók. Nagyon élvezem ezt az évadot… Szerintem az a lényeg, hogy az emberek ne úgy érezzék, mintha döglött lovon ülnének. És szerintem nem is ülünk döglött lovon. Most is a világ legnézettebb sorozata lett. *nevet* És szerintem ennek megvan az oka. Ha folytatnánk, én nem lennék ellenére.

» Milyen történetszálat szeretnél még Chase-nek a vége előtt?
Ez elég sablonos, de én még nem feküdtem kórházi ágyban. Kábé Chase az egyedüli karakter, aki nem volt még beteg.

» Igazad van! Muszáj látnunk, ahogy Chase majdnem meghal.
*nevet* Annyira sablonos, de tök menő lenne. Ágyban akarok lenni egy egész epizódon keresztül, haldokolva és magamat diagnosztizálva.

[TVLine]

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Chase feküdt már betegágyon az ötödik évad végén, amikor rosszul lett a legénybúcsún, igaz csak pár percig.
    A többiek tényleg mind voltak már betegek, kivéve Taubot és Cameront. Rájuk nem emlékszem, hogy feküdtek volna betegágyon.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..