Jön a 3. évad DVD-n!

Doktor House, 3. évad, dvd

Nem hittük, hogy eljön ez a nap, de itt van és előrendelhető! (és még képi bizonyítékkal is szolgálunk, mert ilyen jók vagyunk… :P) Nem csalás, nem ámítás, január 29-én valóban boltokba kerül a 3. évad – angolul felirattal és magyar szinkronnal. Tiéd lehet netes rendeléssel mindössze 7 290 Ft-ért! 😉

Lássuk a lényeget, milyen extrákat rejt:

 • interaktív menü
 • közvetlen jelenetválasztás
 • audiokommentár
 • alternatív változat – a Káin és Ábel részből: A dühös külvárosi lány verzió
 • bakiparádé
 • kisfilm – Filmzenei rész a sorozatban szereplő együttessel
 • kisfilm – Open House: Így készült a sorozat
 • kisfilm – Vér, tűk és testrészek: A Doktor House kellékei
 • kisfilm – Egy epizód anatómiája: A bunkó

12 hozzászólás a(z) “Jön a 3. évad DVD-n!” bejegyzéshez

 1. agig112

  Igen, a legtöbb dolgok karácsony után jönnek be. Ráadásul a leárazások miatt általában fél áron vehetsz meg cuccokat (pl. ruhákat, sajnos a dvd-kkel nem ez a helyzet).

  Válasz
 2. ercsika7

  Ha az extrákon nincs magyar felirat, akkor minek megrendelnie annak, aki nem érti./én/ Az epiket,akár szinkronnal, akár magyar felirattal, meg úgy is letölthettük már!Ha mindenhez lenne magyar felirat, megrendelném. De így?!

  Válasz
 3. dvdnews

  ercsika7: Ez ügyben a Selecttel vedd fel a kapcsolatot! Bár valójában nincs értelme. Náluk most ez a szokás, hogy az újonnan kiadott vagy általuk folytatott UPI-sorozatok extráira nem tesz magyar feliratot. De meglepődnék, ha mégis lenne. Logikus is lenne, mivel az előző kettőn volt.

  Válasz
 4. agig112

  Hú, nem lesz felirat? Akkor tényleg nincs értelme megvenni. Egyébként ennyi erővel olcsóbb angolul megtanulni, és megnézni az extrákat a neten. Ráadásul úgy élvezhetőbb is az egész.
  Ezen kívül az ilyen dvd-kre nyugodtan rányomhatnának valami “Beszélgetés a szinkronhangokkal”-t vagy ilyesmit. Akkor talán megvenném. Így meg max. pár év múlva, ha 1000 forintér’ hozzám dobják a dvd-t. Addig meg marad a letöltés. Nem izgat a díszcsomagolás. :p
  De azért csak vegyétek! Biztos jól mutat a polcon a “Gilmore Girls összes” mellett. 😀

  Válasz
 5. Inzume

  Most nem akarok senkit se leoltani. Ez az én szerény véleményem: Nem hiszem el azt, hogy olyan nagy flanc lenne megtanulni angolul. Nem azt mond, hogy 2 perc… sőt… de akkor is. meg ez a pár év múlva 1000 FT-ért. Az első évad még mindig 6 ezer. na de mindegy. Meg sztem aki igazi rajiongó annak mindegy csak ott legyen a polcán és nem csak Hugh bácsi miatt nézi. De ez az én véleményem. Van aki megveszi van aki nem.

  Válasz
 6. ercsika7

  Inzume! Semmi személyes, de sajna nem vagyok már mai csirke, anno még oroszt tanultam! Ha hiszed ha nem nagyon szeretnék angolul tudni. Nem egyszerű, mivel van 2″ neveletlen” gyerekem is, és hála dolgozom is!Mindezek után, ha majd oda jutok próbálkozom az angollal is! Addig pedig nagyon hálás vagyok Áginak, és mindenki másnak, aki lefordítja a dolgokat!
  És én bizony “Hugh bácsi ” miatt nézem a House-t!
  Mondom, semmi személyes csak gondoltam ezt azért megírom!

  Válasz
 7. Inzume

  Én sem személyeskedésnek írtam és elhiszem, hogy nehéz meg tudom, hogy van olyan akinek nem kell angol. Nem is haragszom érte hisz nem is tehetném mert nem én vagyok az atyaúristen. A Hugh bácsist meg kicsit félreérthetően fogalmaztam meg: Ne azért nézzem az ember House-t mert benne van egy 49 éves szexi pasi és leolvadnak a nők a székről. Így értettem. Hisz énis a szinészekért nézem részben, hogy hogyan alakítják a karaktert illetve a szerepet. Remélem sikerült magamat korrigálni.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.