Majális!

Bizonyára emlékeztek arra a felhívásunkra (hogy is lehetne elfelejteni?) melyben közöltük a nagyszerű hírt: az idei majálist minden bizonnyal otthon, a tévé előtt tölti a rajongók többsége, hozzásegítve a vidámparkokat egy totális csődhöz. 😀 Tehát visszakanyarodva, ez lesz mindenidők legszuperebb május 1 és 2-ja, a részleteket a Folytatás mögött olvashatjátok az AXN hivatalos sajtóközleményében! 😉 Mikor az egész ország pihen s a lábát lógatja a Munka Ünnepén, na ki az, aki már reggel 9-től rendel? Naná, hogy Doktor House! (Pedig ha valamire, az ő lábára igazán ráférne egy kis felpolcolás, pihentetés! De neeem, ő a Munka Hőse, ezt mindenki tudja róla! Sem éjjel, sem hajnal, sem munkaszüneti nap nem rettenti őt, talpon van folyvást! Így történhet hát meg, hogy május 1-jén reggel 9-től este 8-ig, és május 2-án ugyanígy, az AXN-en lefut a világ egyik legnépszerűbb kórház-sorozata, a számtalan Emmy-, Satellite- és Golden Globe díjjal kitűntetett Doktor House teljes első évada, mind a 22 epizód, naponta 11 rész, megszakítás nélkül! Úgyhogy House-fanatikusok rajta, szerezzétek be jó előre a megfelelő mennyiségű ellátmányt, mert május 1-2-án két teljes napot fogtok a tévé előtt tölteni! Ha esetleg még mindig akad olyan néző, aki nem tudja, ki az a Doktor House, rögvest köttesse be magának az AXN-t, és most két nap alatt felzárkózhat!

Felelevenül majd, hogy House milyen sajátságos kritériumok alapján választotta ki lelkes, fiatalmunkatársait. Dr. Eric Foreman (Omar Epps) például fiatalkorában autókat lopott, láthatóan, nem az a tipikus szabály-követő. Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) azért került az orvos-csoportba, mert az apja is remek orvos, no meg azért, mert hasonlít House kedvenc kórház-sorozatának egyik szereplőjére, Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison) pedig annak köszönheti, hogy House kollegája lehet, hogy vonzó külseje ellenére mégis ezt a nehéz szakmát választotta. Gyakran House legjobb barátja, Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) is beszáll, és segít a megoldhatatlannak tűnő esetekben.

Aztán ebben a szériában történik az is, hogy új főtámogatója lesz a kórháznak, Edward Vogler, aki nem bírja a mi Gregory-nkat és az ő nyers modorát, s ezért bizalmi szavazást kezdeményez ellene, meg aztán a legvégén feltűnik House volt barátnője is, Stacy Warner, akit azóta sem tudott elfelejteni.

Ezt az öntörvényű, renitens dokit, egyszerűen nem lehet megunni! Bármennyire nyers és pokróc, aranyból van a szíve, csak ezt maga előtt is szívesen titkolja. Május 1-jén és 2-án, 9-20 óráig, megszakítás nélkül egész nap szórakoztatja az AXN nézőit szokatlan, ámde zseniális meglátásaival és fanyar humorával!

AXN
Az AXN nagysikerű akció- és kalandfilmeket, illetve sorozatokat, valamint elsőrangú valóságshow-kat sugároz. A csatorna Latin-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ázsiáig a világ 50 országában látható, és a kalandra, izgalomra vágyó 18-34 éves korosztály egyik kedvenc programja. Az AXN a Sony Pictures Television International 35 nemzetközi televíziós hálózatának egyike. A Sony Pictures Television International tulajdonosa a Sony Pictures Entertainment. Az AXN-t a marketing és az értékesítés területén Magyarországon az HBO képviseli. További információ található az AXN honlapján: www.axn.hu

A Sony Pictures Television International (SPTI)
A SPTI a saját gyártású tévésorozatok és mozifilmek forgalmazása mellett bőséges filmtárának régebbi gyártású produkcióit is értékesíti. A forgalmazott filmeket és egyéb műsorokat egyre több műsorszolgáltató sugározza világszerte: ezek világszinten mintegy 240 millió nézőhöz jutnak el, a világ több mint 100 országának 35 televíziós hálózatán keresztül. A SPTI az amerikai sorozatok és játékfilmek mellett a helyi gyártású, minőségi műsorokat is készít. Ennek keretében az SPTI jelenleg nyolc országban végez műsorgyártást: Brazíliában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Olaszországban, Mexikóban, Spanyolországban és az Egyesült Királyság területén. A SPTI a Sony Pictures Entertainment tulajdonában lévő vállalat, nemzetközi televíziós hálózata a cég hosszú távú stratégiájának egyik fő pillére.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..