Megaspoiler #2 (Broadway-kiadás)

A Megaspoiler #1-et ugye már a magyar tévénézők is tudják, mi volt, de a #2 még nem jutott el a tv2-re, szóval akkor kattintsatok tovább, ha már láttátok a 6×08-at (“Teamwork”).

Jennifer Morrison a Broadwayre megy.

Egy hónappal a “House”-ból való távozása után, a színésznő csatlakozott William Gibson “The Miracle Worker” (“A csodatevő”) c. művének újbóli színpadraviteléhez. A darab a fiatal Hellen Keller (akit Abigail Breslin alakít majd) és a beszédtanára (Alison Pill az “In Treatment”-ből) közötti kapcsolatra fókuszál. Jen Kate-et, Hellen Keller anyját fogja alakítani.

Matthew Modine egészíti ki a sztárparádés színdarabot.

Azzal, hogy Morrison részt vesz ebben, kizárja, hogy visszatérjen a “Doktor House”-ban ebben az évadban, hiszen a “Miracle Worker” februártól minimum tavasz végéig műsoron lesz.

Mit gondoltok? Szomorúak vagytok, hogy ez valószínűleg azt jelenti, hogy Cameront nem látjuk többé? Vagy már tervezitek is az utat New Yorkba, hogy a művészbejárónál meglessétek JMo-t láthassátok a debütálását a Broadwayn?

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. szomorú is vagyok meg nem is. 🙁 🙂
    remélem jól érzi majd magát
    de ugyanakkor öngyilkos leszek, ha már egyáltalán nem jön vissza Cameronként 🙁

  2. Egyetértek MP-vel! Örülök, hogy Jen ilyen gyorsan talált magának új elfoglaltságot, amiben minden bizonnyal örömét leli majd, de azért nagyon fog hiányozni a House-ból… 🙁 És talán a 6. évadot valahogy kibírom már nélküle, de ha többet egyáltalán nem jön vissza a sorozatba, az nagyon rossz lesz, és ha nem is csatlakozok MP-hez csoportos öngyilkosságot tervezni, attól még kaparni fogom a falat… 🙁 🙁

  3. Én is egyetértek! Az egyik szemem sír, a másik nevet, bár sosem voltam nagy Cameron rajongó, de azért a House-hoz hozzátartozik az ő karaktere. Alap. Hát ez van… mit tehetünk? Kívánjunk J.M.-nak sok sikert és jó munkát! 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..