Megaspoiler #2 – újabb infó

Egy újabb információt tudhattok meg, ha tovább kattintotok (ez is csak alátámasztja a feltevésemet). SPOILERES!

Chase morális bukfence után az afrikai diktátorral kicsit elmennek Cameronnal a kórházból, hogy a kapcsolatukra és egymásra koncentrálhassanak. (Ebből amolyan nászútfélére tippelek. És mi történik a nászúton, meg majd 9 hónap múlva? He?)

[Watch with Kristin]

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Hm, akkor annyi időre mennek el, hogy mire visszajönnek, Cameron már nem is jön b dolgozni? Csak mert ha terhes lenne, akkor sem rögtön menne babaszabira, nem? Bár nemtom, eddig sem sok szerepe volt, aztán most megint előtérbe kerül, aztán végleg kiírják? Mert ha gyereke lenne, attól még nem kellene azt mondaniuk, h végleg elbúcsúzunk Camerontól. Jaj, de izé ez az egész… inkább nem is találgatok…

  2. Ez a nászút a 4. epizódban lesz, Cameron kilépése pedig a 8.-ban, szóval még közben visszajöhetnek. És mondták, hogy még visszajöhet később egy-egy epizódra. Aztán gondolom azért nem jön vissza, mert gyereket nevel. De majd meglátjuk, lehet, hogy tök más a helyzet.

  3. Lehet, majd megtudjuk időben! 😀 Csak az az izé a dologban, hogy eddig sem volt sok szerepe ugye a 4. évad óta, csak néha tűnt fel egy-kép percre ritkán, aztán eddig nem mondták azt, hogy akkor nincs benne többé, ki van írva, legfeljebb még ennél is ritkábban tűnik fel. Valami drasztikus dolognak kellene lennie ahhoz, mármint a sorozatban, hogy úgy döntöttek, nem tartják “listán”. Kíváncsi vagyok, mivel magyarázzák majd, bár nyilván a legkézenfekvőbb a baba… 😛

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..