Megaspoiler #2

Azért #2, mert tavasszal már volt egy ilyen bejegyzésünk, akkor másra vonatkozott az információ, de a mostani hír természete ugyanaz, mint az első megaspoileré. Bővebben (SPOILERESEN) a folytatásban.

Princeton-Plainsboróra egy újabb nagy változás is vár: a forrásaim megerősítették, hogy Jennifer Morrison elhagyja a “House”-t.

Sem a Fox csatorna, sem Morrison nem kommentálta a hírt, de megtudtam, hogy nem a színésznő mondott fel; a távozása kreatív döntés volt a producerek részéről. Morrison – az első az eredeti teamből, aki elmegy – a hét elején forgatta le utolsó jelenetét, amit majd novemberben láthatunk a tévében.

A gyanú, hogy Morrison esetleg távozna, akkor merült fel, mikor a színésznő nem volt jelen az évadnyitó premiervetítésén Hollywoodban.

Ezeket hallottam még erről a meglepő fordulatról:

 • Ellenben Kal Penn eltávozott Kutnerével, Cameront nem megölni fogják.
 • Morrison képernyős férje, Jesse Spencer (Chase) nem hagyja el a sorozatot. (Számoljatok, és kitalálhatjátok, vajon hogyan fogjá kiírni.) /Én ebből terhességre tippelek./
 • A producerek fenntartják annak a lehetőségét, hogy Morrison vendégként visszatérjen egy-egy epizódba később az évad folyamán.

Ez az utolsó mondat némi vigaszt jelent a Cameron-rajongóknak, tekintve, hogy úgy volt, hogy ebben az évadban Morrison majdnem három évig tartó mellőzése véget ér. Ami azt illeti, múlt hónapban a sorozat készítője, David Shore elmondta, hogy a “Chase és Cameron rajongók örülni fognak annak, ahogyan beintegráljuk őket a teambe – ha csak ideiglenesen is. (Ez az “ideiglenesen”-nel utalhatott Cameron távozására.) Még Morrison is elmondta nemrég, hogy “nagyszerű” volt újra az előtérben lenni. “Sokat dolgozom – mondta – és történnek dolgok House-szal az évad legelején, ami dominó-effektusként hat az összes többi karakterre.”

Rendben, House rajongók, gondolom elég határozott véleménnyel vagytok minderről, szóval mondjátok el komment formájában. Én kezdem: Ez elég nagy szívás. Jó, most ti jöttök!

[Ausiello Files]

Ahogy Ausiello, úgy én se örülök a hírnek. De végülis logikus, hogy esküvő után mi jön. Hát a gyerek… A végén már óvodát nyithatnak a kórházban. Előbb Cuddy, aztán most meg Cameron (mégegyszer mondom, a terhesség csak feltételezés, még nem erősítették meg).

Csatlakozás a társalgáshoz

12 hozzászólás

 1. Áááááá 😐 :fancsali:
  Nemááár :szomoru: :szomoru: :szomoru:
  Én annyira megszerettem Jennifer Morrisont! Annyira tetszett, ahogy játszott, ahogy öltözködött, egyszerűen imádtam Cameron karakterét <3 Nem hiszem el, hogy kiírják a Houseból :S :S
  Nagyon remélem, hogy csak egy téves hír, vagy, hogy visszavonják…

 2. Nekem Cameron nem volt nagy kedvencem, de vele volt teljes a dolog… hiányozni fog a csapatból, bár személy szerint nem vagyok annyira elszomorodva, és Niky, vigasztaljon, hogy akár még vissza jöhet pár rész erejéig! 😉

 3. Oh. Hát… öööö… ez gáz. Elég nagy lépés. Lehet h terhes lesz, de lehet, és most elég drasztikus vagyok, és csak a konfliktus-keres-ff-író szól belőlem, de nem lehet, hogy ennek az eutanázia dolognak lesz a későbbi hatása? H ez elindít valami Chase és Cameron között, és a kapcsolatuk megromlik… és… szóval, értitek. De e hülyeség… nyilván tehes lesz. De akkor sem egyik részről a másikra tűnne el!! Valami más is lehet a dologban… jaj, november…

 4. Hát én nem megyek a Dunának.Az utolsó két évadban említésre való jelenete se volt.Előtte se volt a nagy kedvencem,bár néha voltak jó beszólásai.
  Viszont ő volt az egyetlen aki nem akarta megváltoztatni House-t,és ez pozitívum.
  A terhességre tippelek én is.

 5. :szomoru: :szomoru: :szomoru:
  Jajj ne… Én szomi vagyok… Én azért szerettem a karakterét meg minden. Nem megyek én se a Dunának a hírtől, de azért most lehangolódtam. 🙁 Ő tényleg legtöbbször támogatta Houset meg minden. Meg voltak jó kis jelenetei.
  Bár végülis az utóbbi időben egyébként se volt túl sok szerepe, és ez nem lesz akkora törés, de azért nekem hiányozni fog. Szerintem jó volt, hogy ott volt, na. 🙂

 6. Bettadett, azért már rég nem volt vele együtt teljes a dolog és a csapathoz sem tartozott jó ideje.
  Marad vagy megy…- nekem mindegy. A karaktert mondjuk nem csíptem. Mondjuk már egész kezdtem megszokni, hogy ott van.
  De így szerintem az esküvőnek sem volt sok értelme…

 7. Nálam sem tartozott a kedvencek közé, de azért hiányolni fogom, mert ő olyan “alapstory”… ez így hülyén hangzik, de végül is csak az, hogy volt… az jó volt. Néha mondjuk engem idegesített egy-egy megjegyzése, vagy az “elolvadok House szemeitől” effektjei, de azért hiányozni fog. Én örülnék az ovinak! Lenne min röhögni! 😆

 8. Lily, alapstory helyett apostolit olvastam :nevetos:

  Először meglepett, hogy épp csak visszakerül a frontvonalba , máris mennie kell.
  Most azt mondom nem nagyon fog hiányozni, de ha ismét előtérbe kerül pár rész erejéig, meglehet, hogy mégis. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy nem akarja (akarják) majd a magánéletet (mármint Cameron magánéletét) és a hivatást ennyre egy szálon… (nem ezzel a kifejezéssel)
  Ez elég reális indok lehet, a valóságban is gyakori. Persze a terhesség is. Az is “gyakori” a valóságban, de figyelembe véve amit def írt (konfliktus az eutanáziás ügy végett), az előbbi is passzol.

 9. Nem is fogjuk észrevenni, hogy már nem játszik többet a sorozatban.
  Szerintem Jen nem igazán nőtt fel Cameron karakteréhez, elég középszerű volt a játéka, már ha játéknak lehet nevezeni.
  Érzésem szerint vár rá, egy hasonló kaliberű romantikus limonádé, mint Katherine Heigl-nek a The Ugly Truth 😛
  Valamint, nem elhanyagolható tény az sem, hogy Taub és 13as szerződése is lejár ebben az évadban (mármint karakterileg!!) volt erről szó valamelyik interjúban ahol említette David Shore

 10. Hűha… hát egyre nagyobb akadályokat gördítenek maguk elé a sorozaton dolgozók. Vegyük pl. a 6×01-et, ami végülis megosztotta a véleményeket, aztán Kutner kiírása (jó, nem tehetnek róla, hogy Kalnak új lehetőségei nyíltak), ez a Huddy-ügy, amiből nehéz lesz jól kijönni, és most Cameron is megy. Mondjuk az is igaz, hogy sok rajongó világszerte szereti egetrengető tragikumként felfogni ezeket és jönnek a reakciók, hogy “úristen most vége, nem nézem tovább ennyi volt, Cam volt az abszolút kedvenc…” stbstb. Pedig szerinem korántsem kell egy ilyen változásnak negatív színt adni egyből.
  Cameron fontos karakter (volt), talán hiányozni is fog. :nyelvnyujtogato:

 11. Ha netán majd visszatér pár rész erejéig annak örülni fogok, de hogyha végleg elmegy, lehet beraknak egy sokkal jobb és izgalmasabb szereplőt.Mindenesetre nem hinném, hogy emiatt meg fog romlani a sorozat. 😆

  Am tök jó az avatar képed Lily Allen. 6. évados :nyelvnyujtogato:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..