Modern Dog magazin, plusz egyéb képek

Sziasztok! Hoztam nektek némi frisst – 3 fotósorozatot, és egy Lisa E interjút agig112 fordításában 🙂 Köszönjük meg neki szépen, nagyon összeszedett munka ez! 🙂 Lisa említést tesz benne a sorozatról, de főbb iránya – mi más lenne egy kutyákkal foglalkozó magazinban – az állatok iránti szeretete: Modern Dog Magazin, képek a galériában, cikk a Folytatás mögött! Ezután lássuk a fotósorozatok témáját: Jennifer Morrison és Lisa Edelstein megjelenési képei két részletben, az egyiken közösen bukkantak fel – Crystal and Lucy Awards, Június 17. – míg a másikon Jenn egyedül tündököl egy nyárias ruciban – A képek 16-án készültek. Kellemes szemezgetést és szép napot mára, engem vár a nyolcórázás… De péntek van! 😉
» [2008.06.16. – Nicola Maramotti Dinner]
» [2008.06.17. – Crystal and Lucy Awards – Jennifer és Lisa]

Modern Dog: Gratulálunk a sikerhez, amit a House-beli karaktere Dr. Lisa Cuddy hozott. Milyen érzés önnek színészként egy állandó szerepben lenni egy ilyen nagy tiszteletnek örvendő sorozatban?
Lisa Edelstein: Hát, egy álom persze. Erre vágyik minden színész, és ezzel teljes mértékben tisztában vagyok.

MD: Mi az, amitől a Dr. House ennyire tetszik az embereknek?
LE: Nagyon agyafúrt a sorozat. Sok műsor lebutítja a dolgokat, a Dr. House nem ilyen.

MD: Hogyan írná le a kapcsolatot az ön karaktere és Dr. Gregory House között?
LE: Egy nagyon felnőtt kapcsolat. Van közös múltjuk, és jövőjük. És ott van ez a romantikus feszültség köztük.

MD: Hogyan viselkednek a színészek, mikor nem forog a kamera? És milyen Hugh Laurie-val együtt dolgozni?
LE: Hugh nagyon keményen dolgozik. Annyira koncentrál arra, amit éppen csinál. Amikor forgatás van, ő dolgozik. De egyszer-egyszer mond vagy tesz valami olyat, amitől sírva nevetek. És Robert Sean Leonard… óóó, annyira vicces… Nincs annyi közös jelenetem Jenniferrel, Jesse-vel, és Omarral, de nagyon jók.

MD: Az írás őrülten intelligens. Mennyivel a felvétel előtt kapják meg a forgatókönyvet?
LE: Egy nappal előtte.

MD: Olyan, mint a karácsony előtti várakozás?
LE: Teljesen olyan. De néha nem egy jó karácsony. Olyan vagyok, mint egy 12 éves gyerek: minden oldalon rajta akarok lenni!

MD: Tudna mesélni a mostani háziállatairól?
LE: Most két állatom van otthon. Bug, a macska, és Wolf E. Volt még két másik, Sandwich és Bumpa, de ők az elmúlt két évben pusztultak el.

MD: Nehéz időszak lehetett.
LE: Igen, az volt. Tudja, a kutya annyira jó barát. Az idő nagy részét azzal töltjük, hogy megelőzzük a halálukat, de végül ez nem sikerül. Így megy ez. És most attól félek, hogy előbb halok meg, mint a kutyáim. Ki fog rájuk vigyázni?

MD: De még ott van önnek Bug és Wolf E.
LE: Igen, és az a vicces, hogy Wolf E.-val van a legtöbb gond, és még mindig ott van velem. Alzheimer-e van, agykárosodása, tudja… Jóga-matracok vannak leterítve szerte a házban, mert nem tud többé fapadlón járni. Foszlányokban állnak a matracok, és az emberek azt hiszik, hogy ez valami belső építészeti kinyilatkoztatás.

MD: Hány éves Wolf E.?
LE: 17.

MD: Annak ellenére, hogy egy elfoglalt színésznő, akad ideje, hogy aktívan résztvegyen az állatok megmentésben. Mi vitte bele ebbe a dologba?
LE: Örökbefogadtam egy macskát, és végül egy másik macska is hozzám került… Akkoriban volt néhány szobatársam, és az egyik lánynak volt egy négyhónapos kiskutyája. Ezen a bizonyos napon kinn voltam a kertben a kutyával. Próbáltam lehűteni a locsolóval, és egyszercsak kiszaladt az úttestre, és elütötte egy autó. Elrohatnam vele az állatorvoshoz. Emiatt az eset miatt alakult ki ez a hihetetlen kapcsolat köztünk. Felelősnek éreztem magam, mikor hazajött a kutyus. Az orvos azt akarta, hogy állandóan fürdessem meg szegényt a ketrecében, és hagyjam, hogy magára pisiljen; hogy ne mozdítsam el onnan soha. De a kutyus mindig szólt, hogyha pisilnie kellett, én pedig odamentem, és L-alakot formálva a karjaimból megfogtam a bordái alatt, és kivittem szegényt, mint egy tálcát. A szobatársamnak nem volak meg az eszközei, amivel kezelni tudta volna a kutya helyzetét. Szóval, mikor a lány kiköltözött, én megtartottam az ebet. Ő volt Sandwich (szuka). 13 évig élt.

MD: Önkéntes a Best Friends Animal Society-nél. Mit tisztel leginkább a Best Friends-ben?
LE: Nos, voltam a Menedékhelyen [Best Friends Menedékhely, Utah]. Gyönyörű hely. Elképesztően jól szervezett. Rendkívüli. Minden az állatokért van.

MD: Hogy viseli a mostani trendet, hogy az állatkereskedésekben lévő kutyákat úgy veszik meg, mint valami divatos kiegészítőket?
LE: Óóó, ez annyira rossz a kutyáknak. Maga az egész ötlet, hogy megvesszük a kutyákat… Annyi kutyának lenne szüksége arra, hogy megmentsék.

MD: Mit ajánlana annak az olvasónak, aki épp kutyát szeretne venni? Milyen okokat adna arra, hogy inkább a megmentés útjára lépjen?
LE:Egy menedékhelyen megkaphatja ugyanazt, mint egy állatkereskedésben. Az emberek azt gondolják, hogy többet megtudnak a kutya múltjáról, ha egy kereskedésben veszik meg, de gyakran ez nem így van. Azt gondolják, hogy problémás kutyát kapnak a menedékhelyről. Tudja, Cesar Milan tanította be a kutyáimat tíz évvel ezelőtt… de igazából engem tanított be. Gyakran nem a kutya a problémás, hanem a gazdája. Az embert az, aki be kell tanítani.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..