Nem marad sokáig

A hír SPOILERES a 6. évad további részére vonatkozóan.

Úgy tűnik, sokaknak nem tetszik, hogy a producerek ennyire ragaszkodnak Lucas karakteréhez illetve, hogy Katie Jacobs és David Shore is azt mondta, egy ideig még itt lesz körünkben.

De úgy tűnik az “egy ideig” nem is fog olyan sokáig tartani.

Michael Weston leszerződött egy Off-Broadway darab főszerepére, melynek címe “Extinction”, a “Psych – Dilis detektívek”-ből ismert James Rodayjel. A darabot február 13-án mutatják be.

Becslésünk szerint a “Doktor House” forgatása most a 18 vagy 19. epizódnál tarthat, ami azt jelenti, hogy a szereplőknek és a stábnak még van pár résznyi és pár hétnyi forgatnivalója. Ha kiszámoljuk, nem tűnik valószínűnek, hogy Weston benne lesz a fináléban ill. az előtte való pár részben.

Ez nem akkora meglepetés, ha figyelembe vesszük, hogy Jacobs és Shore mondták, hogy a Lucas-Cuddy kapcsolat nem tart örökké, de azt nem lehetett tudni, hogy pontosan meddig.

Weston legújabb vállalkozása viszont pontot tehet az ügy végére.

[Zap2it]

26 hozzászólás a(z) “Nem marad sokáig” bejegyzéshez

 1. Fan001

  MP…. :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: sokat mondott el… 😀 😀 :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos: :nevetos:

  Válasz
 2. Fan001

  Egyedül? Ott van neki Rachel, bár.. ő nem nevezhető lelki társnak, de Wilson vállán kisírhatja magát nyugodtan…
  amúgymeg: Megérdemli… amiért szemét volt mostanában… 😀

  Válasz
 3. magicpill

  szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske szivecske kapizsgáljátok! 😉

  Jól vagyok.. 😀 😀 😀 😀
  we want huddy sex. :$

  Válasz
 4. magicpill

  kéz a kézben? 🙂 Az már nem David Shore és Katie Jacobs műve lenne 🙂 szóval ne félj Inzume, jaj még csak az kéne, hogy elmenjen a kedved! 😀

  Lio, lehet, hogy már túl késő. 😀 😀
  Aranybogár, mi már hónapok óta együtt vagyunk Krisztivel! 😀 😀 Ú, nem tudtad? 🙁 🙁 😀

  Válasz
 5. Blanka

  Na végre, én még egy részt se láttam abból, hogy Lucas van (illetve de, amikor legelőször feltűnik, az 5. évad elején) de már most nem csípem, Cuddy-HOuse kapcsolatot akarok!! xD

  Válasz
 6. Lori

  Jaj, de örültök…

  S ebből miért gondoljátok, hogy Huddy következik, ha eddig nem volt semmi? Nem szentírás, hogy nekik össze kell jönni. Meg nem egy szappanopera, ahol a legvégén a szerelmesek egymásra találnak, de még ne legyen vége én azt mondom.

  S ha még visszatér Lydia? :nevetos: Akkor mi lesz?
  Szerintem, ha annyira akarták volna, akkor rég összehozhatták volna őket, de ez már a 6. évad és még nem sok minden történt, amíg lehet, addig úgyis húzzák az agyakat és tépik az idegeket.

  Tudom, ezért a véleményért mindenki utál, de…
  Lucas sokkal illik Cuddyhoz. Ezerszer jobb képűbb a sorozatban bárkinél. Első helyen ő áll, másodikon Wilson, és csak a 3. House – nálam legalábbis. A szemei csodaszépek, de összességében ez még nálam mindig csak a 3. helyre elég.

  De a Broadway-en egy főszerep sem kutya, talán én is azt választottam volna a helyében. 🙂

  Válasz
 7. Kriszti

  Lori, nem szentírás, de ha Lucast összehozták Cuddyval, akkor ugyanúgy összehozhatják House-t is. Lydia ha visszatérne, max. csak annyi lenne, hogy House bosszút áll Lucas miatt, de nem több. legalábbis szerintem. és azt hiszem, megint érdekes évadzárónak nézünk elébe 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük