Nyári TCA videó #3

Még egy (talán utolsó) videó a nyári sajtótájékoztatóról, melyben David Shore (executive producer), Lisa és Robert, ill. Peter Jacobson árulnak el még pár titkot a 6. évadról. A videó és fordítása:

» Aggódva várjuk a következő évadot. Most egy másféle kezdés lesz.
David: Igen, minden bizonnyal másmilyen lesz. House egy elmegyógy-intézetben van. Alapjában véve ez egy kétórás mozifilm. Ami azt illeti még próbák is voltak felvétel előtt, ami a televíziózásban nagyon ritka. Egy hetet csak próbáltunk. Katie Jacobs – ő is executive producer – rendezte, ott voltak azok a zseniális vendégszínészek. Itt most nem az orvosi rejtélyekről lesz szó – az egész az intézetben játszódik -, hanem arról, hogy House valamiféle lelki segítséget keres. Soha nem fog igazán meggyógyulni, de… hogy a lényegre térjek: nemcsak, hogy ráeszmél, hogy problémája van a Vicodinnal, de azt is felismeri, hogy annál sokkal mélyebbről gyökereznek a gondjai. És végül nem lesz teljesen gyógyult, de talán rájön, hogy meg kell próbálnia meggyógyulni.

» Épp most hallottam, hogy maga (Lisa) nem lesz benne a kétórás premierben, csak ön (Robert) lesz ott Mr. Hugh Laurie mellett az állandó szereplők közül.
Robert: Nos, ha David már elmondta, akkor ezt már mi is megerősíthetjük.
Lisa: Igen, ez így van.
» Elmondhatja, hogy Wilson mégis mit fog csinálni az epizódban?
Robert: Nos… nem sokat. House egy… egy intézetben van, és egyikünk sincs vele. Szóval nyilván a film nagyrésze… öm… a film… szóval a…
Lisa: Tényleg olyan, mint egy film.
Robert: Olyan, mint egy tévéfilm 1980-ból Robert Bensonnal és Ryan O’Nealel.
Lisa: *nevet* Nem.
Robert: Tényleg olyan. Egy délutáni tévéfilm Robbie Bensonnal. Ez az ő saját filmje, egyikünk sincs ott. A nézőknek vagy tetszeni fog vagy utálni fogják. Nagyon más lesz.

» Önök, többiek nem lesznek benne a kétórás epizódban.
Peter: Nem leszünk. Nem leszünk. House küzd azért, hogy… Az tetszik, hogy nem csak simán ugrunk három hónapot. Hanem ott folytatjuk az évad elején, ahol abbahagytuk. House ott van az intézetben, próbál kijutni, és visszakerülni a sorozatunkba.
» House biztos megemlíti Taubot a csoportos foglalkozásain…
Peter: Igen, mindig csak Taubra gondol.
» Igen, talán ő okozza House minden problémáját.
Peter: Igen, ez abszolúte hihető.

» Foreteen (Foreman és Tizenhármas) együtt lesznek még az évad elején? És mennyit láthatunk majd Chase és Cameron házaséletéből?
David: Együtt lesznek az évad elején, de nem ígérhetek semmit a jövőt illetően. Chase-ből és Cameronból pedig többet fogunk látni, hiszen, mikor House visszatér, nem lesz meg az orvosi engedélye. Azért még meg kell küzdenie. Szóval a team kicsit be lesz dobva a mélyvízbe, amíg House nem lehet ott, és Chase és Cameron nagy szerepet fognak betölteni a csapat munkájában.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. ilyet mással bedobhatnának, hogy D.S. mondta, hogy… mondjuk »D.S. mondta, hogy House&Cuddy összejönnek.
    Robert: Nos, ha David már elmondta, akkor ezt már mi is megerősíthetjük.
    »Hopsz, köszönjük, beletrafáltam 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..