Odette Annable új sorozatai

Odette Annable, Samsung

A múltkori kérdezz-felelekben Odette Annable (Dr. Adams) előrevetítette, hogy várhatók újabb projektjei a közeljövőben, ezekről a TVLine pár napja be is számolt.

Az egyik egy többepizódos szerep Greg Yaitanes (rendező-producer) Banshee* c. tízrészes sorozatában, mely 2013-ban indul a Cinemax csatornán (USA). A történet egy börtönviselt fickóról szól (Anthony Starr), aki beáll a seriff helyére, miután azt megölték. A helyszín egy amish városka Pennsylvania államban. A fickó sajátos igazságszolgáltatást képvisel, miközben terveket szövöget, hogy elérje a valódi célját.
Annable egy bérgyilkost alakít majd.

A másik pedig a Golden Boy c. midseason (téli) drámasorozat, melyben helyettes kerületi ügyész lesz, aki a főszereplő (Theo James) által hozott ügyeken dolgozik majd.

* Jelentése tündérasszony, szellemasszony. A legendák szerint minden régi klánhoz tartozik egy Banshee, aki a család tagjaiért jajong. Ha közember hallja, nem kell tartania tőle. Általában az ősi lakhely közelében hallani sikolyait, s ezek jelzik a családtag halálának milyenségét is: ha a jajgatás hangos, akkor a halál erőszakos; ha halk, akkor békés.

Ezek alapján – és amúgy is – kíváncsian néztek Odette további munkái elébe vagy eltűrtétek őt a House-ban, de utána mehet, amerre lát?

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>