Omar az InStyle-ban

Tegnap jelent meg az Omar Epps is benne volt a szeptemberi InStyle Magazineban. Ugyanabban a számban, amelyben Lisa Edelstein bemutatta manhattani otthonát.
Epps pedig a lakókocsiját mutatja be, egy érdekes oldaláról ismerhetjük meg szerintem.

Omar Epps – House

Bár a Doktor Housenak, a FOX sikeres drámasorozatának az 5. évada kezdődik most ősszel, de Epps viszonylag minimumra törekszik az öltözője bútorainak számát illetően. Ott van a Bose iPod hangszórója, amit akkor vett, mikor belefáradt, hogy otthonról hurcolásszon egyet a stúdióba, Century Citybe, Kaliforniába. Van még egy falvédő, amit hirtelen ötlettel vezérelve vett a Bed Bath & Beyondnál. Ezen kívül még több kiló napraforgó-mag és pisztácia van elrejtve a konyhaszekrényben egészséges csemegeként. És van még elég illatosító, hogy elárassza a kis helyiséget. “Mit mondhatnék?” – mondja a 35 éves Epps pár perccel a következő epizód próbája előtt. “Olyan fickó vagyok, aki szereti az illatokat. És ezek az illatosítók sokáig tartanak, nem úgy, mint a régimódi Renutzik. Ezek már március óta megvannak.” Mikor épp nem Eric Foremant, a cinikus neurológust játssza, Epps többnyire olvas és ír a lakókocsijában, ami Laurié mellett van. (Epps mostanában fejezi be a Love Can’t Hide c. mozifilm feldolgozását, amiben játszani is fog.) Az “iroda” mellett – ahogy Epps hívja – a szereplők szeretik nyitvahagyni a lakókocsijuk ajtaját, hogy ellensúlyozzák a szűk folyosót, ami elválasztja őket a stúdiótól, és, hogy bátorítsák az arra járókat. “Minimum négy órát töltünk a lakókocsinkban a napi 14 órából az év 10 hónapjában.” – mondja a kétgyermekes családapa. “Ez hosszú idő.”

“Néha Anthousát (illatosító) használunk otthon, de ezek Alorák. Szeretem a Verde illatot,” ami dinnyének, tonka babnak és jázminnak a keveréke.

“A 2. évad óta vannak meg ezek a hangszórók. NERD-öt, Lil’ Waynet, és az új Coldplayt szoktam hallgatni, de szeretem a világzenét is, mint a Buddha-Bar feldolgozásokat.”

“Csomó salátát és gyümölcsöt tartok itt. Imádom a Vitamin Watert, és mindig David napraforgó-magokat, pisztáciát veszek, Whole Foods tonhalkonzervet, és barbecue ízű Kettle Chipset, Krinkle Cutot.

Egy hozzászólás a(z) “Omar az InStyle-ban” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük