People’s Choice Awards 2010 – videók

Tegnap volt a People’s Choice Awards, ezzel is megkezdődött az idei év eleji díjkiosztó-szezon.
Az esemény azon pillanatai, amikben a House-bagázs feltűnik (Hugh köszönőbeszédével, kis részlettel a 6×01-ből):

A teljes videó fordítására nem vállalkozom, bocsi (de várom a jelentkezőket, illetve a fordítást vagy a feliratos videó linkjét e-mailben. Ashimon? Valaki?)

De Hugh beszédét leírom nektek: 2:23-től
“Emberek! Honnan tudtátok? Ez.. ez egy hatalmas megtiszteltetés. Nagyon szépen köszönöm… hogy az emberek választottak meg. És el kell mondanom, ha már mindenképpen meg kell valakinek választania, akkor az amerikai nép – nagyon rendes emberek – legyen az. Köszönöm ezt! Ezt a díjat – a legjobb drámaszínész díját – köszönettel veszem át, de szeretném ajánlani a csodálatos kollégáimnak, producereknek, íróknak, és a stábnak. Akik… nos, mert mindent nekik köszönhetek. Fantasztikusak és nagy megtiszteltetés, hogy velük dolgozhatom.
A másik díjat, amit a legjobb tévés drámasorozat kategóriában kaptunk, öhm… szeretném… szeretném – a mögöttem állók nevében is – nekem ajánlani. Mert én… hát, nélkülem ők semmit sem érnek. Én… én fantasztikus vagyok, és nagy megtiszteltetés velem dolgozni. Öhm… *nevet* De még szeretnénk megköszönni annak a kétszáz embernek, aki minden nap keményen dolgozik a sorozaton a legjobb képességeik és elhivatottságuk szerint. És természetesen mindannyian szeretnénk megköszönni az embereknek. Nagyon szépen köszönjük! Köszönjük!

Eredeti videó :: Videó letöltése :: A videó képekben

A kulisszák mögött (a hang a videó alatt nem a képhez tartozik, valószínű a színpadon beszélt valaki):

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. ‘…szeretném… szeretném – a mögöttem állók nevében is – nekem ajánlani. Mert én… hát, nélkülem ők semmit sem érnek. Én… én fantasztikus vagyok, és nagy megtiszteltetés velem dolgozni.’:D:D
    Mekkorát röhögtem, Hugh a legnagyobb király!

  2. Nem tudja vki, hol lelhető fel az a videó, amin a legjobb TV Drama díját osztják ki és a House nyer, mert mindenhol csak a Favourite TV Drama Actor van fenn, amit ugye Hugh nyert meg.

    1. Azért nincs “kedvenc tévés drámasorozat”-díj videó, mert annak nem volt ilyen kiosztás része, mint a többi kategóriánál. Szóval kvázi Hugh vette át egyúttal a drámasorozat díjat is. Ezért hívta fel a színpadra a többieket is.

  3. Köszi, ezt nem tudtam. Bár érthetetlen, mert a kedvenc TV Comedy-nek pl. volt külön kiosztós része. Kimehettek volna 2x is a színpadra, én nem bántam volna… 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..