Új design

Gondolom észrevettétek, hogy ma új kinézetet kapott az oldal. Ennek elsősorban technikai okai voltak, haladni kell a korral, ilyen ez az internetes világ. Pár grafikai elemet áthoztam az előző designból, hogy ne legyen teljesen idegen a látvány, a színskálán sem sokat változtattam. Törekedtem az egyszerű, de nagyszerű kialakításra. Természetesen még előfordulhatnak problémák, grafikai vagy szövegbeli, kompatibilitási hibák. Ha ilyet észleltek vagy bármiféle véleményetek, kifogásotok lenne vagy kérdésetek lenne, hogy mit hol találtok, ehhez a bejegyzéshez írhatjátok!

Ez a sablon már jobban alkalmazkodik a Facebook legújabb fejlesztéseihez is, remélhetőleg szép üzenőfali bejegyzések születnek, ha megosztotok vagy “tetszik”-eltek egy oldalt.

6 hozzászólás a(z) “Új design” bejegyzéshez

 1. Tóth Zoltán

  Katasztrófa lett az oldal! A tartalom szuper, de a gépemet kinyírja! 78 C és 100%-os processzor terheltség, de csak itt. Az előbb amíg gépeltem 6 karakterrel volt mögöttem lemaradva a gép, ilyet még az életben nem láttam! Aztán össze is omlott a Firefox! Persze letilthatom a flash-t meg a javascriptet meg minden, de az mire jó? A reklámok szétcseszik az oldalt!

  Válasz
  1. Ági Szerző

   Köszi a visszajelzést! Sajnos egy hibás ajax-parancs fut az oldalon, már dolgozunk a kijavításán. Meglepő módon még Chrome-ban jön be leggyorsabban az oldal, talán ha azzal próbálkozol. A reklámok pedig szükséges rosszak, ajánlom az AdBlock kiterjesztést/bővítményt bármely böngészőre.

  1. Ági Szerző

   Egyelőre annyit tudok ajánlani, hogy tiltsátok le a JavaScriptet a böngészőtökben.
   Chrome-ban ezt írjátok be a böngésző címsorába: chrome://settings/contentExceptions#javascript Majd ott a Gazdagépmintához a http://www.doktorhouse.hu-t és a Viselkedéshez a Letiltást.
   Mozillában a Beállítások/Tartalom fülön a JavaScript engedélyezése ne legyen bepipálva.
   Operában F12, majd JavaScript engedélyezése ne legyen bepipálva.
   Internet Explorerben Internetbeállítások/Biztonság fül, Egyéni szint… és ActiveX-vezérlők letiltása.

  1. Ági Szerző

   Igen, sajnos nem olyan könnyű kijavítani a problémát, amellyel az utóbbi időben küzdünk. Rajta vagyunk. Addig is Chrome böngésző ajánlott az oldal megtekintéséhez vagy JavaScript kikapcsolása után Mozilla vagy Opera.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.