Visszaszámlálás

Még 12 nap a következő epizódig. Bár legtöbbünk két hétben gondolkodik, mert meg is szeretné érteni – ehhez nem árt earl csodás fordítása. :kacsint: És ha már fordítás, meghoztam a szezonfinálé ismertetőit. Duplarész, folytatólagos, eredetileg Super Bowl-ra tervezett ééés rendkívül túlfűtött: Part 1, Avagy House memóriája akár egy pixeles kép. Egy férfi utas halálos betegség tüneteit mutatja, s apránként próbál rájönni a megoldásra. Azt azonban, hogy ki ő, vagy hogy hogyan került a buszra, memóriájában mélyen van elraktározva. Elszántan küzd a hirtelen felvillanó, múló emlékképekkel, hogy megmentsen egy haldoklót, akit talán nem is ismer…
Part 2, A kétrészes szezonzáró epizód második szakaszában az elzárt információ House agyában a kulcs a páciens betegségéhez. Ráadásul House&Wilson barátságát határtalan próbának teszik ki a homályos emlékképek, az előző éjjeli buszbalesetről, amelyek talán megváltoztathatják az életüket. Köszi macisajtnak a magyarításért, kirázott a hideg.  :vidor:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..